Evcilik Oyunu - Show TV

kendi diğerlerine göre daha doğal hiç değişmedi aynı çizgide devam etti
tuğçe yapmacık yapmacık kameralara oynuyor :dilcikar::dilcikar:çok sevimsizleşti
ilk başlarda böyle değildi şımardı:mymeka:

nilayın tuhaf bir videosu vardı ya, kedinin karşısında dans ediyordu, onu ozan da görüyoor ! sempatiksalakcinni

evet, ozan nilaya kızıyor internetteki videosu için..
yarın eleme gecesi.. bu kez hangi çift gidecek merak ediyorum fisfisfis
reklamda gördüğüm kadarıyla; hakan çok gergindi. onlar mı gidiyor yoksa :sinifsinif:
ayrıca yeni bir çift katılıyor yarışmaya.

Evet dün 23 yasında dedıklerınde sasırdım bende... 23 yasında ama burun estetık,dudak botoks mu sılıkon mu anlamadım ama normal olmadıgı kesın....

yazık etmiş kendine
35 yaşında deseler de inanırım, 35 yaşında ama çok bakımlıymış der geçerim yani inanmamazlık olmaz.

Kendi sevgilim olsa yarışmaya katılmazdım dedi ya
tuğçe bozuldu resmen
kendi ne dediyse ardına cevap yapıştırdı kendini haklı çıkarmak için

kendi diyo ki : özel hayatıyla iş hayatı arasına çizgi koyan vardır
tuğçe hemen: ben mesela diyo

orda rezil oldu ama toparlamaya çalıştı aklı sıra hehe :)

yeni gördüm o kadın tuğçenin annesiydi galiba kadın aynı tuğçe ya annesini kızı olduğu belli oldu hiç sevmiyorum kızı aşırı yapmacık mide bulandırıcı önüne gelene evlilkle ilgili bişeyler anlatıyo görende 40 yıllık evli sanıcak

mertle tuğçe yeni katıldı, yiğitle kendiye de yeni eve geçme ödülü verildi. bu iki çift eşya alma, ev döşeme telaşında.
dolayısıyla, elenecek çift tuğçe hakan olacak sanırım benneyaptımki
keşke ozanla nilay elense..

eleme dısında ayrılma kararı alacak cıft kım dıyordu reklamda,sanırım bır cıft bırbırınden ayrılma kararı alıor

eleme dısında ayrılma kararı alacak cıft kım dıyordu reklamda,sanırım bır cıft bırbırınden ayrılma kararı alıor

Tuğçe'nin konuşmalarından anladığım kadarıyla ayrılan çift Tuğçe-Hakan olacak :çok üzgünüm:

mertle evlenen kız tuğçe sanki gerçekten evlenmişler gibi bir aşk bir sarmaşıklık bu ne be görende o evde ölene kadar oturacaklar sanar eşya seçmeler boya rengi seçmeler oturacakları en fazla 2 ay, bide tuğçeyi sevmedim ne o ağız yaa gülünce ördek ağzı gibi şekil değiştiriyor hiçte güzel değil bahar daha güzeldi daha şıktı bana göreeesengözlerimebaksanab

Kendi'nin de Yiğitin'de babası vefat etmiş, Yiğit'in babası şehit pilotmuş üstelik.
Birbirlerini biraz da bu yüzden daha iyi anlıyorlar belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…