Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

palette naturel 10-0 ve 10-4 nasıl hep dip boyası yapcam hemde sarı saçlarıma bir ton verrmek için komple boyamak istiyom nasıl olur acaba

palette naturel 10-0 ve 10-4 nasıl hep dip boyası yapcam hemde sarı saçlarıma bir ton verrmek için komple boyamak istiyom nasıl olur acaba

2side guzel renkler olur bal sarısına döner saçın dorelik var 10.4 te cunku

Selam,
Oncelikle tebrik ederim, saclarini harika boyamissin, pek cok kuaforeden cok daha iyi becermissin :)

Benim sorum su, benim sacim kestane, aylardir majirel 9.3 ile boyuyorum (%6 oksidanla)
Serenay Sarikayanin sac renginden istiyorum
Ne kullanmamai tavisye edersin?

Clemency ve Majirel kullanmayi seviyorum ozellikle kalitelerinden dolayi
Zaten Clemency i de senden ogrendim :)

Syoss Oleo Intense Platin Sarı ile bütün gözler üzerinizde olsun!
%100 saf yağ içeren amonyaksız Oleo Intense Saç Boyası, üstün renk yoğunluğu ve kalıcılık sağlar.

Bugun boyadım ve cok memnunum :) saçlarımdaki zamanla oluşan çiğ turuncu yansımaları aldı tavsiyemdir.

Son düzenleme:

Jullyy tesekkur ederim fikirlerin icin.. saclarimi boyadimhosuma gitti.. resim ekliycem birazdan.. pigmentasyon yaparken aldigim 2 kutu boyanin birini mi kullanicam yoksa ekstra bir kutu daha mi alicam.. yani toplam 2 kutumu 3kutu mu gerekicek sacim uzunya 2 kutu anca yetiyo.... sari yerleri derken zaten dipler haric heryer sariydisonra dipleride actim biliyosun yarim yamalak :)) suan iyi duruyo sana yazdigim o aksam hemen boyadim.. yani cumartesi aksami... simdi bu ikinci islemi ne zaman yapayim..

Birde hangi markayi önerirsin en iyi boya sence hangisi? Markayi degismem gerekirse ton da farklilik olurmu cok oldum galiba

slm cnm pigmentasyon işlemi boyamadan once yapılır. sen artık boyamışsn gule gule kullan :) simdi cabuk akıcak tekrar boyucaksn aynı rengine yapcak bişey yok :/

mrb canım bende bikac soru sorayım sana benim saclarım dore sarı palettenın dahada acnak için palette acıcı (mavı kutu) uygulasam nasıl bir sonuc alırım acıl cevap lütfen tesekkürler

Dedigin gibi jully boya kustu sarilar cikti alttan bu aksam tekrar boyiycaz

Eklentiler

• $IMG_20130930_194712.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG_20130930_133716.webp
    10 KB · Görüntüleme: 88

Mrb oncelikle sizi çok tebrik etmek istiyorum bunca sorulara bu kadar ilgili cevap verdignz icin:) benmde kuck bi sorum olacak benim saclarim koyu kahve bundan 10 ay once saclarimi kuafore actrdim rofle yaptrmk icin sonra edim begnmedi gidip koyu kahweye boyadim ama cok skldm bu koyu sactan bu renkleri istiyorum..dun carsidan 2 kutu hair plus acici ve 2 kutu syoss sari aldm bu renkleri yapablrmym acaba??

Ay yanlislikla 2 tane koymusum telden biraz zor oluyodu:)
Bu fotodakide cok guzel ama buna kuafr sart dimi?

jullycim yeniden merhaba
daha önce konuşmştuk belki hatırlarsın
tatilden döndüm saçlarımın son halini ekleyim dedim
gün ışığında ve akşam flaşlı olarak çektim
şimdi sormak istediğim şu:
bakırlık var görüldüğü üzere cilayla bunu küllü bi sarı yapabilir miyiz
yada bana kahve tonlarında bi önerin olur mu
bu arada diplerim de çıktı epey kendi saç rengime de dönmeyi düşünüyorum bi yandan çünkü çok özledim
ne dersin hangisi daha kolay olur bu saç bu haliyle orijinal rengime döner mi kolaylıkla
yardımlarını bekliyorum

bu arada kendi saç rengimi dilersen albüm yapar eklerim
sanki bu fotolarda çok belirgin değil gibi

slm cnm saçlarını 9.1 ile cila yaparsan tum turunculugu alırsn

mrb canım bende bikac soru sorayım sana benim saclarım dore sarı palettenın dahada acnak için palette acıcı (mavı kutu) uygulasam nasıl bir sonuc alırım acıl cevap lütfen tesekkürler

cnm saçlarını o toz açıcı + bol şampuan + %6lık volum oksidan ile karıştırıp saçlarını çitiler gibi bu işlemi uygula daha sonra saçın iice açılıcak ve 9.1 i su ile karıştırıp cila yap harika bi platine yakın küllü sarı elde edersn

yalnız diplere değdirmek istemiyorum julyycim
ama olur da değerse kötü mü olur diplerin rengi
ha bu arada hangi markanın 9.1 ini önerirsin

ben diplerimi devamlı 9.1 yada 10.1 ile yaptıgım için cok hoş bi renk cıkıyo ortaya ki sen cila yapıcaksn diplerinde turunculuk varsa alsn die söledim ama eger yoksa uc taraflarına yaparsanda olur. palette guzel normalde loreal majirel cok iyi bulabilirsen onu alabilirsn yarım tüp sıkıcaksn unutma az bişeyde oksidan oda %6lık olsn yuksek volum yaparsan saçın kızarır ve turuncu yansıma cok gitmez

yalnız diplere değdirmek istemiyorum julyycim
ama olur da değerse kötü mü olur diplerin rengi
ha bu arada hangi markanın 9.1 ini önerirsin

ben diplerimi devamlı 9.1 yada 10.1 ile yaptıgım için cok hoş bi renk cıkıyo ortaya ki sen cila yapıcaksn diplerinde turunculuk varsa alsn die söledim ama eger yoksa uc taraflarına yaparsanda olur. palette guzel normalde loreal majirel cok iyi bulabilirsen onu alabilirsn yarım tüp sıkıcaksn unutma az bişeyde oksidan oda %6lık olsn yuksek volum yaparsan saçın kızarır ve turuncu yansıma cok gitmez ve 1 bardak ılık su ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…