palette naturel 10-0 ve 10-4 nasıl hep dip boyası yapcam hemde sarı saçlarıma bir ton verrmek için komple boyamak istiyom nasıl olur acaba
gzl bi seçim dip renginde kumral oldugu için devamlı dip boyama sorunun olmaz tabi oncelikle saçına rengi oturtman lazm ilk boyamada sarıların kapanır fakat 2 yıkama sonrası renk kusar ve yeşillenmeler başlar hemen tekrar boyaman gerekicek.. bu yeşillenmeleri istemiyorsan saçına pigmentasyon yapmalısn o sarı olan yerlere cnm. pigmentasyon 1 tüp boyanın içine bir çay bardagı ılık su ile oksidansız sarı olan yerlere sür (dipler hariç) ve 20dk bekle saçını gzl tara yedir ve sonra diger boyanı hazırla (yani yine 6 nolu boyanı) normal oksidanlı olarak (susuz) saçını yıkamadan fazla boyayı peçete yardımı ile sıyır uçlarından normal hazırladıgın boyanı sür ve diplerden başla bukez heryerine yedir şampuanlar gibi ve sonra renk alınca diplerin yıka... BU İŞLEMİ YAPARSAN SAÇLARINdA AMAN TEKRAR SARILARIM ALTTAN KUSUYO GİBİ SİNİR BOZUKLUKLARI YAŞAMAZSN dUZ TAM BİR KOYU KUMRAL OLURSUN.
Jullyy tesekkur ederim fikirlerin icin.. saclarimi boyadimhosuma gitti.. resim ekliycem birazdan.. pigmentasyon yaparken aldigim 2 kutu boyanin birini mi kullanicam yoksa ekstra bir kutu daha mi alicam.. yani toplam 2 kutumu 3kutu mu gerekicek sacim uzunya 2 kutu anca yetiyo.... sari yerleri derken zaten dipler haric heryer sariydisonra dipleride actim biliyosun yarim yamalak :)) suan iyi duruyo sana yazdigim o aksam hemen boyadim.. yani cumartesi aksami... simdi bu ikinci islemi ne zaman yapayim..
Eki Görüntüle 823228 Eki Görüntüle 823229 Eki Görüntüle 823230 Eki Görüntüle 823231
jullycim yeniden merhaba
daha önce konuşmştuk belki hatırlarsın
tatilden döndüm saçlarımın son halini ekleyim dedim
gün ışığında ve akşam flaşlı olarak çektim
şimdi sormak istediğim şu:
bakırlık var görüldüğü üzere cilayla bunu küllü bi sarı yapabilir miyiz
yada bana kahve tonlarında bi önerin olur mu
bu arada diplerim de çıktı epey kendi saç rengime de dönmeyi düşünüyorum bi yandan çünkü çok özledim
ne dersin hangisi daha kolay olur bu saç bu haliyle orijinal rengime döner mi kolaylıkla
yardımlarını bekliyorum
Dedigin gibi jully boya kustu sarilar cikti alttanbu aksam tekrar boyiycaz
mrb canım bende bikac soru sorayım sana benim saclarım dore sarı palettenın dahada acnak için palette acıcı (mavı kutu) uygulasam nasıl bir sonuc alırım acıl cevap lütfen tesekkürler
slm cnm saçlarını 9.1 ile cila yaparsan tum turunculugu alırsn
yalnız diplere değdirmek istemiyorum julyycim
ama olur da değerse kötü mü olur diplerin rengi
ha bu arada hangi markanın 9.1 ini önerirsin
yalnız diplere değdirmek istemiyorum julyycim
ama olur da değerse kötü mü olur diplerin rengi
ha bu arada hangi markanın 9.1 ini önerirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?