Off bayılıyorum bu tonlara ben güzelliğe bAk ya. Yok tmm bn küllüden son gaz devam edicem :)
ben saçlarımı 3 kez açma sonucu bu renge ulaştm cnm ama bnm oncelikle açma maceram toz açıcı yani herkesin düşmanı :d OREAL mavi toz ile başladı. kmse saçını komple o tozla açmaya korkar yapamazken ben yaptım saçlarım ilk cok yıprandı bakım yagları ile toparladım uçlarını kestirdm. ama sonra farkettm ki bu 3-4ton açıcılarda oreal kdr açmasaada gzl açıyor hem yıpratma oranı cok cok dusuk oyuzden saçını tekrar açtıgın zaman dahada açılıcak ama bnm son foto gibi istiyorsan bu açmada yeterli olurmu orasını suan bilemeyizki yapman lazım ve 10.1 ile de boyadınmı bnm tona 2 yıkama sonrası ulaşabilirsn tabiki çok daha açılır ise :)
rica ederim tatlım o guzelll saçlarına cok cok iyi bak bnm koyu saçlarımda sen gibiydi görünce o gunlerimi özlemedim değil ama işte sarı sevdası böyle bişey.. :) yaptırırsan bizimlede paylaş olurmu harika olucaklar cunku cok öptüm
hayır tatlım içindeki oksidanla boyayabilirsin açılıcaktır fakat diplerini hep kontrol et fazlada açılmasın :) 10.1 le yaparsan hatta dahada iyi olur saçı cok yormayalım istersen 11.1 12.1 lerle. simdi fotografta cunku cok koyu durmuyor ama sen görüyorsn cok koyu değilse 10.1 baya bi renk farkı var koyu ise 11.1 ile boyayabilirsn.
Yok canım çok koyu değil açık bi renk hatta turuncumsu işte fotodaki gibi. 10.1 boyasam canım nası olur çok fark eder mi yukarısı ve altları nası düzelticem bunu hiç bilmiyorumhangi markayı önerirsin her markanın sanki farklı duruyo renkler
Eki Görüntüle 816619 kızlar selam
jully merhaba, dün gittim palette deluxe röfle setini aldım, kendim ne kadar prova ettimse yapamadım, eşimden yardım istedim.
eşim yaptı kısacaalüminyum folyolar kestik paket attık saçıma yazan süreden çok daha fazla bekletmeme rağmen, ancak bu kadar açıldı.. hiç sevmediğim turuncumsu renk oluştu üstelik sağolsun sevgili eşim resimde gözüktüğü gibi tepemde birkısma paket atmamış hiç.. heralde dengelemeyi beceremedi. tepem turuncu ve bir kısmı da böyle kumral kaldı.. neyse çok üzülmedim.. nasılsa bir şekilde halledilir.. zaten saçlarımı seven biri olmadığımdan heralde.. bu elektrik elektrik görünümünden bıktım sevmiyorum hiç...
neyse ben sadede geleyim... şimdi ne yapayım kızlar... böyle bırakamam.. kuaförümede gidemem rezil olurum
bir kere daha röfle setiyle paketlesek nasıl durur acabajuly ne tavsiye edersin canım
ya birde öyle röfle gibi değilde, sanki dip boyası yapmış gibi olmuş.. ah kociş ah... ama ona değil kendime kızıyorum ona güvendim diye
napim ne ediim yardımmmmm noluuur:26:hh
tamam turuncu yansımalıgı alması için 9.1 ile diplerini boyayabilirsn 10.1 ile boyama ozaman cunku dahada açık bir dibe sahip olursn hoş durmaz paletteyi yada loreal excellence i öneririm
ben saçlarımı 3 kez açma sonucu bu renge ulaştm cnm ama bnm oncelikle açma maceram toz açıcı yani herkesin düşmanı :d OREAL mavi toz ile başladı. kmse saçını komple o tozla açmaya korkar yapamazken ben yaptım saçlarım ilk cok yıprandı bakım yagları ile toparladım uçlarını kestirdm. ama sonra farkettm ki bu 3-4ton açıcılarda oreal kdr açmasaada gzl açıyor hem yıpratma oranı cok cok dusuk oyuzden saçını tekrar açtıgın zaman dahada açılıcak ama bnm son foto gibi istiyorsan bu açmada yeterli olurmu orasını suan bilemeyizki yapman lazım ve 10.1 ile de boyadınmı bnm tona 2 yıkama sonrası ulaşabilirsn tabiki çok daha açılır ise :)
Kafam karıştı dün de 10.1'i önermiştin napcam ben şimdi:)
tavsiyen üzerine bugün saçlarimi açtım (ve hamile oldugumu ögrendim umarim zarari olmaz)fazla açilmadi ama yinede açildi ve palettenin 10.1 aldim onunda üzerinde 2 ile 4 ton arasinda saçlari açacagi yaziyor yarinda onu dene
yecegim
Jully merhaba, saclarimi koyu renge boyamaya karar verdim, palette koyu kumral aldim ne diyosun :) 6.0
önermiştim cunku dunku yazında saç diplerinin koyu oldugunu yazmıştın.. sonrası sordum fazla bir fark olmadıgını söledin buyuzdende 10.1 yapar isen yine sırıtmaz ama uçlardan daha cok açık olmasın die 9.1 dedim ve yine diorm arasında cok koyuluk açıklık fark yok ise açıcı özelliği olan 10.1 e boyaman saçma olur. evet fark var baya uçlar açık kaldı dengeleyelim diyorsan 10.1 e boyayabilirsn. turunculugunuda almış olursn diplerde var ise .
Nası desem turuncudan çok bakır gibi altlar süper küllü üst bakır. 9.1 tutmazsa eğer? Cila mı yapsam acaba ben de. O renk kapanmıcak diye çok korkuyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?