Evcil'lerini Kaybedenlerin Paylasim Alani

Ben bu acıyı çok yakından biliyorum
Yaşadım

Elimde boş kafes, yemler, vitaminler, ışıklar..

Gidip bir can kurtardım dükkandan

En hasta kuşu aldım, zaten ölürse hayatının son günlerini iyi geçirir dedim

Ama bağlandım ona

Doğuştan nörolojik hastalıkları var

Ama

Kuşum her kötüyü unutturdu

Kedimi kaybettim. Henuz cok yeni acim. Ama dayanamiyorum. Onsuzluga nasil alisirim? Kolum kanadim kirildi. Hirkamda hala tuyleri var. Kollarimda tirnak izleri. Inanamiyorum hala cok aci cekiyorum.
Nasil kaybettiniz ne sebeple öldü? Benimki hicbirseyi yoktu uyurken kalp krizi gecirdi bagirsaydi duyardik ama duymadik bagirmadi benimde 4gün olcak hala üzülüyorum 2bucuk yasindaydi dogustan kalp rahatsizligi vardi

Nasil kaybettiniz ne sebeple öldü? Benimki hicbirseyi yoktu uyurken kalp krizi gecirdi bagirsaydi duyardik ama duymadik bagirmadi benimde 4gün olcak hala üzülüyorum 2bucuk yasindaydi dogustan kalp rahatsizligi vardi
Çok üzüldüm. Ben de kedimi bulduğumda hastaydı vet virüs kaptığını ömrünün uzun olmayacağını alttan alttan söylemişti ama ben çok iyi baktım ona minicikti gece kalkar nefesini kontrol ederdim. Sonra topladı kendini çok sağlıklı oldu ama geçiciymiş bir sabah kalktı keyfi yoktu yemek yemedi sadece su içti hep yattı ikinci gün yine aynı ve siyah ishal oldu. Karnı şişti bir de. Veterinerde antibiyotik ve vitamin yapıldı iki gün üst üste ama gelişme olmadı zorla ağzına nişastalı yoğurt patates püresi verdik kusuyordu 3 günde yavrum öyle zayıfladı eridi ki... son gün veterinerde serum takılırken son nefesini verdi. Vet fip olabilir dedi viral hastalık olduğu kesindi. Otopsi yaptırmadık zaten. O 4 gün öyle geçti ki ailecek böyle acı çekmedik daha önce sizinki ne güzel 2.5 sene olsa da yaaşamış benim kuzum bir yaşına yeni girmişti kısacık ömRü oldu Sizinki de çok üzücü ama şöyle avutun kendinizi günden güne eridiğine tanık olmadınız en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…