Evcilik Oyunu - Show TV

ya bu kız evlenmiş boşanmış mı nedense garip geldi.. beklemiyodum hiç (tuğçe)

tuğçeye bak ya ne öyle o ya çen çen çemkiriyor hakana benim eşim annesinin yanında bunları diyecek varya iyice kötü oldu tuğçeyi çok seviyordum ama annesini görünce tavrı değişiyor artık tek favorim kendi yiğit

galiba tuğçe hakan ve yıldız kendi sapıttıkça yiğitle kendiye kalıyo oylar...

tuğçenin annesini hiç sevmedim. geldiği günden beri aralarını bozdu. ortamı sakinleştireceğine, kızıştırıyor resmen. istekleride bitmedi hiç. alışverişe gitmek istedi, tuğçeye alınan kıyafetlerden istedi, seraya gitmek istedi sonra yemeğe gitmek istedi benneyaptımki
tuğçede bambaşka biri oldu annesinin yanında. favorimdi oysa..

bana çok tuhaf gelmedi kadının yaptıkları.. kaynanam da bana tuhaf gelmemişti, başkalrının onun hakkındaki yorumlarını duyana kadar

ya bu kız evlenmiş boşanmış mı nedense garip geldi.. beklemiyodum hiç (tuğçe)

burada mı okudum hatırlayamadım ama tuğçenin annesinden çok şikayetçiymiş ayrıldığı eşi. yani boşanmada annesinin etkisi büyükmüş diye biliyorum.

su sarkici kadin..ha demet akalinin programinin taklit oldugunu biliyormuydunuz...alman kanalinda ne cikarsa bi kac ay sonra bizimkilerde taklit ediyo hemen...sempatiksalakcinni

su sarkici kadin..ha demet akalinin programinin taklit oldugunu biliyormuydunuz...alman kanalinda ne cikarsa bi kac ay sonra bizimkilerde taklit ediyo hemen...sempatiksalakcinni

yapma ya o da mı yalan... ülen var yaaa... bi de bağıra bağıra herşey gerçek diyolar... en gıcık olduğum şeydir taklitçilik... almanların beyni yetiyo bizimki bişiler üretmeye yetmiyo demek gibi bişi...

bu kadar insanı kandırırken vicdanları sızlamıyo mu ya? sevgilileri varmış yuh ya... hele hakanla yiğite hiç yakıştıramadım... alet oldukları için... tuğçeyi nasıl kabulleniyo

Kızlar ennnn en başından demiştim... bu yarışmayı Kendi ve Yiğit alır... oyunu kurallarına göre oynayan ve bunun bir oyun olduğunun farkında olan tek çift onlar.... ahanda yazıyorum buraya ikinci kere...

bu kadar insanı kandırırken vicdanları sızlamıyo mu ya? sevgilileri varmış yuh ya... hele hakanla yiğite hiç yakıştıramadım... alet oldukları için... tuğçeyi nasıl kabulleniyo

hepsinin sevgilisi var mı bilmiyorum ama baharın varmış. mertin duyguları oyundan gerçeğe dönünce bahar o yüzden programdan ayrıldı boshayallersmile

Kızlar ennnn en başından demiştim... bu yarışmayı Kendi ve Yiğit alır... oyunu kurallarına göre oynayan ve bunun bir oyun olduğunun farkında olan tek çift onlar.... ahanda yazıyorum buraya ikinci kere...

hatırlıyorum a.s
ilk yazdığınızda hiç ihtimal vermemiştim ama gidişat öyle gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…