Evcilik Oyunu - Show TV

Valla Kendi şımarık, tiki falan ama içlerinde en harbileri de o bana sorarsanız... ne olup ne olmadığını dürüstçe itiraf ediyor en azından.

Zaten Bence Hakan-Tuğçe Ve Mert-Bahar arasında Gerçek bi aşk yaşanacak gibi geliyo fisfisfis

can sıkıntısından izlediğim ama herseferinde ah bende oorda olsam ve şu yıldız ve kendinin üstüne atlasamkaydirigubbakcemile diye izlediğim bir program

öteki çiftler neysede ama yıldız çocuğu yicek nerdeyse iğrenç öp beni sev benii bayıyo yaniiakannehir

şimdi kazanan evlencek mi nedir bu yarışmanın amacı
evli gibi davranıp oy toplayıp parayı kapmak mı
bu arda yıldız asyalı ne gıcık bişeymiş ya

aynen katılıyorum.. o saatte başka izlicek bişi yok.. mecburen bakayım dedim.. yoılıdz asyalı salakça bişey.. favorim baharla mert..

Dun show tv'yi actim internetten oylesine. Bir baktim bir kiz ayni Yildiz Asyali'ya benziyor. Sonra anladim ki zaten kendisiymis. Bu ne boyle, unluler ciftligi gibi birsey mi derken. baktim bu partneriyle terslesiyor, kavga ediyorlar, bu kiz agliyor filan... O birbirlerine olan tavirlarindan resmen icim kalkti, dedim insan nasil kendini bu sekilde rezil edebilir kameralar karsisinda. igrendim acikcasi. sonra programi cozmek icin birkac dakika daha baktim. baska ciftler filan vardi.
kafam karisti, programin amacini anlayamadim. ama hic guzel birseye benzemiyor, ne o oyle ciftler herseyi kamera karsisinda yasiyor filan. bir daha hayatta bakmam. rezillik bence, baska birsey degil.

Bu programı biri bana anlatsın kızlar lütfen çok merak ettim ve dün baktım biraz.

Ama formatı anlamadım kafamçokkarıştı

fragmanlarına denk geliyorum bazen...ama hangi mantıkla üretildi bu yarışma ne gibi getirisi var
saçmalıkdan başka anlamış değilim...ne olacak şimdi bunlar evli gibi yaşamayımı başarcaklar...

yıldızaaa uyuzz oluyorum.sertaçç iyi dayanıyor. kendıyle yiğit de oynuyor bana göre.

eglencelı bı program basta cok begenıyodum ama sıkmaya basladılar sureklı aynı goruntelerı verıyolar aynı gun ıcınde bıle ne ole ya gerızekalımıyız bız aynı seylerı arda arda 100 kere gosterıyolar

kızlar ben BAHAR ın makyajına bayıldım gercı kendı guzellıgı de var ama acaba neler kullanıyor bılen var mı?

ben anlamadım bu yarışmayı..

daha doğrsu yarışma mı bu?
kim kimle yarışıyor?

Bu arada Yıldız Asyalı çok itici geliyor bana..

ben anlamadım bu yarışmayı..

daha doğrsu yarışma mı bu?
kim kimle yarışıyor?

Bu arada Yıldız Asyalı çok itici geliyor bana..

4 çift, en ideal çift seçilebilmek için birbirleriyle yarışıyorlar. ideal çift seyirci oylarıyla belirlenecekmiş.

Ben biraz çogunluğun tersine görüş bildireceğim ama .Bahar ve eşine gıcık oldum aşırı yapmacık geldiler.Mert mi ne Taataaam taataam deyip deyip süprizler yapıyor falan sonunda şapkadan tavşan çıkaracak taaatttaaam deyip görücek Bahar.İkisinide yapmacık ve samimiyetsiz buldum.Bide aşk başlıyacak demişsiniz ya aralarında allah aşkına birbirlerini dinlemiyorlar bile bir şey konuşurken farklı alakasız alakasız cevaplar veriyorlar.
Bide sanki bunlara program tarafından belli bir rol verilmiş onu oynoyor gibiler.Çünkü herkes belli bir çizgide çok zorluyor şansını.Neticede bunlar medyadan insanlar reklam yapmak için ordalar.Yıldızında normalde öyle biri olmadığını çok iyi biliyorum sadece verilen rolu oynuyor.

yildiz denen kiz coooook gicik...erkekler böyle cocuksu davranan tiplerden hoslanmaz...partneri cok sabirli...bi altini bezletmedigi kaldi birde emzigi...partneride bebek arabasina yatirsin gezdirsin...kaydirigubbakcemile3

bide saris sacli var...one öyle yaaaa....ihhhhhggggg....:bbo:...neyse zaten birdaha bakmam...deyerli zamanimi bu sacma sapan sahizlar icin harcayamam...:dilcikar:

ayy baklava biraz önceki gubidik lafına gülüyordum bende niye değiştirdin kızz :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…