Evcilik Oyunu - Show TV

sertaçın yiğitle olan kavgası ve ekran önündeki rahat tavırları çok tepki toplamış olacakki
% 77 gitsin oyu alarak sertaç ve yıldız elendi.

ozan kaçmazın partneri nilay kanlıoğlu. (passaparola yarışmasında dansçıymış)

kızlar bu ozan kaçmaz seren serengilinde sevgilisi değilmiydi bir ara
nilayda çok hoş değil.
dövecek gibi falan konuşyorrr.

yıldızla sertaçın elenmesine bende sevindimm
neydi öyle ya sarılmalar falan
sanki kendi ile yiğt arasında birşeyler oluşuyor

sertaç ve yıldız yarışmaya veda ederken bile öpüştü ya
uymuyorsunuz işte birbirinize anlaşamıyorsunuz neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz
süperiz havası vermeye çalışıyorlar yalan dünyalarında yaşıyorlar bence

ayy ben bu yeni kıza çok gıcık oldum gerçi adam da gıcık
kız kendisini bişey sanıyor çok havalı

kızı beğenmedim ben mertin hayranını
gözlüğüyle bi şeye benziyordu arkadan
gözlüğü çıkarınca hoşuma gitmedi :)

az önce gördüm yüzünü kızın
bi dizide falan oynamış olabilir mi kız görmüştüm sanki bi yerde

tuğçenin ses tonu konuşma tarzı tam nefretlik resmen gözler bi acayp bakıyor çok düşünerek konuşuyor sanki ezber yapmış küçük çocuklar gibi ve yiğitle kendinin konuşma tarzıda aynı üzüm üzüme baka baka kararırmış misali olmuş bu kendi önceden böyle konuşmuyordu şimdilerde aynı yiğit gibi konuşuyor gıcık oldum ya kız konuşmaya başlayınca tiksiniyorum kızdan

Anam o Nilay nasıl bi insan öyle ya... Buckingham Sarayında yetişmiş sanki mübarek, amma naz, kapris.. öffff......

ooooo baya düşük almışlar bugün tekrarınıda izlemedim ben ama yeni çiftte galiba uyuz:)ama ozana odun diyolarya arkadaşlar keşke sertaçla gitmeden bi hafta geçirselerdi acaba sertaç onada kızabilecekmiydi merak ettim iyi olmuş yıldızla sertacın gitmesi merttin hayranımı olacak yeni eşi gözlüklerini çıkardımı kız bide ozan kendi evindemi yaşıyo yoksa diyerleriyle komşularmı onlarda

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…