Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bu da doğru birşey değil. Siz bir öksürük yüzünden kırmızı vakalı hastaları bekletiyorsunuz.
Öyle yapmadık tabiki,ne kadar hizli anlamında söyledim anneme.Bir öksürük diyorsunuz da bir öksürük ile covid teşhisi konuyor insanlara

Öyle yapmadık tabiki,ne kadar hizli anlamında söyledim anneme.Bir öksürük diyorsunuz da bir öksürük ile covid teşhisi konuyor insanlara
Covidden şüpheniz varsa ona ayrı bir birimde bakıyorlar zaten. Hem diyorsunuz mr tomografi ekg gerek olmadı. Hemde acile gidiyorum. Ben şahsen ufak şeyler için acile gidenleri de uygun bulmuyorum. Ani şiddetli bir kusma, ani ağrı, düşme vs olunca acile gidilir. Kan idrar tahlili için değil.

Tabii ki doktor önemli ama burada tartıştığımız daha ziyade hastane koşulları. Ben de her zaman araştırırım doktorları, yorumları okurum. Yaşadığım şehirde özellerde çocuk alerji uzmanı olmadığı için devlettekilere de baktım bir süre ama randevu alamadım. Ben bundan bahsediyorum.

Elbetteki özelde her şey çok daha hızlı.İnsallah çok mecburi durum yaşamayız bugüne kadsr arada özel arada devlet (üni hastanesi) gidip geliyoruz.Oldugum yerde 15 gün sonrasına randevu da verilmiyor zaten.Oyle durumda randevu yoksa ve ciddi bir şey varsa özel tabiki ama bir soğuk algınlığı için özele pek gitmiyoruz

Çocuğun ateşi varsa gidilir.Kırık çıkık ile gelmiyor ki herkes.Niye geldiniz de denmiyor çocuğun özellikle de hafta sonu gece rahatsızlanmasi sebebiyle gidiyoruz işler aksamiyo herkes bu gibi şeylerle geliyor

Yaşadığım ilde çok sayıda hastane ve Dr var her bölüm de var.Belki ondan ihtiyacim.karsilaniyor.Su an memleketteyim burada özel tercihimdir mesela.Yasadigim ilde duruma göre ikisini de tercih ettiğim oluyor. Hangisi olursa olsun isinde iyi olanlara denk gelelim

Bu yorum uygulamaları çok güzel bir şey bu yüzden çok iyi yerleri çok daha uyguna bulabiliyoruz. Diğer türlü isim yapmış diye Nusret de et yiyeceğime aynı eti daha uyguna yerim düşüncesi bu işler..
Hatta bununla ilgili video editleyim buraya birazdan..

Son düzenleme:
Çocuğun ateşi varsa gidilir.Kırık çıkık ile gelmiyor ki herkes.Niye geldiniz de denmiyor çocuğun özellikle de hafta sonu gece rahatsızlanmasi sebebiyle gidiyoruz işler aksamiyo herkes bu gibi şeylerle geliyor
Anladım da. Çocuğunuzu rutin olarak göz ve diş muayenesine de götürdünüz mü? Kaç ayda bir gittiniz?

Yorumlarına bakmaya gerek bile olmayan çok otel var da neyse konumuz bu değil. Sanırım anlaşmamız zor.

Herkes zaten bir grip veya basit sağlık sorunlarında direkt özele gitmiyordur, bu gibi durumlarda özele giden sayısı çok değildir ama ne yazık ki devlet hastanelerinde yetişkinler için randevu almak tam bir eziyete döndü, randevu yok, ölüyorum deseniz bulamıyorsunuz, hadi çok şükür kronik hastalığı olmayanlar bekler belki lakin sürekli doktor gözetiminde olması gereken hastalar zor durumda.

Pandemi başladığında yazmıştım galiba, annem pandemi başlamadan 2 ay evvel çok kötü hastalandı ki zaten olmayan hastalığı yok maalesef, diyabetten yüksek tansiyona ne ararsanız var, acile götürdük kırmızı alana aldılar hemen, kandaki oksijen seviyesi düşüktü acil ve hemen hastaneye yatışı yapılması gereken hasta kategorisinde olmasına rağmen, hastanenin tüm servisleri dolu olduğundan akşam 5 civarı acilden girdiğimiz hastaneden ertesi akşam 5’te ancak yer bulup annemin yatışını yaptırabildim, ki annemi sağlığına kavuşturayım derken ben ölüyordum, 12 saat uykusuz yol gelip 24 saatte hastane acilinde kaldım, gece yarısı bazı hasta yakını zorbalar yüzünden hastane silahlı adamlar tarafından basıldı.

Yani hem hastalara hem doktorundan hemşiresine hastane personeline Allah yardım etsin, insanlar randevu beklerken ölüyor, doktor hemşire hasta muayene ederken.

5 seneyi geçmiş olsa bile kendi kafasına göre zam belirleyemez..gider dava açar ve emsal zammi da mahkeme belirler.. siz yalnızca tüfeye göre gereken zam neyse onu kabul edeceginizi.. çikın derse adliye ve yine 5 sene üstü mubabbeti yaparsa adliyenin yolunu gösterin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…