- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
20 mayısta kedimi kaybettim. Her gün kendimi sorguluyorum başka bir vete daha gitmelimiydim, daha önceden nasıl farkedemedim, elimden geleni yaptım mı bir yerde bi hata yaptım mı? Diye onlarca soru dolanıyor beynimde uyuyamıyorum, çalışamıyorum. Oysa kediler çok tolere edermiş hastalığı bir anda kötüleşti ve böbrek yetmezliğinden öldü son dakikalarında bile fakülteye yetiştirme derdindeydim ama arabada kollarımda öldü oğlum. Çok üzüldüm çook. Sizinde başınız sağolsun çok acı birşey Allah sabır versin hepimize26 Mart 2017 de 7 yasindaki muhabbet kusumu kaybettim. Kendimi suclayip duruyorum. Soyle yapsaydim oteki veterinere goturseydim vs vs... Bu konuda yalniz olmadigimi bilmek istedim. Boyle bir konuya da denk gelmedim.
Su an cok toparlayamiyorum ve evden uzaklasmaya calisiyorum. Bu yuzden bir sure burada olamayacagim.
Bu konu evcil dostlarini , kizlarini , ogullarini kaybedenler icin var.
Yalniz degilsiniz.
20 mayısta kedimi kaybettim. Her gün kendimi sorguluyorum başka bir vete daha gitmelimiydim, daha önceden nasıl farkedemedim, elimden geleni yaptım mı bir yerde bi hata yaptım mı? Diye onlarca soru dolanıyor beynimde uyuyamıyorum, çalışamıyorum. Oysa kediler çok tolere edermiş hastalığı bir anda kötüleşti ve böbrek yetmezliğinden öldü son dakikalarında bile fakülteye yetiştirme derdindeydim ama arabada kollarımda öldü oğlum. Çok üzüldüm çook. Sizinde başınız sağolsun çok acı birşey Allah sabır versin hepimize
Kedimi ben de 20 mayista kaybettim. Bir yasindaydi daha. Cok aci bir tesaduf olmus.20 mayısta kedimi kaybettim. Her gün kendimi sorguluyorum başka bir vete daha gitmelimiydim, daha önceden nasıl farkedemedim, elimden geleni yaptım mı bir yerde bi hata yaptım mı? Diye onlarca soru dolanıyor beynimde uyuyamıyorum, çalışamıyorum. Oysa kediler çok tolere edermiş hastalığı bir anda kötüleşti ve böbrek yetmezliğinden öldü son dakikalarında bile fakülteye yetiştirme derdindeydim ama arabada kollarımda öldü oğlum. Çok üzüldüm çook. Sizinde başınız sağolsun çok acı birşey Allah sabır versin hepimize
Kedimi ben de 20 mayista kaybettim. Bir yasindaydi daha. Cok aci bir tesaduf olmus.
başınız sağolsun. Bizimki 2.5 yaşındaydı. Bi hastalığı varmıydı neden öldü?Kedimi ben de 20 mayista kaybettim. Bir yasindaydi daha. Cok aci bir tesaduf olmus.
selam
ben de öyle eskiden papağanım vardı boğazında kist oluştu iki kere veterinere götürdüm ilaç verdiler düzelmedi üçüncüye götürmem gerekiyordu geçmedi çünkü ancak babam götürmedi ben de soğukta taksiyle gitmeyeyim dedim erteledim derken öldü
bana kalan vicdan azabı ve hüzün
hala çok seviyorum papağanımı sanki yarım kaldı gibi onunla yaşayacaklarımız
Kedimi ben de 20 mayista kaybettim. Bir yasindaydi daha. Cok aci bir tesaduf olmus.
Kendini suçlama her canlının ölüm vakti vardır. Can'ı verende Allah alanda. Biz elimizden geleni yapık. Geçen gece eşimi uyandırdım ne olur dedim bana yardım et uyuyamıyorum ben neden kurtaramadım onu. Eşinde elimizden geleni yaptık belki bir başkası olsa veteriner masrafı der bir köşeye bırakırdı dedi zamanı gelmiş isyan etme dedi. Evet çok zor çok direndik ama bazı şeyleri engelleyemeyiz. Eminim sende elinden geleni yapmışsındır. Belki başka veterinerde telef olacaktı. Bilemeyiz. Dik durup yasımızı tutalım. Bi gün bir yerde yine birlikte olucazBasin sagolsun gercekten hayattaki en aci olaylardan biri. Oglum kizim denince garip karsilaniyor. Insan mi öldu bu kadar uzuluyorsun deniyor. Cogu kisi empati yapamiyor .
Benim de ona benzer bir sey oldu. Daha once nasil farketmedim. Yumurta yapacagi tuttu gec farkettim. Uc kere veterinere goturdum sislik yok dedi. O yuzden rahat davrandim. Son zamanlarda kalsiyum ignesi yedi, bende agizdan veriyordum. Iyiydi yemegini de yiyordu ta ki o gune kadar. Zeytinyagi surebilirdim. Baska bir veterinere goturebilirdim. Bir suru baska sey yapabilirdim ama olmadi iste ne yapalim. Keske elimizden geleni yapsaydik .
Ben de baska veterinere goturmek zorunda kaldim cunku asil veterineri yerinde yoktu. Yumurta poposuyla birlikte geldi. Cikamadi. Ameliyat oldu. O gece hastahanede biraktim. Iyi bakiliyor dendi meger bakilmiyormus. Pazar gunu gordugum an olecegini anladim. Aci cekerek oldu ona uzuluyorum.
Bazen de guzel yasadi diyorum. Bazen baskasiyla olsaydi belki daha iyi yasardi diyorum.
Tesellim yok. Kurtuldu gitti diyemiyorum. Diyecek kelimem de yok senin icin. Allah sana da sabir versin. Gercekten kimse seni anlamiyor. Umarim kisa zamanda atlatirsin. Baska acilar senin icin cerez gibi gelir. Oyle bir durum bu.
almadım kuzuHer sey yarim kaliyor bir sekilde. Elin gozun de baglaniyor artik niyeyse anlamadim.
Basin sagolsun . Yeni bir tane aldin mi?
Kediler hakkinda bilgim yok cok ama acini paylasiyorum. Basin sagolsun seninde. Burclariniz ayni mi acaba ?
En kisa zamanda atlatmaniz dilegiyle.
Otopsi yaptirmadim ama virus kapmis dediler fip de olabilirmis. O kadar ani oldu ki 3 veteriner gezdik en son serum takildi fakulteye goturecektik ki kaybettik. Kendimi teselli etmeye calisiyorum cunku onu buldugum zaman zaten olecek gozuyle bakiyordu herkes oyle perisandi. Kisacik da olsa guzel bir hayat yasadi. Son gece bile kucagimda beni sevdi patileriyle. Huzurla uyusun.Baiı
başınız sağolsun. Bizimki 2.5 yaşındaydı. Bi hastalığı varmıydı neden öldü?
Kendini suçlama her canlının ölüm vakti vardır. Can'ı verende Allah alanda. Biz elimizden geleni yapık. Geçen gece eşimi uyandırdım ne olur dedim bana yardım et uyuyamıyorum ben neden kurtaramadım onu. Eşinde elimizden geleni yaptık belki bir başkası olsa veteriner masrafı der bir köşeye bırakırdı dedi zamanı gelmiş isyan etme dedi. Evet çok zor çok direndik ama bazı şeyleri engelleyemeyiz. Eminim sende elinden geleni yapmışsındır. Belki başka veterinerde telef olacaktı. Bilemeyiz. Dik durup yasımızı tutalım. Bi gün bir yerde yine birlikte olucaz
Ben mecbur aldim cunku tek kaldi oteki boynu bukuk oluyorlar.almadım kuzu
alırsam da yeri dolmaz ki o çok farklı bir kuştu
bir de sorumluluk almaya korkuyorum artık onun ölüşünü gördükten sonraya yine beceremezsem bakmayı korkusu var...
Iste onu ben de anlayamiyorum nasil bu kadar ani oldu diye. Annem ve babam perisan oldu. Ilk gunler asla diyordum ama simdi o kadar kati bakmiyorum. O da ancak ayri eve cikarsam olur. Annemle babam bir daha boyle aci yasamak istemiyorlar.Bize de böbrek yetmezliğinin fib e bağlı olabileceği söylenildi ama bende otopsi yaptırmadım. Sadece anlayamadığım bir gün önce koşup oynayan kedinin bir gün sonra nasıl bu kadar kötü olduğu gerçekten anlamıyorum neyi gözden kaçırdım diye soruyorum sürekli. Yeniden sahiplenmeyi düşünüyor musunu
Seni o kadar iyi anliyorum ki bir hafta once bir gun ayri kalmistim ondan gelince optum kokladim sarildim dedim ki anne bir gun gormesem dayanamiyorum napicam ben. Bir hafta sonra melek oldu. En zor zamanlarimda yanimdaydi. En iyi arkadasimdi.Biz eşimle onu gömerken tövbe ettik. Hatta eşim;
değil eve almak kapınun önünden geçemez kedi dedi. Çok üzüldü o da bana belli etmemeye çalıştı ama gözleri hep kırpkırmızıydı. Şimdi barınağa gitsekmi diye konuşuyoruz ama hala emin değiliz? Gel gitler yaşıyoruz. Çünkü o bizim oğlumuzdu karnımda taşımadım ama evlattı bizim için
Biz eşimle onu gömerken tövbe ettik. Hatta eşim;
değil eve almak kapınun önünden geçemez kedi dedi. Çok üzüldü o da bana belli etmemeye çalıştı ama gözleri hep kırpkırmızıydı. Şimdi barınağa gitsekmi diye konuşuyoruz ama hala emin değiliz? Gel gitler yaşıyoruz. Çünkü o bizim oğlumuzdu karnımda taşımadım ama evlattı bizim için
Sizinkilerin yanında belki çok küçük ama bende su kaplumbağamı kaybettim.. 8 sene önce 2 tane hediye olarak geldi, 1.5 sene önce evlendiğimde 1 ay gecikmeli aldım yanıma, eve getirdiğimde sevmek için elime aldığımda küçük olanın gözleri şişmişti açamıyordu. Veteriner hekime götürdüm tırnak yarası var dedi, bizim pisiciklerden bir tanesi tırnak atmış. İlaçlar verildi ama maalesef ise yaramadı sabahına ölü buldum komik olabilir belki ama gözlerim sisene kadar aglamistim... Diğeri tek kaldı eş aradım ama yasaklanmış satışı... Bahçeye gömdüm, çok diri bir yağmur yağmıstı o zaman toprak onu geri kusmus bende tam gomememisim, bir daha da gömmeye içim elvermedi eşime gomdurmustum... Sizin de basınız sağ olsun
Şu an iki tane kuşum var bir de balıklarim , kedimi almıştım ama bebeğimde kedi tüyü alerjisi çıktı anneme geri vermek zorunda kaldım tüysüz kedilerden önerdiler bakalım onlardan almayı düşünüyorum... Ben çok fazla duyarsız insan görüyorum hayvan konusunda... Haftada bir kere elbet birisi ile kavga ediyorum... Hayvanlara karşı davranış bozukluğu olanları sindiremiyorum.. oturduğum yerde çok şükür herkes hayvan seviyor, belediye başkanımız bu konuda çok hassas kışın dağlarda besleme yazin sokaklarda besleme yapıyor... Konu komşu heryere su kapları koyuyoruz artan yemeklerimizi de indiriyoruz kimsenin kimseye bişey dediği yok çok şükür...i
En azindan aci cekmeden olmus. Baska bir hayvan sahiplenirsin belki.
Kucucuk bir bocek icin bile agladigimi bilirim. Kac ariyi kurtarmaya calistigimi. Hayvanlar arasinda ayrim yapmam ben. Sadece beslemeyince pek bilgin olmuyor.
Simdi ben bir konu acsam sevgilimden ayrildim diye onlarca mesaj gelir ki ben onlara da yorum yapiyorum.
Insanlarin ne kadar vefasiz oldugunu gordum.
Ben tek basinayim bir de ve gurbetteyim.
Her gun mutlaka bi kere agliyorum, biraz KK ye giriyorum kafam dagilsin diye.Hala depresif bir halde cekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?