- 16 Mayıs 2015
- 340
- 184
- 103
- Konu Sahibi Ladyblonde
-
Kizlar merak ettiğim için soruyorum ama dünya hali tabi belli olmaz allah korusunda.esimle ev aldik 3 sene önce fakat krediyi o ödediği içi n tapu onun üstüne oldu haliyle.benden habersiz devir edebilirmi? Yada evi satabilirmi öğrenmek istedim bu cevapkarinizi bekliyorum
Satamaz. imzanız gerekir. Vekalet falan verme gafletinde bulunmamanız gerekir nereye niye imza attığınıza hep dikkat edin.
Kizlar merak ettiğim için soruyorum ama dünya hali tabi belli olmaz allah korusunda.esimle ev aldik 3 sene önce fakat krediyi o ödediği içi n tapu onun üstüne oldu haliyle.benden habersiz devir edebilirmi? Yada evi satabilirmi öğrenmek istedim bu cevapkarinizi bekliyorum
Arkadaşımın eşi satamadı da ordan biliyorum eşini getir dediler. Evde ipotek yok ortak değil tapu.Arkadasim yaziyorsunuz ama bu konuda yeterincebilgin varmi?eger tapu musterekse o zaman imzasi gerekiyor.bu sartlarda sekilde satsa ruhu duymaz tabi once banka borcunu odeyip ipotegi kaldirmasi gerek.
Tapuda serh olabilir yahut baska istisnai bir durum olabilir. Arkadasinizin ne yasadigini tam olarak bilemezsiniz. Munferit tek olaydan yola cikarakk yanlis yonlendirme yapiyorsunuz. Edinilmis mallara katilma rejimi evlilik birligi sona ererken uygulanir yani o durumda eslerin malvarliklarina bakilir. Yoksa evlilik birligi devam ediyorken yarisi benim demek sadece lafta kalir. Lutfen yanlis yonlendidme yapmayin.Arkadaşımın eşi satamadı da ordan biliyorum eşini getir dediler. Evde ipotek yok ortak değil tapu.
Valla kafam karisti ben izin vermeden Nasil satacak ama 5 yol oldu evleneli yari yariya diye biliyorum
Valla kafam karisti ben izin vermeden Nasil satacak ama 5 yol oldu evleneli yari yariya diye biliyorum
Tapu memuruyum. Tapu eşinizin üstüne olduğu için satabilir. Eşlerin birlikte oturduğu sadece bir daire içinde Aile konutu şerhi koydurulabilir. Aile konutu şerhi koyduktan sonra eşe de bilgi yazısı gönderiyoruz konulduğuna dair, e devlette telefonu kayıtlıysa aynı anda telefona da mesaj gidiyor.Kizlar merak ettiğim için soruyorum ama dünya hali tabi belli olmaz allah korusunda.esimle ev aldik 3 sene önce fakat krediyi o ödediği içi n tapu onun üstüne oldu haliyle.benden habersiz devir edebilirmi? Yada evi satabilirmi öğrenmek istedim bu cevapkarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?