- 12 Temmuz 2006
- 57.301
- 219.140
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Doktoru hemşiresi için de hasta olanı için de zor, doktor daha uygun şartlarda ve sürelerde hasta kabul etmek ister, hasta daha iyi bir muayene ve muamele ister.Doktor değil zaten,o ekrana ismi düşen kaç hasta varsa ve kim ise ona bakıyor.
Aynı şey mi? Uygulamalara girin yeni açılmış mekanları biraz daha uyguna buluyorsunuz. Ucuz ile aynı standartı kazık almak ortadaki fark umarım anlamışsınızdır bu sefer yoksa ben de eşofmanlı hoca gibi bunu şunla anlattık demeye başlayacağımVar belediyenin kapalı. İçinde bebek bezi bile bulundu. Orayı mı tercih edelim ucuz diye?
1800 un 5500 oluşunu ayakta mi alkışlayalim.Merhametsiz bir nesil yetişiyor çok üzülüyorumO adamcağızın 80 yaşına gelene kadar bu ülkede niye bir göz oda almadığını veya neden böyle geleneksel değerlere bağlı bir ülkede, bu yaşta evlatlarının himayesinde degil de tek başına yaşadığını da sorgulayalim mi? Bütün ömrünü ,kazancını pavyonda, meyhanede , kumarda karı kız peşinde gecirmediginden, eşini ve çocuklarını süründürmediginden emin miyiz ki ? Hayır, öyle olmasa bile o yaşta adamın geçiminden bakımından önce çocukları ve torunları sorumluyken ev sahibine vicdan yapmasını beklemek de ? Ne bileyim?
Bu çok acımasız ve gerçekdışı bir yorum. Örnek vermek gerekirse, Benimle aynı işi yapan ama işe beş sene önce girenler 10 yılda villa aldı. Ben 10 yılda belki ufak bir apartman dairesi alırım. Benden Beş sene sonra girenler araba bile alamıyor. Türkiye’de işler bu dediğinize uygun bir şekilde ilerlemedi bunu siz de biliyorsunuz. Ekonominin durumundan dolayı genç neslin artık birikim yapıp mal mülk sahibi olma hayali kalmadı.
Sabah 10 akşam 9 a kadar yararlandık hem açık havuzlardan hem de termalden. 3 kişiye 1000 tabiki alır.Sizin otel fiyatlarından haberiniz yok kesin. Mesela en uygun günübirlik havuz kaç tl?
Alkışlamiyoruz zaten. Bunun sorumlusu ev sahipleri değil ve ekonomiden onlarda etkileniyor demek istiyoruz.1800 un 5500 oluşunu ayakta mi alkışlayalim.Merhametsiz bir nesil yetişiyor çok üzülüyorum
Bunu zamanında 7 sene otelde çalışmış birine söylemeniz çok ironi! istediğiniz standartta 3 farklı fiyat bulurum ben size.. Standartınız özel muamele mi hizmette?Sizin otel fiyatlarından haberiniz yok kesin. Mesela en uygun günübirlik havuz kaç tl?
Aynen öyle. Ben ev aldığımda ' aa o kadar kredi mi ödenir? ' diye benimle dalga geçenler şu an aynı durumda.Genç neslin ev alamaması konusunda haklısınız ama 10 yıllık karı-koca memur ailesi çoktan ev alması gerekirdi. Eskiden ev fiyatları böyle değildi asgari ücretli iki çalışan bile birisi kredi borcu ödeyip diğeri evi gecindirerek ev alabiliyordu.hep böyle değildi ekonomi. Ama günü yaşamayı seven bir kesim var. Haklı haksız diyemem. Aman on yıllık kredi borcu mu ödenir. Ben gençken gezerim kendimden kisamam deyip yiyip içip gezen sıfır birikim yapan insanları birikim yapıp ev alan ev sahipleri mi düşünecek ? Görüldüğü üzere hayat her zaman toz pembe olmuyor eskiden hem kira verilip hem rahat yaşam surebilirken şimdi kiralar nerdeyse maaşın tamamı kadar oldu ama bu ev sahiplerinin suçu değil maalesef
Onlar sorumlu değil diyorum ben de zaten.1800 de 5500 olmsz ama ya bunu kabul edin düpedüz insafsızlik buAlkışlamiyoruz zaten. Bunun sorumlusu ev sahipleri değil ve ekonomiden onlarda etkileniyor demek istiyoruz.
Tövbe yarabbimmm kaplıca oteli arkadaşım. Temizse az müşterisi varsa covid riski azsa tabi ki alacak . Sıradan havuz değil.Aynı şey mi? Uygulamalara girin yeni açılmış mekanları biraz daha uyguna buluyorsunuz. Ucuz ile aynı standartı kazık almak ortadaki fark umarım anlamışsınızdır bu sefer yoksa ben de eşofmanlı hoca gibi bunu şunla anlattık deneye başlayacağım
Aynen öyle. Ben ev aldığımda ' aa o kadar kredi mi ödenir? ' diye benimle dalga geçenler şu an aynı durumda.
KANKA AKDJFKFMFMÖFKFJFJFJSBNCVÖVÖFÖMFMFÖMXXMCNSJKSpeki bisey sorucam sizce fiyatlari allah mi belirliyo
Mantar yiyip durmak için yer arıyorlarİlla daha ucuzu var diyorlardaha ucuzu kir pas içindeydi baktık yahu. Hastalık mı kapalım bir de?
Ben de yıllardır 5 yıldızdan aşağıya düşmemiş, yılda en az 2 kez tatile giden birisi olarak söylüyorum. Geçen yıllarda kaldığım oteller imkansız adalya, crystaller, limaklar artık hayal bile değil.Bunu zamanında 7 sene otelde çalışmış birine söylemeniz çok ironi! istediğiniz standartta 3 farklı fiyat bulurum ben size.. Standartınız özel muamele mi hizmette?
ben ozel beachi olan yani sezlong icin cingenelerle kavga etmeyecegim, odalari ve nevresimleri temiz, yemekleri lezzetli, sinek olmayan bi otel ariyorum bana bulabilir misiniz? bulduklarim genelde 1 haftalik 50 binden asagi degil.Bunu zamanında 7 sene otelde çalışmış birine söylemeniz çok ironi! istediğiniz standartta 3 farklı fiyat bulurum ben size.. Standartınız özel muamele mi hizmette?
cevap gelmedi herhalde gozunden kacti djdkxjdkxjkddjkdjdkddhKANKA AKDJFKFMFMÖFKFJFJFJSBNCVÖVÖFÖMFMFÖMXXMCNSJKS
Okuya okuya geliyorum Ankara da devlet hastanesinde isleri pat pat halloluyormus djfjfkfk benim calıstıgım kurumda bile islerim pat pat hallolmuyo vallacevap gelmedi herhalde gozunden kacti djdkxjdkxjkddjkdjdkddh
Eksi atanlar, beğenmek zorunda değilsiniz ki.Biriniz de çıkıp bir 4 yas çocuğu aylık masraf listesi yapmıyorsunuz ki..biri yapsın da ikna olayım nereye harcamiuormusum göreyimÇocuğun her şeyi tam,zorla mi bir şeyler alalım.Hastalaninca devlet Hastanesi'ne gidiyoruz genelde (özelde de aynı şeyler söylenip aynı ilaçlar verilip aynı teknikler uygulanıyor çünkü),devlet okuluna gidecek, devletin tam gün kresi olsa oraya yazdırirdim.Bizim masrafimiz 6000 değil ki zaten ozellere de gitse 6000 etmez,sizin hesaplarda bir hata var yapicak bisry yok.
Ayrıca hiç komik değil
Ay oğlumda kulak ağrısı çıktı kışın devletten tam 3 hafta sonrasına randevu vardı kbb a mecburen özele gittim yoksa çocuk orta kulak iltihabından ölecekti. Yapma Allah aşkına ya. Devlette en az iki hafta öncesine veriliyor randevu. Öf eskisinden iyiymiş bir deHastanede çok beklemiyoruz anlamında söyledim.Cocuk alerjiye de gittik.Alerji,gastroloji, enfeksiyon, bağışıklık bunların hepsine baktırdım,oluyormuş yani.Ayni şeyleri özelde de baktırdım zamsnins durumuna göre her neresi ise.Bunu sizlerle tartışacak değilim.
Konu sahibi gel konunun başına artık,çocuğum var onunla ilgilenmrliyim herkesin fikri yaşantısı kendine göre.kimde kimseyi eleştirmesin iyi forumlar
Ne iş yapıyorsunuz karı kocaben ozel beachi olan yani sezlong icin cingenelerle kavga etmeyecegim, odalari ve nevresimleri temiz, yemekleri lezzetli, sinek olmayan bi otel ariyorum bana bulabilir misiniz? bulduklarim genelde 1 haftalik 50 binden asagi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?