ev sahibinin evden çıkarması

Hepsini tek tek bul,sonra da şikayet et.

Ben de ürkütücü buldum. Yani bu kadar kin fazla. Düzenimi ona göre ayarladım vs. diyor da yani kimse kusura bakmasın da el alemin evinde ölene kadar oturmayı mı düşünüyordu?
Mülkü senin değilse orada geçici olduğunu kabullenmek lazım. Hayatta her şeyde böyle zaten, senin değilse geçicisin.
Ev sahibi vefat eder mirasçısı evi tutmak istemeyebilir, bir anda işleri kötü gider evi elden çıkarabilir bir sürü ihtimal var o evlerde kalıcı olmamakla ilgili.
Ev sahipleri çoluğunu çocuğunu burada okut, düzenini iyice kur, evi sana ömürlük kiralıyorum diye bir söz vermiyor ki. Bu arada ev sahibi falan da değilim yani. Onların da haksız olduğu noktalar olabiliyor ama bu konuda değil.

Ben de 5 senedir her sene taşınıyorum. Biri şehir değişikliğinden dolayı, diğerleri kötü ev sahibinden...

Aile evimde de sık sık taşınırdık. Bu yüzden bana 6 yıl çok fazla geldi ve konuda bir mağduriyet göremedim. Her şey yasalara uygun şekilde olmuş.

işte bana yalan söylüyorsa ben perişan olduysam bütün düzenim alt üst olduysa o adama 5 kr luk bir dava açma derdindeyim. o da biraz uğraşsın
Yalan söylediğine dair elinizde birşey yok şu anda

ama anlaşılan orada kalan komşularınızdan zaten öğrenirsiniz başkasına kiraya verirse, hele bi durun bari başkasına versin de siz celallenecekseniz de öyle celallenin.

sizde resmen böyle "inşallah yalan söylemiştir de başkasına verir, ben de gider dava ederim" hırsı var. bu kadar hırs iyi bişey değil
adam sizi 1, 2 yılda hemen darlamamış 6 sene olmuş 6 senede herkesin ihtiyacı çıkabilir. buna yaln diye bakmak biraz art niyet.

yahut belki aile içinde anlaşmazlık var
belki kızına kiralar çok yüksek kira verme, geç otur dediler kız (o veya bu sebeple) istemiyor iknalar, kavgalar var, belki tadilat için büyük istekler var süre alacak. bilmiyoruz.

bunlardan bana ne diyeceksiniz , o iş öyle olmuyor işte. kiracısınız. 6 senede kızım oturcak diyene ben anlamam diyemezsiniz
zaten mahkeme yoluyla çıkmışsınız öyle olmasa kendiniz çıksanız zaten sonra hak arayamıyorsunuz
siz hakkınıza başvurmuşsunuz

şu anda başka hakkınız da yok

sizin iş kuytuya 200 metre arayla radar kuran emniyete dönmüş, bu kadar da pusuda beklenmez ki...

10 yıllık kiracımızı 3 sene önce zorla çıkardık.(kira ödemeleri çok düzensizdi) Üstelik biz bir sene öncesinde çık dediğimizde "çocuklarımın sınav senesi biri lgs biri üniversite sınavına girecek" dedi diye çocukların sınav senesi düzenleri bozulmasın diye bir sene bekledik.Bir sonraki sene çıkmadı çık tadilat yapıcaz dememize rağmen çıkaramadık. Zor bela ağustos sonu çıktı e bizde tadilat yapamadık okul sezonu başladı bizde tekrar kiraya verdik... 10 yıllık kiracımız arkamızdan demediğini bırakmadı... çünkü ucuz oturuyordu emsal kira deyince yanaşmıyordu. Ama bize vermediği emsal kirayı fazla fazla başkasına verdi.Sizde 6 sene oturmuşsunuz tapuyu size vermedi ya saygı çerçevesinde konuyu kapatın. .

çocuklarım var ve yalana teşvik etmem
yalnız istediğiniz kadar öğütleyin terbiye edin yalancı olmak isteyen yalancı oluyor

adamı yine de yaptığınız zamlar tatmin etmemiş olabilir ama ben kızının taşınacağına inandım açıkçası

tadilat yaptıracaktır bir sorun olmuştur daha taşınamamışlardır vs vs

Yani komsularinizi bunun icin darliyorsunuz onlar eski ev sahibinizi gozetliyor
bir komşum taşınsa yakın da olsak beni böyle darlasa valla kızar istediğini yapmam
ah komşum sen mağdur oldun da demem

sanane artık çıktın sen vs derim

Düzenimi ona göre kurdum diye bir şey yok ama.
Herkes düzenini belli bir yere kuruyor, ya işine ya okula ya x bir şeyr yakın falan diye. Düzen bozulmuyor o çevreden başka ev aranıyor ve hayat devam ediyor.

Bugün ev sahibim çıkartsa siteden başka ev bulurum. Bu siteden bulamazsam karşı siteden bulurum (ki benimki daha ilk sene dolmadan çıkartmak istedi kendi gelmek(?) için, açıkça söyledim bu çevreden bu şekil ev bulursam nakliyeyi karşılarsın çıkarım yoksa resmi yollar lütfen diye, 2 ay geçti kendi vazgeçti üstüne 3 sene doldu)

Tekrar kiraya verse ev sahibi haksız deriz, ama yüksek kirayı kabul etmediğine göre tekrar kiraya da vermeyecek. Daha sadece 2 ay olmuş, bırakın artık o evin peşini.

ay tamam sensin DOĞRUCU DAVUT. içim şişti yalan da yalan.
anlamamakta ısrar ediyorsunuz, yalan söyledikleri KESİN DEĞİL YA HANİ. BİŞİ YAPAMAZSINIZ.
Ha bir de düzen bozulmasına gelemiyorsanız tefe-tüfe yerine %100 zamları yapmayıp biriktirip ev alacaktınız :)

Ya yalansa da yalan yani ne kadar takılmışsınız. Bi de 5 kr luk dava açıcam diyosunuz komik oluyor. Adam öyle ya da böyle KENDİ evinde sizin oturmanızı istememiş ve yasal yollarla halletmiş işini.
Bu kadar hırs yapmanızın altında başka neden olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

çıkın deyince zaten çıkılmaz hiç mi bilmiyorsunuz anlamadım ki :) bir sebep gösterirler ve bu sebep noter yoluyla veya mahkeme yoluyla resmileştirilmelidir.
Niye milletin evine 2 kuruş ödüyorsunuz diye sizin mi oluyor ki çık deyince çıkılmıyor.
Evi sattık 30 gün süremiz vardı. 30.günde çıktık gittik evden. Ev başkasının, niye yokuşa sürüp kurnazlık yapayım ki

Şimdi boş olsaydım sizin açtığınız konuları tek tek bulurdum neden parasını verip ilgilisine sormadınız derdim ama siz zaten kendinizi biliyorsunuzdur :)
Bulabilirsin ben yorum beğenmemezlik yapıp hıhhh bilmiyorsan konuşma yhaa demiyorum ciddi anlamda takıntılı olabilirsin

böyle bir şeye hakları olduğunu düşünmüyorum, ihtiyaç sebebiyle bizi çıkardılar çünkü

Belki kiz nisanliydi evlenecekti, ama dügün iptal oldu. Bilemezsiniz. Veya siz cikana kadar mecbur baska yerden ev tuttular . Hani durumu uzattiniz ya. Mesele sirf para olsa sizin para teklifinizi kabul ederdi. Bos biraksa yasal islem yapamazsiniz. Ama tutup hemen baskasina yüksek fiyatdan kiralasa o zaman bir sansiniz olur

hayır kızları evli kendi ev kirası yüksek olduğu için bizi çıkarıp kızı oturacaktı.
bilmiyorum ya insanlarla bakış açım çok ters düştü. farklı bir şehir de benim de evim var yıllardır da aynı kiracım oturuyor ev ne durumda gidip bakmadık bile her ay kiramı yatırıyor eve de güzel baktığını söylüyor tamam. kirada şuan o tarafta 25.000 civarıyken benim kiracım 13.000 e oturuyor. kimseye de eziyet etmeyi kendimde hak görmediğim için evden çıkın diye yalanlar uydurmuyorum

Su anda herseyde fiyatlar uctugu icin bizim orda bir cok insaatlar bitirilmiyor. Adamin belki de parasi yetmeyecek birseyler yaptirmak icin. Böyle seyler bazen planlanmis gibi gitmiyor.

Su anda yalan mi degil mi belli degil henüz. Belki onlarin da beklemek zorunda olduklari seyler vardir. Insallah simdi ki evinizden memnun kalirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…