Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Off bayılıyorum bu tonlara ben güzelliğe bAk ya. Yok tmm bn küllüden son gaz devam edicem :)

Bu saçlara bittiiiiimmm sence şuan ki saçıma ne boyasam böyle olurummm :)

Eklentiler

• $sac197.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 102
  • $sac225.webp
    33 KB · Görüntüleme: 72
  • $sac157.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $sac58.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $sac38.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 84
  • $sac19-2.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 110
  • $720.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 91
  • $900615_4D2PNKCDKLCMCT6CM2DGIYA4MC6PX5_coloration-miel-ambre_H111023_L.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 94

denemeye deger en kısa zamanda uygulayacagim:))

Slm kızlar.
Önceki sayfalarda resimde eklemiştim
Diplerim çıkmıştı. Sarıdan vazgeçip iyikide vaz geçmişim bu yaptığım renk çok güzel oldu :)

Yarın yaptırıyorum canım paylaşıcam mutlaka :) Öptüm bende

Yok canım çok koyu değil açık bi renk hatta turuncumsu işte fotodaki gibi. 10.1 boyasam canım nası olur çok fark eder mi yukarısı ve altları nası düzelticem bunu hiç bilmiyorum hangi markayı önerirsin her markanın sanki farklı duruyo renkler

kızlar selam

jully merhaba, dün gittim palette deluxe röfle setini aldım, kendim ne kadar prova ettimse yapamadım, eşimden yardım istedim.
eşim yaptı kısaca alüminyum folyolar kestik paket attık saçıma yazan süreden çok daha fazla bekletmeme rağmen, ancak bu kadar açıldı.. hiç sevmediğim turuncumsu renk oluştu üstelik sağolsun sevgili eşim resimde gözüktüğü gibi tepemde birkısma paket atmamış hiç.. heralde dengelemeyi beceremedi. tepem turuncu ve bir kısmı da böyle kumral kaldı.. neyse çok üzülmedim.. nasılsa bir şekilde halledilir.. zaten saçlarımı seven biri olmadığımdan heralde.. bu elektrik elektrik görünümünden bıktım sevmiyorum hiç...

neyse ben sadede geleyim... şimdi ne yapayım kızlar... böyle bırakamam.. kuaförümede gidemem rezil olurum

bir kere daha röfle setiyle paketlesek nasıl durur acaba july ne tavsiye edersin canım

ya birde öyle röfle gibi değilde, sanki dip boyası yapmış gibi olmuş.. ah kociş ah... ama ona değil kendime kızıyorum ona güvendim diye

napim ne ediim yardımmmmm noluuur:26:hh

tamam turuncu yansımalıgı alması için 9.1 ile diplerini boyayabilirsn 10.1 ile boyama ozaman cunku dahada açık bir dibe sahip olursn hoş durmaz paletteyi yada loreal excellence i öneririm

cnm saçların belkide fotodan dolayı bilemiorm ama öle cok cok kotu durmuyor evet bazı kısımlara dengesizce atılan röfle olmuş ama uzulme tekrar röflelerinin uzerinden paket atarsanız ve daha kalın kalın alıp bu iş hallolur ama nolur biraz daha bilgili birinden yardım iste olurmu :) saçlarının elektrklenme olayındanda (saçların kuru ise elektrklenme cok olur) argan yagını tavsiye edicem ve tatlım saçlarını bir fıs fıs şişeye 2 kapak gliserin koy ve suyla doldur üzerini. bunu saçlarına kuruttuktan sonra sık ve tara sonucuna İNANAMICAKSN

saçlarındaki turunculuk hoşuna gitmiyor ise diplerini açık küllü sarı ilede boya yapabilirsin .

Son düzenleme:
ya birde öyle röfle gibi değilde, sanki dip boyası yapmış gibi olmuş.. ah kociş ah... ama ona değil kendime kızıyorum ona güvendim diye

napim ne ediim yardımmmmm noluuur:26:hh

:))) ne gzl bak karıcıgına yardımcı olan bir eş elinden gelenin fazlasını yapmş emin ol cunku erkekler fırca tutmayı bilmezler heheh (bu meslekle ilgili olanlar hariç)

Jully merhaba, saclarimi koyu renge boyamaya karar verdim, palette koyu kumral aldim ne diyosun :) 6.0

tavsiyen üzerine bugün saçlarimi açtım (ve hamile oldugumu ögrendim umarim zarari olmaz)fazla açilmadi ama yinede açildi ve palettenin 10.1 aldim onunda üzerinde 2 ile 4 ton arasinda saçlari açacagi yaziyor yarinda onu dene
yecegim

Kafam karıştı dün de 10.1'i önermiştin napcam ben şimdi:)

önermiştim cunku dunku yazında saç diplerinin koyu oldugunu yazmıştın.. sonrası sordum fazla bir fark olmadıgını söledin buyuzdende 10.1 yapar isen yine sırıtmaz ama uçlardan daha cok açık olmasın die 9.1 dedim ve yine diorm arasında cok koyuluk açıklık fark yok ise açıcı özelliği olan 10.1 e boyaman saçma olur. evet fark var baya uçlar açık kaldı dengeleyelim diyorsan 10.1 e boyayabilirsn. turunculugunuda almış olursn diplerde var ise .

tmm cnm 10.1 i boyadıktan sonra saçında dumanımsı bir renk olucak o geçicidir akıcak 2 yıkama sonrası saçın tonun 2 kat daha açılıcak (küllü boyalar once grimsi olup yıkadıkça beyazlaşan renklerdir) saçın iyice açıldı ise 10.1 i boyamanı tavsie ederim eger hala koyu turuncular var ise tekrar açmanı önerirdim ama hamilemişsin allah bagışlasn harika bi haber :) zararı olmasın öneremicem bişey cnm allah analı babalı buyutsun

SLM ARKdSLARIM BUGUN ARKdSIMIN SAÇLARINA dİP BOYASI YAPTIM VE YENİ BİR RENK KEŞVETTİK dİP BOYASI İÇİN COK GZL AÇAN VE YIPRATMAYAN BİR MARKAYI dAHA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEdİM CNKU BEN CIKAN RENGİ ÇOK BEGENdİM :) +

AKLINIZdA BULUNSUN :::: ÜSTÜN AÇMA ÖZELLİĞİ İLE dİP RENGİNİZdE O İSTENMEYEN TURUNCULUĞA SON.. !!!!

( EK 1 ŞİŞE OKSİdAN %9LUK VE SET BOYA içindeki oksidanla beraber )

Jully merhaba, saclarimi koyu renge boyamaya karar verdim, palette koyu kumral aldim ne diyosun :) 6.0

gzl bi seçim dip renginde kumral oldugu için devamlı dip boyama sorunun olmaz tabi oncelikle saçına rengi oturtman lazm ilk boyamada sarıların kapanır fakat 2 yıkama sonrası renk kusar ve yeşillenmeler başlar hemen tekrar boyaman gerekicek.. bu yeşillenmeleri istemiyorsan saçına pigmentasyon yapmalısn o sarı olan yerlere cnm. pigmentasyon 1 tüp boyanın içine bir çay bardagı ılık su ile oksidansız sarı olan yerlere sür (dipler hariç) ve 20dk bekle saçını gzl tara yedir ve sonra diger boyanı hazırla (yani yine 6 nolu boyanı) normal oksidanlı olarak (susuz) saçını yıkamadan fazla boyayı peçete yardımı ile sıyır uçlarından normal hazırladıgın boyanı sür ve diplerden başla bukez heryerine yedir şampuanlar gibi ve sonra renk alınca diplerin yıka... BU İŞLEMİ YAPARSAN SAÇLARINdA AMAN TEKRAR SARILARIM ALTTAN KUSUYO GİBİ SİNİR BOZUKLUKLARI YAŞAMAZSN dUZ TAM BİR KOYU KUMRAL OLURSUN.

SAÇLARIM NE YAPARSAM YAPAYIM PARLAMIYOR SARILARIM SOLUK + MAT + BAKIMSIZ dURUYOR NE YAPMALIYIM ===>>>>
ÇOK FÖN ÇEKİYORUM MAŞA + dÜZLEŞTİRİCİ KULLANIYORUM YIPRANIYOR UÇLARI SERTLEŞTİ (MAVİSU)====>>>

SAÇLARIM LASTİK GİBİ UZUYOR UÇLARI GALİBA YANdI MI dİYORSUNUZ İŞTE SAÇA KERATİN YUKLEMESİ ===>>>

İŞTE SİZE BNMdE KULLANdIGIM HERKESE TAVSİYE ETTİĞİM MUCİZEVİ 3LÜ

Son düzenleme:

Nası desem turuncudan çok bakır gibi altlar süper küllü üst bakır. 9.1 tutmazsa eğer? Cila mı yapsam acaba ben de. O renk kapanmıcak diye çok korkuyorum çok

Nası desem turuncudan çok bakır gibi altlar süper küllü üst bakır. 9.1 tutmazsa eğer? Cila mı yapsam acaba ben de. O renk kapanmıcak diye çok korkuyorum çok

tatlım cila yaparsan heryerine gelir olmaz. yanlızca dibini boyucaksın ve kullu bi renge boyadıgın an o turuncu bakırlık gidicek korkma :) dengelenir dipler daha cabuk renk alır unutma uçların guzelse cok daha şanslısın. cunku uç rengi guzelleştirmek daha zordur sen zoru başardn en kolayı kalmış boya dibini 9.1'e (dipler uçlardan koyu kalmamış ise) küllensin yıka sonra hepsi bukdr. (koyu ise 10.1 e) 25 dk bekletmen yeterli olur sen yinede kontrol edersn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…