Evcilik Oyunu - Show TV

en iyisini o yapdı merte ne gıcık olmuşdum oyunla gerçeği karışdırdı cidden lmaz:

bende onu anlamıyorum hem sevgilileri var deniyo ben gündüz tekrarı olursa izliyorum hemde biz gerçek bişeyler yaşıyoruz deniyo tuğçe hele ne uyuz bi kız ya nasıl çıkışıyo e sevgilisi varsa çıksın oda öbürü gibi yazık günah o hakanada onun çektiyini sevgilisi çekmemiştir eminimki bide ben sürekli izlemediyim için kızımdan dolayı soruyorum kızlar bilen beni aydınlatsın sertaç yiğite neden o kadar kızdı ki yiğittte çok mülayim gibi duruyo ama adı üstünde oyun oynuyolar

yıldızı yiğitten kıskandı sertaç. yiğitin şakalarına ve yıldızın kendisinden değilde yiğitten tarafa çıkmasına kızdı. şu anda yiğitle konuşmuyor..

ayyy bu yeni gelen ozan kim kim diyorum, seren serengilin eski kocasıydı dimi ya:bbo:

ozan kaçmaz gelmiş :dilcikar:zaten sinir bozucu bir programdı daha da iğrenç olmuş ozanın partneri nilay kimdi :sm_confused:
merte de bugün yeni eş geliyor :jeyyar:

ozan kaçmaz şafak sezerin kaynıydı ne zamn ayrıldı eşinden
ne zaman yarışmaya katıldı anlamadım

ben de sevmedim ozanı
bi de kızın yanında çok bodur kalıyo
bulamamışlar mı allah aşkına başka birini

ayyy bende düşünüp duruyorm yaa kimdi bu ozan diye ozan kaçmazmış meğersempatiksalakcinnine odun adam yaa
kız da bi tuhaf sanki yaa
yok tutmadım bu çifti..:umursamaz:

hangi çift elendi bide ozan kaçmaz mı girdi güya ünlüleri alıyolar ne alaka ünlü kadınlarla evlenip ün yapmış biri deyilmi peki partneri kim onun amma sordum haa:)mert gerimi geliyo bugün bi ara fragmanını gördüm gözlüklü bi kızla oturuyodu güya hayranı demek kim bilir kimi buldular senaryo yazıyolar oynuyolar ama genede izliyoruz,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…