ev temizliği

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Kizlar ben ev temizlemekten nefret ediyorum. Şu an calismiyorum, calismaya baslayinca temizlik icin bir yardimci dusunuyorum haftalik ama o zamana kadar napicam. Bildiginiz nefret ediyorum. Benim gibi olan var mi bu durumu nasil aşarim. Yemek bulasik çamasir hatta ütü bile sorun etmiyorum ama temizlikten tiksiniyorum hemde çok zor geliyor

kendi kendine temizlenen ev olsa ya ben de elde yıkanacak bulaşıkları eşime yıkatıyorum. camlar bende de sıkıntı, silemiyorum bir türlü bir de çabucak dağılıyor sanki ev bi televizyon izliyorsun yastık bi yerde örtü bi yerde

Aynen öyle cabucak dagiliyor ve hemen tozlaniyor heryer

Mobilya seciminde toz belli etmemesine dikkat edeersek rhat ederiz.. haftada bir belli gunlerde dip bucak temizlik yaparim çocuğum yok dagilmiyor ama seviyorum heryer piril piril mis gibi kokmali yoksa rahat edemiyorum

bende sevmemde mecbur

Temizlik sevilmezmi kizlar temizlik imandan gelir gencecik insansiniz haril haril eviniz mia gbi olmali nedir bu sevmemek ac bi muzik hem kafani dagit hem evi mis gbi yap oooohhhh

Temizlik sevilmezmi ya.. Çalışmama rağmen kendim temizliyorum evimi ve bundan çok keyif alıyorumm, günün bütün stresini atıyorumm resmen. Temizlikten hoşlanmıyorsanız varsa evinizdeki fazlalık eşyaları atın yada kaldırın benden size en büyük tavsiye bu olacaktır. Çünkü nekadar az eşya okadar rahat temizlik demektir

Mobilya seciminde toz belli etmemesine dikkat edeersek rhat ederiz.. haftada bir belli gunlerde dip bucak temizlik yaparim çocuğum yok dagilmiyor ama seviyorum heryer piril piril mis gibi kokmali yoksa rahat edemiyorum

bekarken bayılırdım ama şuan nefret ediyorum..
neden? çünkü artık zorunluyum, ozaman keyfi yapıyodum..
sevmiyorum diyenleri anlıyorum oyüzden..
haftaiçi hergün işteyim ve eşim çok titiz..
siz çalışıyormusunuz, ev hanımı mısınız?

Çalli, post: 38622704, member: 579992"]bekarken bayılırdım ama şuan nefret ediyorum..
neden? çünkü artık zorunluyum, ozaman keyfi yapıyodum..
sevmiyorum diyenleri anlıyorum oyüzden..
haftaiçi hergün işteyim ve eşim çok titiz..
siz çalışıyormusunuz, ev hanımı mısınız?[/QUOTE]
Calisiyordum yeni ciktim Allah nasip ederse baska bir yere baslicam tekrardan canim

Temizliği seviyoruz canım sadece yapmayı sevmiyoruz :)

Yoksa kim sevmez her daim pırıl pırıl olan bir evi. Bu arada sevmediğimiz yapmadığınız anlamına gelmiyor.

Bende çalışıyorum canım ve temizlik yapmayı çok seviyorum.İçim huzur doluyo resmen miss gibi oluyo heryer.Çaıştığım için cumartesi günleri temizlik yapıyorum anca.Ama kendimi yormamaya dikkat ediyorum.Mesela bu akşam yemek yapıcaksam ütü falan yapmıyorum.Ertesi güne bırakıyorum.Yavaş yavaş yapılıyo yani nerdeyse 20 gündür ütü de yapmıyorum bu akşam yapıcam inş

Temiz evi cokseverim
Temizlikten nefret ederim.
Yap yap bitmiyor yine ayni oluyor
Yine dagiliyor
Yine kirleniyor
Calis cocuk bak bi de ev isi cekilmiyor.
Maddi imkanlarim biraz genisleyince temizlige bir bYan alacagim ama ayda bir degil hergun
Gelsin yemek temizlik okram yapsin.
Ben de mis gibi sicacik evime geleyim.
Yemek hazir etraf toplu olsun.
Utu yok camasir as katla derdi yok supur sil yok
Ahhhhhh gelecek o gunler insallah

Evim pırıl pırıl içim rahat ama gözümden uyku akıyor..herzaman böyle olmuyor tabi çalışan kadın olarak ipin ucu kaçtıgı oluyor :)

Valla cnm bende hiç sevmezdim temizlik yapmayı eşim çok titiz sürekli tartışırdk ha hiç yapmıyor değildim yapıyordum tabiki ana bi türlü eşim memnun olmuyordu tabi birde huyhuz bebeğim vardı bir gün sabah uyandım bir temizlik aşkı doğdu allah allah tutabilene aşk olsun :) saat akşam 6 ben hala dip bucak temizlik yapıyorum günlerce böyle devam etti ne oldu derseniz bende anlamadım hala böyle devam ediyorum bir türlü içim rahat değil sürekli temizlik yapma gereği duyuyorum artık eşim bile bi otur yerinde diyor ne oluyor sana sen böyle değildir diye nese uzattım kısacası yaptıkça yapasim oturdukca oturasim geliyor :) :)

Sabah kalktığımda dışarıdan eve pırıl pırıl güneş ışığı gidiyorsa benim için temizlik günüdür. Ama kapalı kasvetli yağmurlu havada temizlik ten nefret ediyorum. Mesela dün hava çok aydınlık hatta dışarıda kar vardı ama ben camları açıp evi bir gül havalandıra havalandıra temizledim. Bu arada eve dolaşan kar kokusu çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…