ev sahibinin evden çıkarması

insanlar değil siz tuhafsınız. dünyaya geleli 5 dk olmuş gibi davranıyosunuz. insan insana yalan söyleyebilir kim kime bana yalan söyledi diye dava açmış?? şimdi bana da ters ters cevaplar yazacaksınız da gerçek dünyayla bi an önce yüzleşmeniz sizin yararınıza olur. ben bana her yalan söyleyene dava açsaydım ohooooo

Bütün hayatınızı o eve göre şekillendirmeniz sizin hatanız, ev sizin tapulu malınız değil ki kiracısınız eninde sonunda çıkacaksınız.

Neredeyse 2 ay oldu mecburi taşınalı. Usta komşumuz. 10 günde evi yaşanır hale getiririm dedi. İşe başladı yarım bıraktı, ortada bekleyen işle rezil olduk.
Acelemiz olmasa taşınmazdık.
Şimdi diğer evimizi sırf konu sahibi gibi kiracılarla uğraşmamak için (neredeyse iki günde bir aranıyoruz) kiraya vermiyoruz.

Yalanın kelime anlamını biliyoruz elbette ama bu bir suç değil. Kız belliki yavaş yavaş taşınacak, tadilat düşünüyor önce kafaları rahat olsun diyede çıkartmışlar sizi.

işte bana yalan söylüyorsa ben perişan olduysam bütün düzenim alt üst olduysa o adama 5 kr luk bir dava açma derdindeyim. o da biraz uğraşsın

Yani komsularinizi bunun icin darliyorsunuz onlar eski ev sahibinizi gozetliyor
Ürkütücü bir durum. Ben de taşındım yakın zamanda. Evsahibimin kızı oturacaktı. Yeminle oturdu mu tadilat mı yapıyor kiraya mı verdi hiç bilmiyorum. Apartmanda o kadar arkadaşım var. Hiçbirine sormadım. Kendi evi ne isterse yapar, banane.

Yalana taktigi kadar baskalarini taciz etmemeyi ogrenseydi keske takkntili eski sevgili gibi ayni

işte bana yalan söylüyorsa ben perişan olduysam bütün düzenim alt üst olduysa o adama 5 kr luk bir dava açma derdindeyim. o da biraz uğraşsın
Başkasına kiraya vermediği sürece hiç bişey yapamazsınız ama açın bi de dava masrafıyla uğraşın neden olmasın

Ben de temmuzdan beri usta bekliyorum. Tadilat yapılacak duvarlarda falan. Yazin cok yogunum, eylulden once gelemem dedi. Eylul geldi, bakalim bu ay icinde bir ara gelecek insallah.

Acaba ben de kendime mi yalan soyluyorum su an ya, şüphelendim

Perişan olduysan ev sahibi olmaya baksaydın. Kiracısın 30 yıl oturmalıyım gibi bir düşünce mi geçiyordu kafandan? 6 ay beklemiş zaten ne perişan olması 6 ayda gayet rahat taşınılır.

Altı üstü taşındın perişan oldum derken haha .
9 ev değiştim.
bunun üçü başka şehir.
Bütün düzenini kiracısı oldugun eve göre ayarlamamayı öğrenirsin bundan sonra.
6 aylık taşınma süresini bunun için veriyorlar.

Gecen sene benim alt katimdaki kiracinin da ev sahibi , (kendi oturduklari ve kiracisi oldukları ev kentsele girecegi icin ) komsuma çıkın ben gelecegim dedi , komsum da kirayi artirmayi teklif etti ki iyi bir rakam söyledi ama ev sahibi kabul etmedi. Kiraci taşındı , sonra mülk sahibi de eve sigamam daha büyük ev alacagim gerekcesi ile evini sattı.
İnsanların planları değişebilir. Bir bakıma hayatinizin duzeni icin haklisiniz ama sizin de işiniz degisebilir , çocuğun okulu maksimum 4 sene sonra degisebilir.
Maalesef kiracı olunca durum böyle oluyor.

Yalan söylediğini kanıtlarsanız dava açın madem.

Ama belli ki ev sahibi durumu dedikten sonra en az 6 ay oturmuşsunuz. Dava açsanız bile siz haksız bulunursunuz.

Ev senin değil ablacım. Kaldı ki ortada bir yalan da yok. Çıkın demişler çıkmamışsın bir de yokuşa sürmüşsün işi birde hemen çıkılmaz diye yazmışsın gerçekten komiksin. Allah yeni ev sahibine yardım etsin. Şu an oturduğum kendi evim satılık. Satılmazsa bile Sırf senin gibiler yüzünden evimi boş tutarım yinede kiraya vermem kendim kiraya çıkarım ev adamın sizin değil. Her sene %100 zam yapılan bir evde bu kadar oturma ısrarı neden onu da anlamadım %100inandırıcı değil. Belki kızı evlenecek daha düğününe vardır sizene ?

Siz taşındıktan 3 ay sonra evimden çık dese anlarım insanların düzenini bozamaz ama 6 yıl yaşamışsınız öyle ya da böyle bir yerde ev sahibi de önceden haber vererek evini bosalttirabilir. Bu kadar peşine düşmek bana sacma geliyor. İnsanlar baba malında bu kadar hak sahibi görmüyor kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…