Evcilik Oyunu - Show TV

salak mert yaa aşık oldu baharakaydirigubbakcemile3 o ne kıskanmalar öle gerçek karısı zannediyo..
baharın adını sayıklıyo bide hakana diyo ya baharın saçı mı diye çok güldümdelikafadulden

Bence en iyi evcilik oyununu Sertaçla Yıldız oynuyor:)Tam çocuk oyunu onlarınki:)Arkadaşlar,bu Tuğçe'yi gerçekçi buluyor musunuz?

salak mert yaa aşık oldu baharakaydirigubbakcemile3 o ne kıskanmalar öle gerçek karısı zannediyo..
baharın adını sayıklıyo bide hakana diyo ya baharın saçı mı diye çok güldümdelikafadulden

Bence de cnm çok haklısın.Mert bide özledim diyo.Ama bahar özlemedim diyo.Bence bahar'la mert gitmeliler çünkü bahar çok havalanıyo.ama merte üzülürüm gittiği için.
Şımarığın teki salak Bahar

burda baharin gittigi yaziyordu ,mertin bahahara k arsi farkli duygulara kapildigi baharinda sevgilisi oldugundan evden gittgi yaziyordu,ama dün kanal gezerken gördüm bahar evlilik danismanindaydi kadin merte sen asiksin filan diyordu bu nasi is yani basidnan beri oyun mu ben anlamadim sornada bakmadim bahar geri mi döndü

İzlemiyorum artık demiştim daha önce.Bugün Sarıyerde bir kamera gördüm birilerini çekiyor.
Dedim acaba kimi çekiyorlar.Baktım arkadan Yıldız ve Sertaç ikilisi.
Ayy Yıldız ve Sertaç diye istemsiz bağırmışım farkına sonra vardım.
Yıldız da bana baktı.Çok komikti halleri acaip saçmaymış bir kameraman çekiyor
onlar yürüyor.Nefret ettim iyice.İğrenç bir yarışma olduğunun tekrar farkına vardım.
Yolda yürüyüp para kazanıyor adamlarakannehir

Bu programın yapımcısı hangi gerizekalı acaba... ciddi ciddi merak etmekteyim kendilerini... :1closedeyes:

gercekten cok anlamsız birde gecen gun hakan ile candy kavga ediyordu ne guldum ya kavgalarına :)

evet ya neydi o kavga öyle sebebini bi,le anlayamadımkaydirigubbakcemile3
yıldız kendi ve baharda gıck oluyorum zatn bi tuğçeyi seviyorum..sempatiksalakcinni

baharla mert ne oldu barıştılarmı yoksa ayrıldılarmı ben anlamadım

yahu şu yıldız ne ayaktır ne biçim giyiniyor bu kız yaaa saçma sapan ucuz ucuz şeyler, allah için sertaç gene bıraksa hak bu kızı lmaz:

Kendiciğim bir kez de ben söylemek istiyorum ne kadar şımarık olduğunu (hani bunu kabul etmiyorsun ya)

Senin zayıf noktan da bu bence a.s birinin senin sinirini bozması için şımarık olduğunu söylemesi yeterki kaydirigubbakcemile3

Bu kelimeye tahammülün bile yok hemen savunmaya geçiyorsun,onda da yüzüne gözüne bulaştırıyorsun seçtiğin kelimeleri cümle içinde kullanacağım diye,gerçekten çok komik ve gıcıksın

O kadar şımarıksın ki...seni izlerken gerizekalıya bak ıyy diyorum,hatta boğasım geliyor seni :mymeka:

Keşke sen gitseydin o yarışmadan

cidden ya yıldız v tuğçe niye öyle giyiniyorlar
bahar çok güzel giyiniyor bence.
kendide çok kokoşşşş bence.

bahar guzel giyiniyorda bi tane cantasi var hep yaninda kiyafetlerine hic uymuyor yani gercekmi cakmami belli deil burberry ondan olsa gerek cok igrenc duruyo yaw

demek ayrıldı baharla mert ve bahar hayır dedi.
peki mert ne dedi kızlar?
önce hangisi cvp verdi o soruyasempatiksalakcinni

kendinin kokoşluğuna aynen katılıyorum, uyduruk şeyleri kafasına takıp kaynaklı saçlarınıda sergilemezmi sinir şey resmen ıyyyyy diyor insan, şımarık ve samimiyetsiz konuşmalarına değinmiyorum bileeeekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…