Evcilik Oyunu - Show TV

yaa hakan bana çok vıcık vıcık gelmeye başladı kızlarla falan hovarda geliyor biraz gerçi kendi getirdi biraz kendine sempatiksalakcinni

Ay şu Yıldız Asyalı ne iğrenç bir kadın ya. Zorla gerçekten evliliğe ikna etti adamı. Utanmasa ayaklarına kapanıp yalvaracaktı. ınsanda biraz gurur olur yahu.

Dikkat ettiniz mi kızlar yıldız neredeyse yatarken bile çantasını boynundan çıkarmayacak
Her zaman her yerde çanta boynunda,hiç çıkartmıyor :))

Dikkat ettiniz mi kızlar yıldız neredeyse yatarken bile çantasını boynundan çıkarmayacak
Her zaman her yerde çanta boynunda,hiç çıkartmıyor :))

ben diyecektim valla siz çok yaşayın, nedir öyle sanki çantasında servet taşıyorda çalarlar diye çıkarmıyor
ya bide fiziğine şöyle baktımda mayolu falan üstü zapzayıf belden aşağısı bir kaslı erkek gibi bacaklar falan popo dışarda iyice kadından çok başka bişey gibi ama bulamadım
evlenme teklifide çok saçmaydı ağlaya sıklaya evlenmeye ikna etti utanmadan bide eski sevgililerinden bahsetti evlilikten döndüm falan dedi bizim adamlar olsa birdaha yüzümüze bakmazdı ne diyorsun sen be diyerekten terkederdi valla :1ninca:

ayy bu yıldız çocuk gibi konuşmuyor mu sinir oluyorum yazık çocuğa
sabah sabah pizza yiycekler

kızlar kendiyle yigit niye hiç görünmüyo onlardamı çıktı programdan

yıldız asyalı küçükken daha güzelmiş valla ne kadar antipatik uyuz biri olmuş bu yaa ayrıca giyinmekten zerre kadar anladığı yok! hep aynı şeyler kafası kabarık siyah çanta tuhaf tuhaf giyinmeler one öyle kendini beğenmiş şey birde mıy mıy konuşuyor ya bence en aklı başında olan tuğçe

Şu Kendi'yle Yıldız'ı aynı eve koyup imha etseler hiç fena olmaz kaydirigubbakcemile3
Zeytinyağlı dolma 8 saat sürüyormuş da o kadar zamanı yokmuş. O senin beceriksizliğin be güzelim...

sertaç ile yıldız baya ciddi kavga ediyor bu akşam ki bölümde
sertaç yiğit i kıskandı galiba

ya inanmıyorum bu kendiyi kim seviyor.. tamam yiğit haketti ama birinci olmamalılarrrrrrrrr

ya kendinin ev ahır gibi... iş yok güç yok.. dil pabuç... bencillik diz boyu... nasıl birinci oluyo bu kızzzz... nesini seviyolar bana bi anlatın nolur... sonuçta burda mevzu evlilik...

yıldız ve sertaç da iyiler.. iletişim kurabiliyolar bence.. kavgasız tartışabiliyolar... bu güzel bişi... tuğçe va hakan en iyiydiler benim gözümde ama son zamanlar bişiler oldu bunlara... yiğit ve kendi tamamen kötü örnek.. ama yiğit çok efendi çok uyumlu maşallah.. çok da güzel anlatabiliyo düşüncelerini...

Kendi, Yiğiti gerçekten seviyormuş ve evliliğini ciddiye alıyormuş gibi görününce oyları topladı sanırım fisfisfis

tuğçenin annesi devreye girince hakanla tuğçenin diyaloğu bozuldu benneyaptımki

yıldızla sertaç fena kavga edecek birazdan (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…