Evcilik Oyunu - Show TV

e niye??

noluyor yani öyle davranınca.

valla amacını anlamadım :sm_confused:

Amaç kim evli gibi davranıyor....
Evlilik ne demek?
Bunu en iyi nasıl maskara konusu yapabiliriz?
sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni

O kız uyuz cidden.
:1ninca:

eğreti gelin filminin yarışma versiyonu olmalı :1closedeyes::1closedeyes:

-tatlicadiarzu-

canım burda Adnan Oktar denilen kişi Harun Yahyadır bide bu isimle araştırılırsa çok farklı şeyler ortaya çıkar şimdi burası yeri olmadığı için uzatmak istemiyorum ama kişileri herzaman iyi araştırmak lazım önyargıyla değil bu tarz insanlara hep bu tarz karalamalar bu tarz iftiralar atılmıştır Harun Yahya nın birçok kitabı birçok belgeseli vardır ve bunlar kanalların çoğunda gösterilir hatta stesi bile vardır , adam fransaya bile evrim teorisini yıkarak ders vermiştir

Son düzenleme:
ayyyy şu yıldızı boğasım geliyor valla nasıl bişey o ya.... birde çok zevksiz kıyafetler filann...baharla mertte resmen romantiği oynuyorlar... kendide oynuyor... ne olursa olsun bi kızın okadar beceriksiz olması mümkünmü ya... en iyisi yine tuğçeyle hakan gibi... esprili bir çift.. ama yinede program çok amaçsız...

ne zamn yarışmayı açsam kendi şarkısını söylüyor akannehirakannehir
salla salla anasının kuzusu uyusunda büyüsün :dilcikar::dilcikar:

Derins cim konu sapmasın istiyorum ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, tabii ki herkes ne doğru ne yanlış biliyor.
Kimi insan da bunu ispatlamak için elinden geleni yapıyor.
Ama bu yaptıkları girişim maalesef adı geçen şahsın maddi gücünün altında kalıyor.
Adında çıkan tüm dedikodu dediği davalardan (!) temiz (!) ayrılması onun iman gücüne mi bağlı acaba?
...
Kimin neyi saptırdığını herkes biliyor.
Kadınları senelerce seks kölesi olarak kullanan bir adam bu.
Bunun herkes farkında, yazık gerçekten yazık ki insanların 'din' adı altında duygularını sömürüyor...
:1no2:
Herkesten özür dilerim konuyu saptırmak istemezdim ama bildiklerimi içimde tutmak istemedim...
Konuya dönelim isterseniz...

sertaçla yıldızın bir geçmişi oldugu belli
denizde kucagına almalar falan
diğerleri bu konularda çok mesafeliler.

ben simdide beraberler diye biliyorum
yok canım yarışma formatı birliktelermiş
bunun setinde çalışan birisi normal hayatta birbirlerini görmeye tahamülleri yok dedi günde 2 saat çekim yapıolarmış o kadar ohaoldumsmile
sertaçla yıldızın bir geçmişi oldugu belli
denizde kucagına almalar falan
diğerleri bu konularda çok mesafeliler.

bahar ve tuğçenin sevgülüleri var onları hatırladılar en sonunda :mymeka:

valla ben bu yarışmaya sinir oluyorum. saçma sapanlığın üst sınırı.
arada zapping yaparken çıkıyor karşıma, yani abartmışlar artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıldız'ın şimdiki sevgilisinde de ne mide varmış ya, kızın eski sevgilisiyle aynı evde kalmasına normal bakıyor...
:bbo:
Bravo aşkım ne güzel oynadınız ne de güzel kucakladı seni de diyor mudur acaba?

semra kaynananın yenı versıyonunu yaratıyolar sanırım tugcenın annesı neydı ole delikafaduldendelikafadulden dusman basına olmasın ole kaynana dırdır catlar ınsan

Tugce nın eskı esının bosanma asamasında yaptıgı roportajda kaynanam yuzunden evlılıgım bıttı demıs..dun Tugcenın annnesını gorunce hak verdım :)

nasıl kabaca davranıp konustu ole ya bıde erkek annelerı kaynanalık yapar bı gelını varsa cok acıdım bıde gercekden damadı deıl bı oyun gercek olsa napar dusunemıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…