- 10 Nisan 2014
- 43.910
- 116.638
- 798
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Hepsini tek tek bul,sonra da şikayet et.Altı üstü taşındın perişan oldum derken haha .
9 ev değiştim.
bunun üçü başka şehir.
Bütün düzenini kiracısı oldugun eve göre ayarlamamayı öğrenirsin bundan sonra.
6 aylık taşınma süresini bunun için veriyorlar.
Ben de ürkütücü buldum. Yani bu kadar kin fazla. Düzenimi ona göre ayarladım vs. diyor da yani kimse kusura bakmasın da el alemin evinde ölene kadar oturmayı mı düşünüyordu?Ürkütücü bir durum. Ben de taşındım yakın zamanda. Evsahibimin kızı oturacaktı. Yeminle oturdu mu tadilat mı yapıyor kiraya mı verdi hiç bilmiyorum. Apartmanda o kadar arkadaşım var. Hiçbirine sormadım. Kendi evi ne isterse yapar, banane.
Ben de 5 senedir her sene taşınıyorum. Biri şehir değişikliğinden dolayı, diğerleri kötü ev sahibinden...Altı üstü taşındın perişan oldum derken haha .
9 ev değiştim.
bunun üçü başka şehir.
Bütün düzenini kiracısı oldugun eve göre ayarlamamayı öğrenirsin bundan sonra.
6 aylık taşınma süresini bunun için veriyorlar.
Yalan söylediğine dair elinizde birşey yok şu andaişte bana yalan söylüyorsa ben perişan olduysam bütün düzenim alt üst olduysa o adama 5 kr luk bir dava açma derdindeyim. o da biraz uğraşsın
çocuklarım var ve yalana teşvik etmemçıkarmak isteyebilir ama yalan söyleyemez, ben bişey söylemek istiyorum sizler yalan konusunu nasıl bu kadar kolay kabullenip normalleştiriyorsunuz. siz annesinizdir veya gelecekte anne olacaksınızdır çocuklarınıza yalanın normal bir şey olduğunu mu anlatıyorsunuz benim çok garibime gitti kusura bakmayın.
kiramız sanırım bundan 4 yıl önce piyasanız çok altında kalmıştı KENDİMİZ bir görüşme talep edip o dönem 1250 tl olan kirayı 6000 tl ye çıkardık. ve devamında her yıl millet tefe tüfeye göre zam yaparken biz %100 zam yaptık
bir komşum taşınsa yakın da olsak beni böyle darlasa valla kızar istediğini yapmamYani komsularinizi bunun icin darliyorsunuz onlar eski ev sahibinizi gozetliyor
ay tamam sensin DOĞRUCU DAVUT. içim şişti yalan da yalan.insanlar mı tuhaf ben mi tuhafım gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
konuyu açtım şaşkınlık içinde yazılanları okuyorum. insanlar yalanı normalleştiriyor demek ki hayatlarının her alanında yalan konuşulabilir.
6 yıl oturdum gerçekten bütün hayatımı o eve göre yoluna koydum, istedikleri her kiraya tamam dedik sırf bu yüzden, şimdi yalanla dolanla insanların düzenlerini bozmalarını kabullenemiyorum ben. kızı oturacaksa tabi ki insanların kendi evi ama oturmayacaksa ben neden bu kadar eziyet çektim taşınırken? neden o kadar masraf yaptım?
Niye milletin evine 2 kuruş ödüyorsunuz diye sizin mi oluyor ki çık deyince çıkılmıyor.çıkın deyince zaten çıkılmaz hiç mi bilmiyorsunuz anlamadım ki :) bir sebep gösterirler ve bu sebep noter yoluyla veya mahkeme yoluyla resmileştirilmelidir.
Şimdi boş olsaydım sizin açtığınız konuları tek tek bulurdum neden parasını verip ilgilisine sormadınız derdim ama siz zaten kendinizi biliyorsunuzdur :)Parasını ver git avukata sor bir de yorum beğenmiyor burada
Bulabilirsin ben yorum beğenmemezlik yapıp hıhhh bilmiyorsan konuşma yhaa demiyorum ciddi anlamda takıntılı olabilirsinŞimdi boş olsaydım sizin açtığınız konuları tek tek bulurdum neden parasını verip ilgilisine sormadınız derdim ama siz zaten kendinizi biliyorsunuzdur :)
böyle bir şeye hakları olduğunu düşünmüyorum, ihtiyaç sebebiyle bizi çıkardılar çünkü
çok net aslında ama siz anlamamakta ısrarcısınız. "kızım oturacak" kelimesi bence yeterli devamında oturmuyorsa ortada yalan vardırSiz ille yalan söylediler derken hangi kesin bilgi ile konuşmuştunuz???
hayır kızları evli kendi ev kirası yüksek olduğu için bizi çıkarıp kızı oturacaktı.Belki kiz nisanliydi evlenecekti, ama dügün iptal oldu. Bilemezsiniz. Veya siz cikana kadar mecbur baska yerden ev tuttular . Hani durumu uzattiniz ya. Mesele sirf para olsa sizin para teklifinizi kabul ederdi. Bos biraksa yasal islem yapamazsiniz. Ama tutup hemen baskasina yüksek fiyatdan kiralasa o zaman bir sansiniz olur
çocuklarım var ve yalana teşvik etmem
yalnız istediğiniz kadar öğütleyin terbiye edin yalancı olmak isteyen yalancı oluyor
adamı yine de yaptığınız zamlar tatmin etmemiş olabilir ama ben kızının taşınacağına inandım açıkçası
tadilat yaptıracaktır bir sorun olmuştur daha taşınamamışlardır vs vs
hayır kızları evli kendi ev kirası yüksek olduğu için bizi çıkarıp kızı oturacaktı.
bilmiyorum ya insanlarla bakış açım çok ters düştü. farklı bir şehir de benim de evim var yıllardır da aynı kiracım oturuyor ev ne durumda gidip bakmadık bile her ay kiramı yatırıyor eve de güzel baktığını söylüyor tamam. kirada şuan o tarafta 25.000 civarıyken benim kiracım 13.000 e oturuyor. kimseye de eziyet etmeyi kendimde hak görmediğim için evden çıkın diye yalanlar uydurmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?