- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
insanlar değil siz tuhafsınız. dünyaya geleli 5 dk olmuş gibi davranıyosunuz. insan insana yalan söyleyebilir kim kime bana yalan söyledi diye dava açmış?? şimdi bana da ters ters cevaplar yazacaksınız da gerçek dünyayla bi an önce yüzleşmeniz sizin yararınıza olur. ben bana her yalan söyleyene dava açsaydım ohoooooinsanlar mı tuhaf ben mi tuhafım gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
konuyu açtım şaşkınlık içinde yazılanları okuyorum. insanlar yalanı normalleştiriyor demek ki hayatlarının her alanında yalan konuşulabilir.
6 yıl oturdum gerçekten bütün hayatımı o eve göre yoluna koydum, istedikleri her kiraya tamam dedik sırf bu yüzden, şimdi yalanla dolanla insanların düzenlerini bozmalarını kabullenemiyorum ben. kızı oturacaksa tabi ki insanların kendi evi ama oturmayacaksa ben neden bu kadar eziyet çektim taşınırken? neden o kadar masraf yaptım?
Bu arada evide bu kadar rahat gozetleyebildiginizr gore cokta uzaga tasinmamissiniz servis guzergahi ve cocugunuzun okulu degismemis demekki
Bütün hayatınızı o eve göre şekillendirmeniz sizin hatanız, ev sizin tapulu malınız değil ki kiracısınız eninde sonunda çıkacaksınız.insanlar mı tuhaf ben mi tuhafım gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
konuyu açtım şaşkınlık içinde yazılanları okuyorum. insanlar yalanı normalleştiriyor demek ki hayatlarının her alanında yalan konuşulabilir.
6 yıl oturdum gerçekten bütün hayatımı o eve göre yoluna koydum, istedikleri her kiraya tamam dedik sırf bu yüzden, şimdi yalanla dolanla insanların düzenlerini bozmalarını kabullenemiyorum ben. kızı oturacaksa tabi ki insanların kendi evi ama oturmayacaksa ben neden bu kadar eziyet çektim taşınırken? neden o kadar masraf yaptım?
Yani komsularinizi bunun icin darliyorsunuz onlar eski ev sahibinizi gozetliyorhanımefendi komşuluk ilişkisi diye bir şey var bundan haberdar mısınız :))))
Neredeyse 2 ay oldu mecburi taşınalı. Usta komşumuz. 10 günde evi yaşanır hale getiririm dedi. İşe başladı yarım bıraktı, ortada bekleyen işle rezil olduk.Usta bulmak gerçekten eskisi gibi degil
Banyo için ustayla konuştuk kendisi de tanıdık ekimden önce gelemem abla işim çok elimde dedi.
Basit bir klima tamiri için bile 1 hafta bekledim.
Evin durumuna göre yenilemek için ölçü mölçü alıp fiyat alıyorlardır
Ama kendisine göre bu koca bir yalan
Niye ?
2 ay olmuş evde bir hareketlilik yokmuş.
Yalanın kelime anlamını biliyoruz elbette ama bu bir suç değil. Kız belliki yavaş yavaş taşınacak, tadilat düşünüyor önce kafaları rahat olsun diyede çıkartmışlar sizi.eğer kızım oturacak denildiyse ve oturmuyorsa bu yalandır. kızım oturacak deyip biz çıktıktan sonra kızı otursaydı zaten kimsenin sesi çıkmazdı ama ortada yalan var.
kimse kimsenin hiçbir şeyini düşünmek zorunda değil fakat yalan söyleyerek kimsenin düzenini bozmalarını uygun bulmuyorum.
ben konuyla ilgili bilgi almak için yazdım kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değiliz :) umarım yaşadığımı yaşamazsınız. sağlıklı günler dilerim
işte bana yalan söylüyorsa ben perişan olduysam bütün düzenim alt üst olduysa o adama 5 kr luk bir dava açma derdindeyim. o da biraz uğraşsınBen de kiracıyım geçen sene çıkmayı düşünüyordum cidden üst katımda akıl sağlığından şüphe ettiğim bir aile oturuyor gece gündüz gürültüleri,tacizleri hiç bitmiyor ona rağmen nakliye parası,eşya toplama,okul güzergahı,evi boyatma tadilatı vs derken vazgeçtim bu verilmesi zor bir karar ama ev adamın mülk sahibi o sonuçta,başkasının kendi kazancıyla aldığı bir mal varlığını ısrarla onun iradesi dışında kontrol etme hakkımız yok,kendi kızına verebilir,satabilir,kendisi oturabilir,kızı vazgeçmiştir başka kiracı bulabilir sırf kiraya verdi diye canınız istediği kadar oturamazsınızki,ben sizi anlıyorum inanılmaz zor birşey taşınmak ama karşılıklı olarak haklısınız ev de adamın sonuçta,başka ülkelerde genellikle kiralık evler şahıslara ait olmuyor kiraya bir emlak şirketi veriyor,emlakçılık gibi işleyen bir sistem var isterseniz ömür boyu oturabiliyorsunuz ama bizde evler şahıslara ait özel mülkler sonuçta.
Ürkütücü bir durum. Ben de taşındım yakın zamanda. Evsahibimin kızı oturacaktı. Yeminle oturdu mu tadilat mı yapıyor kiraya mı verdi hiç bilmiyorum. Apartmanda o kadar arkadaşım var. Hiçbirine sormadım. Kendi evi ne isterse yapar, banane.Yani komsularinizi bunun icin darliyorsunuz onlar eski ev sahibinizi gozetliyor
Yalana taktigi kadar baskalarini taciz etmemeyi ogrenseydi keske takkntili eski sevgili gibi ayniÜrkütücü bir durum. Ben de taşındım yakın zamanda. Evsahibimin kızı oturacaktı. Yeminle oturdu mu tadilat mı yapıyor kiraya mı verdi hiç bilmiyorum. Apartmanda o kadar arkadaşım var. Hiçbirine sormadım. Kendi evi ne isterse yapar, banane.
Başkasına kiraya vermediği sürece hiç bişey yapamazsınız ama açın bi de dava masrafıyla uğraşın neden olmasınişte bana yalan söylüyorsa ben perişan olduysam bütün düzenim alt üst olduysa o adama 5 kr luk bir dava açma derdindeyim. o da biraz uğraşsın
Annemin evi 14 yıldır boş. Vermiyorum kiraya. Kim şikayet edebilir?bekliyorum bakalım ne kadar süre boş kalacak
Ben de temmuzdan beri usta bekliyorum. Tadilat yapılacak duvarlarda falan. Yazin cok yogunum, eylulden once gelemem dedi. Eylul geldi, bakalim bu ay icinde bir ara gelecek insallah.Usta bulmak gerçekten eskisi gibi degil
Banyo için ustayla konuştuk kendisi de tanıdık ekimden önce gelemem abla işim çok elimde dedi.
Basit bir klima tamiri için bile 1 hafta bekledim.
Evin durumuna göre yenilemek için ölçü mölçü alıp fiyat alıyorlardır
Ama kendisine göre bu koca bir yalan
Niye ?
2 ay olmuş evde bir hareketlilik yokmuş.
Ben ederim ne demek evi bos tutmakAnnemin evi 14 yıldır boş. Vermiyorum kiraya. Kim şikayet edebilir?
Perişan olduysan ev sahibi olmaya baksaydın. Kiracısın 30 yıl oturmalıyım gibi bir düşünce mi geçiyordu kafandan? 6 ay beklemiş zaten ne perişan olması 6 ayda gayet rahat taşınılır.işte bana yalan söylüyorsa ben perişan olduysam bütün düzenim alt üst olduysa o adama 5 kr luk bir dava açma derdindeyim. o da biraz uğraşsın
Altı üstü taşındın perişan oldum derken haha .işte bana yalan söylüyorsa ben perişan olduysam bütün düzenim alt üst olduysa o adama 5 kr luk bir dava açma derdindeyim. o da biraz uğraşsın
Gecen sene benim alt katimdaki kiracinin da ev sahibi , (kendi oturduklari ve kiracisi oldukları ev kentsele girecegi icin ) komsuma çıkın ben gelecegim dedi , komsum da kirayi artirmayi teklif etti ki iyi bir rakam söyledi ama ev sahibi kabul etmedi. Kiraci taşındı , sonra mülk sahibi de eve sigamam daha büyük ev alacagim gerekcesi ile evini sattı.işte bana yalan söylüyorsa ben perişan olduysam bütün düzenim alt üst olduysa o adama 5 kr luk bir dava açma derdindeyim. o da biraz uğraşsın
Yalan söylediğini kanıtlarsanız dava açın madem.insanlar mı tuhaf ben mi tuhafım gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
Ev senin değil ablacım. Kaldı ki ortada bir yalan da yok. Çıkın demişler çıkmamışsın bir de yokuşa sürmüşsün işi birde hemen çıkılmaz diye yazmışsın gerçekten komiksin. Allah yeni ev sahibine yardım etsin. Şu an oturduğum kendi evim satılık. Satılmazsa bile Sırf senin gibiler yüzünden evimi boş tutarım yinede kiraya vermem kendim kiraya çıkarım ev adamın sizin değil. Her sene %100 zam yapılan bir evde bu kadar oturma ısrarı neden onu da anlamadım %100inandırıcı değil. Belki kızı evlenecek daha düğününe vardır sizene ?uzun bir aradan sonra herkese merhaba :)
sizin güzel fikirlerinize tavsiyelerinize ihiyacım var.
6 yıldır kiracı olduğumuz ev sahibimiz kızım oturacak diyerek bizi evden çıkardı. kirayı arttırmayı vs teklif ettik fakat kabul etmedi, bizde dava açmasını söyledik. arabulucu ile resmiyete döküldü ve net bir şekilde kızım oturacağı için evi boşaltmamızı istediğini bildirdi. bir süre verdi ve sürenin sonunda avukatları bize sürekli mesaj attı ne zaman boşaltıyorsunuz evi diye. buraya kadar bir sorun yok.
fakat biz taşınalı 2 ay olmasına rağmen eve ne oturan var ne tadilat var ne bir hareketlilik var. biz bu durumda bir şey yapabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?