- Konu Sahibi BenOzgurce
-
Yahu kime ne çıldıracam ya.
Hayır kocaman bir köpek beslersin evde devamlı havlar tamam şikayet et(Ki ona da karşıyım ama neyse)
Ama kedi bahane edilir mi yahu sesleri bile çıkmaz, nasıl insan bunlar ya.
Bence kediyi bahane etmiş sizi evden çıkarmak için.
Aslında kontrat yoksa ev sahibi suçlu duruma düşer çünkü ev boş göründüğü için vergide daha düşük bir para ödüyor eğer sizi şikayet ederse sizde kontrat yapılmadığı için şikayet edebilirsiniz.
Ayrıca yine kontratta belirtilmediği sürece herhangi bir talebi olamaz kontratta hayvan besleyemez diye bir karar yoksa ki sizde kontrat yok yani sizi evden bu sebepten çıkartamaz siz çıkmak istemediğiniz sürece de çıkartamaz zaten 850 YTL yi aldığına karşılık herhangi bir belge varmı yoksa dediğin gibi paranın ederi kadar otur ve öylece çık evden ama çıkmazsanda hiçbirşey yapamaz komşulardan imza toplayabilirmi rahatsızlıkla ilgili anca bu şekilde çıkartabilir sizi...
bu insanları anlamıyorum ben arkadaşım.neden çoğu kimsede hayvan sevgisi yok..bizimde köpeğimizden rahatsız komşularımız.üstelikte aynı apartmanda olanlar değil yan binada oturanlar.tamam geceleri bazen havlıyor çatıda besliyoruz ve kapalı bir alan, biz bile zor duyuyoruz sesini onlar nasıl rahatsız oluyo anlamadım ya neyse...
Şahitlerim var ama gerçi zannetmiyorum bizi mahkemeye vereceklerini ama bilgim olursa ona göre konuşacağım :) Herşeye hazırlıklı olmak gerek yine de :)Teşekkürler:)Seni çıkartıp evi başkasına daha pahalıya kiraya verecektir, kedileri de bahane etmiştir. Bu evsahipleri hep aynı...
Evden çıkmayın, dava açarak sizi çıkartabilir ama hukuk sistemimiz malum bu tür davalar uzun sürer. Hele ki arada kontrat yoksa.
Ancak kiraları elden verdiğiniz için sorun olabilir, hem evimde oturdu hem kira vermedi diyip sizden ecrimisil (kira bedeli) talep ederse aksini ispatlayamayacağınız için, borçlu çıkma ihtimaliniz yüksek.
Hayvan sevmeyen insanları anlamıyorum nasıl bir vicdanla yaşıyorlar oturduğum sitede kedi yavrularını besleyememiştim site yöneticisi manyak gibi söylenip durdu bide anneme şikayet etti siteye kedileri alıştırıyormuşum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?