hımmm...canım özel değilse nekadara oturuyosun..ve kirana zam yaptı mı..eğer yapmadıysa sen karşılamalısın..Daha önce kombim bozulmuştu tamirci çağırıp yaptırmıştım ev sahibine söylemedim bile hiç .. Öyle bir kiracıyımdır normalde.
Ama bunu karşılamak istemiyorum
Çamaşır makinesi bozulduğu anda söyledim.Pek oralı olmadı.aynı bina da olmamıza rağmen gelip bakmadı bile.ben çamaşır makinesi diye konuşmaya başlayınca aa bu arada bir senen dolalı 3-4 ay oldu değil mi senin, bi ara o konuyu da konuşalım dedi şakayla karışık ...
Kızlar merhaba... Sizlere bir sorum olacak.Özellikle ev sahiplerine.
Ben eşyalı bir evde kalıyorum, eve gireli 1 seneyi doldurdum.Eşyalardan yana genel olarak sıkıntım yok ama çamaşır makinem çok eski ( tahmini 15 yıllık vardır ) ve c sınıfı. Kısa programı bile neredeyse 1.5 saat.
Ve geçenlerde bozuldu.Ev sahibine söyledim pek oralı olmadı.Tamirci tanıdığım yok sen yaptır dedi.Bende yaptırdım. 110 tl tuttu, fatura da kestirdim.
Şimdi bu bedeli ben mi ödemeliyim ki ödedim, yoksa ev sahibine mi ait? Evi eşyalı tuttum mantıken sorumluluk onda değil mi? Yoksa bana sen bozdun sen yaptır mı der?
Ev sahibi arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar merhaba... Sizlere bir sorum olacak.Özellikle ev sahiplerine.
Ben eşyalı bir evde kalıyorum, eve gireli 1 seneyi doldurdum.Eşyalardan yana genel olarak sıkıntım yok ama çamaşır makinem çok eski ( tahmini 15 yıllık vardır ) ve c sınıfı. Kısa programı bile neredeyse 1.5 saat.
Ve geçenlerde bozuldu.Ev sahibine söyledim pek oralı olmadı.Tamirci tanıdığım yok sen yaptır dedi.Bende yaptırdım. 110 tl tuttu, fatura da kestirdim.
Şimdi bu bedeli ben mi ödemeliyim ki ödedim, yoksa ev sahibine mi ait? Evi eşyalı tuttum mantıken sorumluluk onda değil mi? Yoksa bana sen bozdun sen yaptır mı der?
KİRANIZI EKSİK YATIRIN 110 TLKızlar merhaba... Sizlere bir sorum olacak.Özellikle ev sahiplerine.
normalde tabiki kiradan düşülür ama sen şimdi bunu ödeyin dersen adam da senin kirana zam yapar sen daha zararlı çıkarsın..
çünkü zam zamanı geçmiş..onlar sana bunu söylememiş..yorum yapanların bunu dikkate alması gerekiyor..
şimdi en az 800 yapacak..2 ayda bu fatura karşılığını bulacak..bence hiç sesini çıkarma..oldu ki zam yapacak hemen bu faturayı da göster..zammını da yapsın..ama sen de kiradan düş bu faturayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?