Evcilik Oyunu - Show TV

Gerçek kaynanası olaydı görürdüm ben onu bakma sen...

Gerçek kaynanası olsaydı Tuğçenin eski eşi gibi annesinden dertli olur ve kaçardı Hakanın görev icabı alttan aldığının farkındayım ama başkası olsa oyun gereği bile bukadar tahammül edemeyebilirdi :sinifsinif:

evet, evlenmiş ve eski eşi kayınvalidesinden çok şikayetçiymiş

hıımm bılmıyordum... belkıde annesı bu yuzden hakan'a karsı bıraz daha ılımlı yaklsıyordur,çizilen ımajını duzeltme fırsatı gectı elıne sonucta...

hıımm bılmıyordum... belkıde annesı bu yuzden hakan'a karsı bıraz daha ılımlı yaklsıyordur,çizilen ımajını duzeltme fırsatı gectı elıne sonucta...

Durum öyleyse amma da imaj düzeltiyo yalnız var ya... beni gezdirin... beni yemeğe götürün... beni alışverişe çıkarın... beni seviinn... besleyinnn... ilgileninnn... kaydirigubbakcemile3

valla erkek olsam böyle kaynanam varsa hayatta evlenmem, manyakmıyım ayolsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

selam kızlar. bende sıkı takipçisiyim evcilik oyununun. benide aranıza alın. ama benim favorim mertla bahardı. şimdi hakanla tuğçe. yani gelen tuğçe bana çok soğuk geldi sevemedim. nilaysa Alla düşmanımın başına vermesin.

alişim benımde favorum hakanlatugce :)) nılay bu ara yumusadı gıbı cok agresıftı..arada yıne patlamaları oluyor ama dun ıyıydı baya guluodu yaw...

benim favorimde hakan-tuğçe. yeni tuğçeye bende alışamadım. nilayıysa hiç sevmiyorum

içlerinde en kaliteli bayan yeni gelen tuğçe kız çok asil duruyor. en kaliteli erkekse yiğit ,o nasıl bi tatlılıktır yaa :1hug:

Kendi'nin hamaratlığı üstünde.. mutfaktan çıkmaz oldu. kompostolar, havuçlu kekler..
bu kez keki çok güzel görünüyor alkisalkisalkis daha önceki denemesinde tutturamayıp 2 kez çöpe dökmüştü

Bu Hakan'la Tuğçe'nin hangi yönünü seviyosunuz kızlar ya ben hiç anlamıyorum, o kadar yapmacıklar ki... Tuğçe özellikle... hele ki o çirkin kavgadan sonra iyice gözümden düştüler...

Bu Hakan'la Tuğçe'nin hangi yönünü seviyosunuz kızlar ya ben hiç anlamıyorum, o kadar yapmacıklar ki... Tuğçe özellikle... hele ki o çirkin kavgadan sonra iyice gözümden düştüler...

valla ilk başladığında bende tuğçe hakan diyodum ama sonradan tuğçenin pek göründüğü gibi olmadığını anladım, inceden ince nasılsa sokuyor lafları, annesi bonus olarak geldi bide

şimdi kendi ve yiğit diyorum, en azından pozitifler, kasmıyolar, gereksiz komplexlere girmiyolar

Ben de teeeee en başından beri Kendi ve Yiğit diyorum... onlar kazansın diycem de bunlar ne kazanacak finalde bilen duyan var mı?

Ben de teeeee en başından beri Kendi ve Yiğit diyorum... onlar kazansın diycem de bunlar ne kazanacak finalde bilen duyan var mı?

bende kendi yiğit diyorum vereliniortak
şimdi ödül olarak balayı desem birincilere verilmişti boshayallersmile
kazanan çift evlenecek desem ödül değil işkence olur :roflol:
ödül yok galiba boshayallersmile ya karın tokluğuna ordalar
yada bebelere torunlara hatıra kalsın diye

Bana eninde sonunda Kendi ile Yiğit arasında duygusal bi yakınlaşma yaşanacak gibi geliyo. Başta aptal sarışın gibi geliyodu Kendi bana ama aslında gayet de akıllı ve mantıklı bi kız. Hele geçen gün benim sevgilim olsaydı bu yarışmaya katılmazdım çünkü ona saygısızlık olurdu dedi ya çok hoşuma gitti. Tuğçe daha gelenekçi görenekçi görünüyo mesela oysa sevgilisi olmasına rağmen katılmakta sakınca görmemiş, Kendi daha fırlama, özgür ruhlu ama Tuğçe'ye nazaran bu tip şeylere daha çok önem veriyo bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…