Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var belediyenin kapalı. İçinde bebek bezi bile bulundu. Orayı mı tercih edelim ucuz diye?
Aynı şey mi? Uygulamalara girin yeni açılmış mekanları biraz daha uyguna buluyorsunuz. Ucuz ile aynı standartı kazık almak ortadaki fark umarım anlamışsınızdır bu sefer yoksa ben de eşofmanlı hoca gibi bunu şunla anlattık demeye başlayacağım

1800 un 5500 oluşunu ayakta mi alkışlayalim.Merhametsiz bir nesil yetişiyor çok üzülüyorum

Genç neslin ev alamaması konusunda haklısınız ama 10 yıllık karı-koca memur ailesi çoktan ev alması gerekirdi. Eskiden ev fiyatları böyle değildi asgari ücretli iki çalışan bile birisi kredi borcu ödeyip diğeri evi gecindirerek ev alabiliyordu.hep böyle değildi ekonomi. Ama günü yaşamayı seven bir kesim var. Haklı haksız diyemem. Aman on yıllık kredi borcu mu ödenir. Ben gençken gezerim kendimden kisamam deyip yiyip içip gezen sıfır birikim yapan insanları birikim yapıp ev alan ev sahipleri mi düşünecek ? Görüldüğü üzere hayat her zaman toz pembe olmuyor eskiden hem kira verilip hem rahat yaşam surebilirken şimdi kiralar nerdeyse maaşın tamamı kadar oldu ama bu ev sahiplerinin suçu değil maalesef

Sizin otel fiyatlarından haberiniz yok kesin. Mesela en uygun günübirlik havuz kaç tl?
Bunu zamanında 7 sene otelde çalışmış birine söylemeniz çok ironi! istediğiniz standartta 3 farklı fiyat bulurum ben size.. Standartınız özel muamele mi hizmette?

Aynen öyle. Ben ev aldığımda ' aa o kadar kredi mi ödenir? ' diye benimle dalga geçenler şu an aynı durumda.

Tövbe yarabbimmm kaplıca oteli arkadaşım. Temizse az müşterisi varsa covid riski azsa tabi ki alacak . Sıradan havuz değil.

Aynen öyle. Ben ev aldığımda ' aa o kadar kredi mi ödenir? ' diye benimle dalga geçenler şu an aynı durumda.

Şimdi de ev sahiplerine saydiriyorlar. Sanki sütun kilosu kiracıya 25 lira olmuşken ev sahiplerine 5 lira hala :)

Bunu zamanında 7 sene otelde çalışmış birine söylemeniz çok ironi! istediğiniz standartta 3 farklı fiyat bulurum ben size.. Standartınız özel muamele mi hizmette?
Ben de yıllardır 5 yıldızdan aşağıya düşmemiş, yılda en az 2 kez tatile giden birisi olarak söylüyorum. Geçen yıllarda kaldığım oteller imkansız adalya, crystaller, limaklar artık hayal bile değil.
Ankara da havuzlar olmuş kişi başı 250 TL. Daha uygununu bulun o halde de gidelim

ben ozel beachi olan yani sezlong icin cingenelerle kavga etmeyecegim, odalari ve nevresimleri temiz, yemekleri lezzetli, sinek olmayan bi otel ariyorum bana bulabilir misiniz? bulduklarim genelde 1 haftalik 50 binden asagi degil.

cevap gelmedi herhalde gozunden kacti djdkxjdkxjkddjkdjdkddh
Okuya okuya geliyorum Ankara da devlet hastanesinde isleri pat pat halloluyormus djfjfkfk benim calıstıgım kurumda bile islerim pat pat hallolmuyo valla

Eksi atanlar, beğenmek zorunda değilsiniz ki.Biriniz de çıkıp bir 4 yas çocuğu aylık masraf listesi yapmıyorsunuz ki..biri yapsın da ikna olayım nereye harcamiuormusum göreyim

Ay oğlumda kulak ağrısı çıktı kışın devletten tam 3 hafta sonrasına randevu vardı kbb a mecburen özele gittim yoksa çocuk orta kulak iltihabından ölecekti. Yapma Allah aşkına ya. Devlette en az iki hafta öncesine veriliyor randevu. Öf eskisinden iyiymiş bir de

ben ozel beachi olan yani sezlong icin cingenelerle kavga etmeyecegim, odalari ve nevresimleri temiz, yemekleri lezzetli, sinek olmayan bi otel ariyorum bana bulabilir misiniz? bulduklarim genelde 1 haftalik 50 binden asagi degil.
Ne iş yapıyorsunuz karı koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…