Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Evet gördüm istediğin rengi. harika olur bence yapmalısın :) hem arada değişiklik iyidir her zaman cnm. Bende çok seviyorum karamel tonlarını. Bana önerebileceğin bi marka var mı karamel için ? boyamadan önce her seçeneğe bakmak istiyorum :)

:)))) işte ne kdr kararsız varlıklarız biz kadınlar haha ok cnm dur sana atayım bnm begendiğim tonları buraya sırayla gittiğin yerdeki kızlara sorma gibi bi hata yapma cunku bişeyden anladıkları yok :d sen kafana göre bak begen daha iyi

Eki Görüntüle 815369 Eki Görüntüle 815374

bende bunları çok beğendim senin eklediğin kızın saçıda muhteşemmiş yaa nasıl olur ki o hangisiyleeee

Eklentiler

• $2735572901_418f6ce517_b.webp
    7 KB · Görüntüleme: 89
  • $karamel-saç-renkleri-2013-9.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 101
  • $karamel-saç-renkleri-2013-13.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 92
bende bunları çok beğendim senin eklediğin kızın saçıda muhteşemmiş yaa nasıl olur ki o hangisiyleeee

o 3lü fotolu olankız yurt dışında kullandıgı boyada malesef yurt dışı boyası turkiyede yok :/ dier kızınkide karamel kahve ve bal rengi balyajlarla ışıltı katılmş cnm o bana cok koyu gelir ama begeniyorum die attım :))) senin renklerde hep küllü tarzı belli sen daha çagla şikel küllülerini seviyosun Eki Görüntüle 815388

Evet o karamel kahve olana bayıldım çok güzel al işte ya kafam karıştı yine :) evet küllü renkleri seviyorm ama gri değil yani daha yumuşak :) peki şu benim koyduğum resimde yeşil elbiseli kzın saçı ne renk sence :)

o direk koyu saçın ustune bal kopüğü boyamış bence yansımalar onu gösterio cnm koyu bal kopugu rengine ve koyu karamele benzettim ben (begenmedim) hürremin koyusu o :d

dore ve bakır agırlıklı bi renk

Son düzenleme:
o direk koyu saçın ustune bal kopüğü boyamış bence yansımalar onu gösterio cnm koyu bal kopugu rengine ve koyu karamele benzettim ben (begenmedim) hürremin koyusu o :d

dore ve bakır agırlıklı bi renk

Tmm bende beğenmedim o zaman :) peki şu nasıl sence ne renk bu. bu kızın dibi değil ama uçları çok hoşuma gitti

Eklentiler

• $hhh.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 80
Tmm bende beğenmedim o zaman :) peki şu nasıl sence ne renk bu. bu kızın dibi değil ama uçları çok hoşuma gitti

cnm koyu karamelin uzerine ince ince cok hoş balyajlar atılmş sen balyajj seviyosun bence bu renkler duz olursa cok sıradan balyajla böle guzelleşiyolar bilgin olsn bence sen saçlarını karamele boya yada git gzl bi kuaföre komple karamel yapsınlar aralara sıcak sarılar attır uçlara enfesss olur

Aynen cnm bu tonlarda çok yakışıyor bana ama tutturamam diye yapmıyorum. Koyu karamel alsam çok koyu olur diye korkuyorum mesela açık karamel alsam turuncu olurum diye korkuyorm falan off off :) bu saç karamel değil dimi

Eklentiler

• $mm.webp
    9 KB · Görüntüleme: 117
Aynen cnm bu tonlarda çok yakışıyor bana ama tutturamam diye yapmıyorum. Koyu karamel alsam çok koyu olur diye korkuyorum mesela açık karamel alsam turuncu olurum diye korkuyorm falan off off :) bu saç karamel değil dimi

haklısın cnm seni anlıyorum koyu saçlarda aşama aşama ne cıkıcagı belli olmayan o yansımaları cok iyi bilirim bunlarla ugrasmaktan sıkıldıgım için zaten komple saç açma maceram başlamıştı.. bu saç rengi kumral cnm aralara cok ince ve sık atılmış röfleler var. senin böyle kafan cok karışır sen kesin bi renk belirle kendine o yolda git derim yada bikaç kuaföre falan danış onlar boyaların içlerine igora 0.22 turuncu azaltıcı falan atıyo saçta turuncu yansımalar olmuyo cnku.

bu da çok yakışmış sanaaa açık karamel gbi duruyor

ben bu renkleri ölesine yakalıyodum valla :)) aralara kendim atıyodum o balyajları pakete alıp seviyorum saç olaylarını dukkanımı açayımda rahatlıcam kuaför malzemeleri butun bulunamayan boyaları benden alsn herkes. sana tek dicegim şu ki... saçlarında turuncu yansıma istemiyosan küllü renkleri tercih ediceksin.ki onlar bile zamanla turunculaşıyor unutma. karamel tonlarında bilirsinki turuncu bakır dore yansımalar cok var sen bence küllü kumral renkleri tercih et cnm kumralda yeşil agırlıklı bir renktir. saçındaki suan aralarda fotoda gördum o bakır yansımaları alır hem

merhabalar o platin sarisini nasil elde ettiniz bende o rengi istiyorum ama tutturamiyorum ilk açiçi olarak bende paletteninkini kullanmiştim daha sonra küllü açik sari yapmiştim bu renkte güzel ama daha açik sari istiyorum ben birde çok açiçi kullanmak saçinizi beyazlatmadimi bende beyazlar çogaldida

yok cnm saçlarım beyazlamadı cok açma sonucu o gzl sarı beyazlıgı oldu hatta. saçlarını tekrar yogun açıcı ile açarsan 3 4 tona kdr daha açık sarı elde etmiş olursun.. sakın saçlarını 11 12lere platin adı altındaki renklerle açmaya kalkma saçların lastikleşir ve yeşerir maalesefki açıcısız bu iş olmuyo

Evet cnm inş o dükkanı açarsın ilk müşterinde ben olurum emin ol :) ben aslında küllü renkleri seviyorum ve istiyorumda ama istediğim rengi oturtmam zaman alıcak biliyorum. Şuan saçımın tabanına bakarsak kısa zamanda 2 boyamayla karameli tutcak bi renk. işte bu beni düşündürüyo kafamı karıştırıyo zamana bırakıp küllüden mi gtsem diyorum yoksa uğraşmayıp karamele mi bürünsem diyorm

teşekkürler evet dediginiz gibi tekrar bi açici kullanayim peki sonra açik küllü sariya boyasam yine aynimi olur

evet zor bi karar evresi saçlarını küllü kumral tonlarda devam edersen ilerde röfle yaptırırsan bak bu tarz renk olursn Eki Görüntüle 815394

teşekkürler evet dediginiz gibi tekrar bi açici kullanayim peki sonra açik küllü sariya boyasam yine aynimi olur

ben saçlarımı 3 kez açma sonucu bu renge ulaştm cnm ama bnm oncelikle açma maceram toz açıcı yani herkesin düşmanı :d OREAL mavi toz ile başladı. kmse saçını komple o tozla açmaya korkar yapamazken ben yaptım saçlarım ilk cok yıprandı bakım yagları ile toparladım uçlarını kestirdm. ama sonra farkettm ki bu 3-4ton açıcılarda oreal kdr açmasaada gzl açıyor hem yıpratma oranı cok cok dusuk oyuzden saçını tekrar açtıgın zaman dahada açılıcak ama bnm son foto gibi istiyorsan bu açmada yeterli olurmu orasını suan bilemeyizki yapman lazım ve 10.1 ile de boyadınmı bnm tona 2 yıkama sonrası ulaşabilirsn tabiki çok daha açılır ise :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…