Evcilik Oyunu - Show TV

kız gözlüğünü çıkardı evet. gözlüklü güzel görünüyordu. çıkarınca pek beğenmedim.
yeni eşi hayranı mı olacak belli değil sadece cafede falan takılıp ayrıldılar zaman gösterecek eşi mi olacağını
ozan kendi evinde yaşıyor villa havuzlu falan diğerleriyle komşu değiller

tuğçeyle hakanda yarışmadan ayrılacak gibi görünüyor benneyaptımki

yeni gelen kız resmen açıo bacaklarını gösterio valla bi de erkek gibi ya

oh be tuğçeyle hakan ayrılıyor ikisinin de ses tonu beni yoruyordu izlerken. ayrıca tuğçe çok aksi onu yap şunu yap yapmaaaa öööff getir sus konuş gibilerinden sürekli bir cırlama halinde !

tuğçe niye okadar sinirlendi
anlamadım.

fragmanda gördüğüm kadarıyla;
arabadan indiler, yerler sıcak olduğu için köpeğin patileri yandı, tuğçe de hakanın köpekle ilgilenmesini istedi, napsın adamcağız kucağına mı alsın, sonra köpeğin tasmasını bir hışım aldı hakanın elinden sinirlendi kavga ordan başladı bence ve konu hakanın tutarsız davranışlarına kadar geldi

ama dün izledim tuğçe anlattı biraz asıl neden: hakan kamera önünde farklı, kamera arkasında farklıymış, 'kamera kayıt!' dendiğinde canım cicim diyip gülüyormuş... :1ninca:

baharın mertle kavgası öften pöften bi konuydu sonra asıl neden gerçek sevgilisi oldu
tuğçede gerçek sevgilisinden fırça yedi şimdi boşanıyorlar bla bla bla :dilcikar:

küçük sırları izleyeceğim diye evcilik oyununu izleyemedim
ne olmuş tuğçe gerçek sevgilisinden fırça yediği için mi kavga çıkarmış
ama yaşananlar gerçek diyip duruyordu

tuğçenin bukadar değişmesinin ve hakanla anlaşmazlık yaşamasının altında başka bir sebep var diye düşünüyorum. bu akşamki bölümü bende izleyemedim benneyaptımki gün içindeki tekrarına bakacağım. tuğçe neden böyle yapıyor merak ediyorum fisfisfis

tuğçe'nin annesi saçını boyatmışş sempatiksalakcinni Şahtı şahbaz oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…