Evcilik Oyunu - Show TV

babam kanal gezerken gördüm yildizla sertac kavga ediyordu babamda anlamamis aaa kavga ediolar dio biliyor programi kapadi sonra neden ettiler ki

bu sertaç fena biri yaa akşam ne kavgaydı öyle çok ayıp etti resmen yıldızı yiğitten kıskandı halbuki 2 arkadaş gibi şakalaşıyor gülüyorlardı kalbi bozuk bu çocuğun yada ayrılmak için bahane yaptı yiğit çok efendi biri günahını aldı bence ben olsam bidaha yüzüne bakmam sertaçın :1closedeyes:

Geçen bir bölüme denk geldim.Kendi'nin rahatlığına inanamadım.
Ne kadar pis bir evdi.Ütü mutfak tezgahının üstündeydi.Her taraf birbirinde pislik diz boyuydu.

ya bu tuğçenin anası ne alaka ya, gençlerin arasında paso
hakan iyi dayanıyo valla

bu arada haftanın çiftinin kendiyle yiğit olmasıda ilginç, gerçi ötekiler çok mu matah da

tuğçeyle hakanı bende çok yapmacık buluyorum
ne öyle annesiyle güzellik merkezlerinde falan
yok bizi yemege götür falan tuğçe ben neseverim
sen balık seversin anne
hakanda ozaman balık yemege falan götüreyimm

kendi için evlilik çok erken benceee

ayyyyy o Sertaç neydi öyle dün ğğğğğğ hiç çekilicek bi tip değil..
kendisi Yiğit'e karıma masanın altından ayak mı uzatıyosun diye iğrenç bi espri yaptı bismillah yeni oturmuşlardı ki , sonra Yiğite posta koydu aklı sıra haddini bilsin diye , bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bıyyykk..
Bence kendisini Yiğit'in yanında kötü hissediyo o yüzden patladı..

Tuğçe çok eğlenceli ama çok müdehaleci yaaa , Hakan'a soru soruyolar o cevaplıyo bi de çok fazla konuşuo bazen..
Kendi zaten pasaklı , yarım şekeri fırlattı evin içine , ama kendime örnek almak istiyorum Kendi'yi hiç canını sıkmıyo evi b.k mu götürüyomuş ammmmaaaaan sende yani..
Yiğit'i zeki buluyorum her ortamda nasıl davranacağını biliyo ama sanki her türk erkeği gibi içinde maçoluk var gibi de hissediyorum..
Hakan göründüğü gibi sempatik gibi gelmiyor bana fevri sanki biraz..

kesinlikle vereliniortak
uyuz ya,kendi de bilmiyo niye arıza çıkardığını saçmalıyo
ayrıca yıldıza ettiği lafla hiç de yenilir yutulur cinsten değildi bi saat
yıldızda ne yüzsüz gecenin sonunda gene el ele tutuştular, insan o lafları yutarmı ya
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Yıldız sigara içiyomuş bu arada öğrenmiş olduk , onlar öyle mutlular demekki chess ne bilimm bu son olay pek rol gibi gelmedi bana aynı Bahar- Mert iklisinin ilk kavgalarında (sonradan süpriz diye millete yutturup devam ettiler) olduğu gibi :)
Bu arada son zamanlarda Yıldız giyimini bir nebze olsun düzeltti sanki , çok kötü giyinio bazen..

:roflol:
yere çatalmı, yemek çubugumu ne düşürüyo, sonrada yerler çok temiz geldi de rahatsız oldum diye espri yapıyo ya

yediği lolipopu fırlattı yere çatal olsa yine ii o yerler karınca böcek olsun köpeğini ısırsınlar da görücem ben onu..

sertaçla gerçekten evlenicek olan kıza acırım o karısını döverbe şimdi kameralar vardiye el kaldıramıyo bence kendi çok çılgın cıvılcıvıl ama aslan yattığı yerden belli olurmuş derlerya o ne pis evya
hakan başlarda tuçeye çok önem veriyodu ama baktı gördüki tuğçe soğuk mesafeli azarlayıp duruyo anladı işi şimdi oda uzak duruyo dikkat ederseniz bi nefretle bakıyo tuğçeye zaten tuçenin sevgilisi var hakanla eş olmaktan pek hoşnut değil
yıldız daha çocuk nerde nasıl davranıcanı pek bilemiyo tecrübesiz bi erkeği elinde tutamaz
bunların hepsi hizmetçilerle büyümüş iş felan yapmak hepsine zor geliyo

yıldızla sertaç çok saçmaladı yha . haklısın bunlar hep el bebek gül bebek büyümüş rahatlık onlardamı ne acaba

bu elemelerde bence merti elicekler sempatiksalakcinni ama şu an kalsın diyebileceğim kimse yok... kendi gitsin yiğit kalsın... çocuklara kötü örnek....

ay geçen neydi öyle sertaç kucakladı yıldızı attı yatağa bi yandan da t-shirtini çekiştirdi falan çok güldüm yaaaaaaaaa
yiğitin kızlarla basan kendi de az diğilmiş kızlara siz yüzün izliycem sizi falan demeler süperdi.

kendi şarkıcı, yıldız keman çalıyo oyuncu falanda bu tuğçe neci anlamadım valla, ev hanımı acep

BAHAR YARIŞMADAN NEDEN AYRILDI:

‘Benim bir ilişkim var’
Okan adlı bir sevgilisi olduğunu ve yarışmadaki partneri Mert Öğün’ün aşırı ilgisinin kendisine rahatsızlık vermeye başladığı için yarışmayı bıraktığını anlatan Akça, “Evlilik oyunu maceram kendi isteğimle son buldu. Nedeni ise partnerim Mert’in evcilik oyununun bir televizyon projesi olduğunu unutup bana karşı olan ilgisini fazlalaştırmasıydı. Bu durumdan rahatsızlık duydum. Çünkü benim bir ilişkim var” dedi.
Önümüzdeki yıl evlenmeyi planladığı sevgilisinin böyle bir yarışmada görev almasına nasıl izin verdiği sorusunu ise Bahar Akça şöyle yanıt verdi:
“Erkek arkadaşım ben bu işe başlarken mesleğime saygı duyduğu için izin verdi. Ben de ona duyduğum saygıdan dolayı bu projeden ayrılma kararı aldım.” Programın yapımcısı Fatih Cesur, Mert Öğün’e yeni bir partner aradıklarını, halktan gelen başvuruları da dikkate aldıklarını belirtti.

Mert'e yeni partner aranıyomuş kızlar

ya bıraksınlar bu isi insanlar bunu gercek olarak algılıyor hangi erkek veya kadın bunu kaldırabilir bi tarafdan yasananlar gercek bi yandanda oyun diyorlar..bence bu yarısmada tek gercek iliski olan yıldız ve sertacsa eger onların kazanması lazım digerlerinin sevgilileri var nasıl bi mantıksızlık bu onlara oy verilirmi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…