Evet çok saçma bir program ne olduğu belli değil belki ama insan takılınca da bakıyor işte!Ben Tuğçe ve Hakan'ı beğeniyordum ama burada Tuğçe için yazılanları okuyunca şahsen soğudum.Ama Hakan bence gerçekten iyi.Samimi duruyor.Bahar'da iyi temizlik yapıyor.Valla iyi bir ev hanımı olur.Ama her daim kuaförden çıkmış gibi,ne öyle:)Mert de ne kadar saygısız kızın karşısında ne kadar çirkin yatıyor.Her daim uyku modunda.Yıldız'ı önceden beğenirdim ama seviyesi çok düşükmüş ya!Sertaç'ta aslında Yıldız'a gıcık oluyor ama belli etmiyor.Kendi'de ağzını geydire geydiredelikafadulden konuşmuyor mu?Ay gıcık oluyorum.Tam Erman Kuzu'luk,ver eline dövsün:)Yiğit'de yapmacık desem,ne bileyim iyi niyetli gibi duruyor.Hani bebeği salladı ya o zaman dedim ki bu çocuk iyi ama şansına düzgün bir partneri yok.Ayrıca sevgilileri olduğunu okuyunca çok şaşırdım.Çok saçma ya!Ödül de yoksa bunlar ne demeye bu işin içindeler.Gene kesin bir para işi vardır.
Birde siz düşündünüz mü bilmem ama millet üç kuruş para için ter döküp sabahın köründen gece yarılarına kadar işlerinde didinip dururken,bu adamlar bütün gün pinekleyip standartların çok üstünde yaşıyorlar.Sizde nasıl ya diyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?