o oturtma işlemleri adamı kanser eder bilmezmiyimmmbekliyorum fotonu :) cok tşkrler cnm ama ben artık sarıdan kusucam :dd sıkıldm ben bu renkten paylaşmıştm istedigim rengi ustte bakarsn o renk yapıcam kış aylarında karamel tonları favorim. hem böylece saçlarımı dinlendirmiş olurum yaza dogru bi kez açarım oreal ile yine sarı olurum aslında bölesi basitte işte insanlar korkuyo kafalarına o tozu sürmeye bende alışkanlık yaptı hehe
Evet gördüm istediğin rengi. harika olur bence yapmalısın :) hem arada değişiklik iyidir her zaman cnm. Bende çok seviyorum karamel tonlarını. Bana önerebileceğin bi marka var mı karamel için ? boyamadan önce her seçeneğe bakmak istiyorum :)
:)))) işte ne kdr kararsız varlıklarız biz kadınlar haha ok cnm dur sana atayım bnm begendiğim tonları buraya sırayla gittiğin yerdeki kızlara sorma gibi bi hata yapma cunku bişeyden anladıkları yok :d sen kafana göre bak begen daha iyi
Eki Görüntüle 815369 Eki Görüntüle 815371 Eki Görüntüle 815370 Eki Görüntüle 815372 Eki Görüntüle 815373 Eki Görüntüle 815374
bende bunları çok beğendim senin eklediğin kızın saçıda muhteşemmiş yaanasıl olur ki o hangisiyleeee
o 3lü fotolu olankız yurt dışında kullandıgı boyada malesef yurt dışı boyası turkiyede yok :/ dier kızınkide karamel kahve ve bal rengi balyajlarla ışıltı katılmş cnm o bana cok koyu gelir ama begeniyorum die attım :))) senin renklerde hep küllü tarzı belli sen daha çagla şikel küllülerini seviyosun Eki Görüntüle 815388
Evet o karamel kahve olana bayıldım çok güzel al işte ya kafam karıştı yine :) evet küllü renkleri seviyorm ama gri değil yani daha yumuşak :) peki şu benim koyduğum resimde yeşil elbiseli kzın saçı ne renk sence :)
o direk koyu saçın ustune bal kopüğü boyamış bence yansımalar onu gösterio cnm koyu bal kopugu rengine ve koyu karamele benzettim ben (begenmedim) hürremin koyusu o :d
dore ve bakır agırlıklı bi renk
Tmm bende beğenmedim o zaman :) peki şu nasıl sence ne renk bu. bu kızın dibi değil ama uçları çok hoşuma gitti
cnm koyu karamelin uzerine ince ince cok hoş balyajlar atılmş sen balyajj seviyosun bence bu renkler duz olursa cok sıradan balyajla böle guzelleşiyolar bilgin olsn bence sen saçlarını karamele boya yada git gzl bi kuaföre komple karamel yapsınlar aralara sıcak sarılar attır uçlara enfesss olur
Eki Görüntüle 815391 bak buda eski balyajlı saçlarım
Aynen cnm bu tonlarda çok yakışıyor bana ama tutturamam diye yapmıyorum. Koyu karamel alsam çok koyu olur diye korkuyorum mesela açık karamel alsam turuncu olurum diye korkuyorm falan off off :) bu saç karamel değil dimi
bu da çok yakışmış sanaaa açık karamel gbi duruyor
merhabalar o platin sarisini nasil elde ettiniz bende o rengi istiyorum ama tutturamiyorum ilk açiçi olarak bende paletteninkini kullanmiştim daha sonra küllü açik sari yapmiştim bu renkte güzel ama daha açik sari istiyorum ben birde çok açiçi kullanmak saçinizi beyazlatmadimi bende beyazlar çogaldida
ben bu renkleri ölesine yakalıyodum valla :)) aralara kendim atıyodum o balyajları pakete alıp seviyorum saç olaylarını dukkanımı açayımda rahatlıcam kuaför malzemeleri butun bulunamayan boyaları benden alsn herkes. sana tek dicegim şu ki... saçlarında turuncu yansıma istemiyosan küllü renkleri tercih ediceksin.ki onlar bile zamanla turunculaşıyor unutma. karamel tonlarında bilirsinki turuncu bakır dore yansımalar cok var sen bence küllü kumral renkleri tercih et cnm kumralda yeşil agırlıklı bir renktir. saçındaki suan aralarda fotoda gördum o bakır yansımaları alır hem
yok cnm saçlarım beyazlamadı cok açma sonucu o gzl sarı beyazlıgı oldu hatta. saçlarını tekrar yogun açıcı ile açarsan 3 4 tona kdr daha açık sarı elde etmiş olursun.. sakın saçlarını 11 12lere platin adı altındaki renklerle açmaya kalkma saçların lastikleşir ve yeşerir maalesefki açıcısız bu iş olmuyo
Evet cnm inş o dükkanı açarsın ilk müşterinde ben olurum emin ol :) ben aslında küllü renkleri seviyorum ve istiyorumda ama istediğim rengi oturtmam zaman alıcak biliyorum. Şuan saçımın tabanına bakarsak kısa zamanda 2 boyamayla karameli tutcak bi renk. işte bu beni düşündürüyo kafamı karıştırıyo zamana bırakıp küllüden mi gtsem diyorum yoksa uğraşmayıp karamele mi bürünsem diyorm
teşekkürler evet dediginiz gibi tekrar bi açici kullanayim peki sonra açik küllü sariya boyasam yine aynimi olur
evet zor bi karar evresi saçlarını küllü kumral tonlarda devam edersen ilerde röfle yaptırırsan bak bu tarz renk olursn Eki Görüntüle 815394 Eki Görüntüle 815393
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?