Evcilik Oyunu - Show TV

kaç gündür tam anlamıyla izleme fırsatı buluyorum ve değerlendirme yapacağım; birkere yıldız yılışıklığın yanında çok kötü giyiniyor bir bayan gibi değilde ne bileyim siyahlar botlar falan iğrenç, renkli çıtı pıtı şeyler giyse dahada güzel olacak saçlarını farklı yapsa belki işte...
kendi iğrenç derecede beceriksiz ve trübünleremi oynuyor derler aynen öyle reklam yapma derdinde...
hakan bence çok sempatik esprili eğlenceli bir insan ve amacı tuğçeye kur yapmak değil aslında yarışma olduğunun farkında...
mert ah mert en bedbaht yarışmacı bence garibim sanırsam bahara ilgi duymaya başladı ve bahar yavaş yavaş hayatında başkasının olduğunu ilgisinin boş olduğunu imaa ediyor ve kavga etmeye başladılar mert kabullenemyor...
bahar makyajsız çirkin bence gözlerinin altı mor mor, basenide geniş bir bayan giyinmeyi şık olmayı biliyor hayatında birinin old. dile getirdi dün...
tuğçe aslında bana çok oturaklı gelmişti ama burda gördüğüm gazete yazılarından sonra açıkcası gözümden düştü tiksinik oldum, anneside ne o öyle yaa...
yiğit hala benim için çok mantıklı, karşısındaki insanın saçmalıklarını bile hoşgörecek kadar alçakgönüllü...
sertaç konuşurken gözünü kaçıran insanlar vardır onlardan çözebilmiş değilim ama kendisi olmadığı kesin oynama var...
nacizane yorumlarım bukadar...

kızlar şu saçma şeyi kesinlikle izlemem ne o ya disco kralına bakıyorum şimdi reklam arasında dikkatimi çekti iğrenç ya kendi denen kız

mert kendisinden gerçekten hoşlandı ve yarışmayı ciddiye aldı diye bahar yarışmadan ayrılıyor, evi terketti :sinifsinif:

hayır ya sertaşla yıldız cıkıyo zaten . bı ara ayrılmıslar sonra yıne barıstılar. roportajlardada evlılığımız ıcın prova oluyo bu program dedıler. hala birlikteler yani

bahar o cocuğa az bile yapıyo. sanki gerçek eşiymiş gibi ne o öyşe karısmalar. bide arkadaşlarının yanında yapıyor. cok gıcık o cocuk. hiç saygısı yok. arkadaşlarınının tatilibile mahvoldu. abartılı yaşıyo herşeyı. yada program icabı yapıyo

mert dediğim gibi bahardan hoşlanıyor ve ondan ilgi göremediği için deli oluyor
bahar yengeç burcu benim gibi mertte oğlak yani eşim gibi...onları anlıyorum yerimseniben

Evet çok saçma bir program ne olduğu belli değil belki ama insan takılınca da bakıyor işte!Ben Tuğçe ve Hakan'ı beğeniyordum ama burada Tuğçe için yazılanları okuyunca şahsen soğudum.Ama Hakan bence gerçekten iyi.Samimi duruyor.Bahar'da iyi temizlik yapıyor.Valla iyi bir ev hanımı olur.Ama her daim kuaförden çıkmış gibi,ne öyle:)Mert de ne kadar saygısız kızın karşısında ne kadar çirkin yatıyor.Her daim uyku modunda.Yıldız'ı önceden beğenirdim ama seviyesi çok düşükmüş ya!Sertaç'ta aslında Yıldız'a gıcık oluyor ama belli etmiyor.Kendi'de ağzını geydire geydiredelikafadulden konuşmuyor mu?Ay gıcık oluyorum.Tam Erman Kuzu'luk,ver eline dövsün:)Yiğit'de yapmacık desem,ne bileyim iyi niyetli gibi duruyor.Hani bebeği salladı ya o zaman dedim ki bu çocuk iyi ama şansına düzgün bir partneri yok.Ayrıca sevgilileri olduğunu okuyunca çok şaşırdım.Çok saçma ya!Ödül de yoksa bunlar ne demeye bu işin içindeler.Gene kesin bir para işi vardır.
Birde siz düşündünüz mü bilmem ama millet üç kuruş para için ter döküp sabahın köründen gece yarılarına kadar işlerinde didinip dururken,bu adamlar bütün gün pinekleyip standartların çok üstünde yaşıyorlar.Sizde nasıl ya diyor musunuz?

onlar unlu olmak isteyipte bi turlu olamayanlar canim para aldiklarinida sanmiyorum abartili haraketleri varki ilgi ceksin reyting alsin onlarda unlu olsun baska bir aciklamasi yok bence kendilerini gostermek icin ordalar cunku hicbiri patlama yapamadi sonuk kaldilar

mert pazar süprizini sunuyo herhafta zaten ünlü kızlar ya
yiğitte sunucu, yıldız desen en son, en uzun oynadığı dizi hayat okulu muydu hayat sınıfımıydı neydi, perran kutmanla oynuyodu. Hakan oyuncu.
ben burda yıldız dışında kızları ve sertaçı tanımıyorum bi tek
:hulya:

evet yigitin yarisma sunucuklari cok tuttu bidaha bir gorulmedi yildizda hayat bilgisinde baska projede gorulmedi digerleride dizi oyuncusu onlarda dizilerde oynadi ama bi turlu unlu olamadi

benim favorim artık yıldızla sertaç eski sevgili oldukları için sevgiyi öfkeyide sonuna kadar yaşıyorlar gerçekten seviyorlar birbirlerini öyle görüyorum aslında favorim başkalarıydı ama sevgilileri olduğu dedikoduları ve yapmacık oldukları had safhada belli olmaya başladığından beri değişti fikirlerim zaten dikkatle bakılınca anlaşılıyor

geçen gün eşler birbirlerine şaka yaptı ya ben çok bozulmuştum. ben ciddi diye izliyordum meğer şakaymış . olay yok ya reyting yapacak böyle oyun yapıpı reyting kazanmaya çalışıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…