Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

rica ederim cnm her zaman :)

julyycim bişey daha sorcam canım

benim diplerden gelen siyah.. uzadıkça diplere nasıl uygulama yapcam canım.. her seferinde açıcı mı uygulayacağım yoksa sadece palette 10 1 yeterli olacak mı? bu arada topiği komple okudum baştan sona. sayende cila yapmayı öğrendim..

10.1 9.1 hepsi olur gzl bi dip rengi cıkar bende yapıorm öle

canım ben dün demiştim ya saçımın bi yerinde toz açıcıyla deneme yaptım resimleri ekleyeyim
ilk resim açtıktan sonra yalnız orta yerde bakırlıktan dolayı bi gıcık renk var onu nasıl halledebilirim ıkıncı resimde bakırlık daha belirgin benim istediğim son resimdeki saç rengi

Eklentiler

• $1230017_10151886271649674_1495883722_n.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 112
  • $n.webp
    4 KB · Görüntüleme: 90
  • $575695_10151919978114674_447757433_n.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 108
  • $625558_10151919978319674_1071929309_n.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 96

bana göre açıcı iyi açmış sadece o bakır tonlarda bıraz sorun var resim flashlı çekildiği için daha bi belli oluyor normalde bu kadar belli değil .cuma günü tüm saçıma yapcam.ardından cilamı yapayım tüm saçı 10.1 lemi boyayayım

cnm senin ana rengin baya bi koyuymuş sana yogun açıcı ile açsan diplerini komple yinede yetersiz kalacaktır istediğin saç rengine ulaşmak istiyorsan dipleri oreal ile açman gerekicek yoksa bu koyu saç mumkun değil yogun açıcı ile hep turuncu kalıcaktır. saçındada o bakır kalan yerleri (saçının diger yerler süper bir sarı söylemeden geçemicem :) yanlızca oraları pakete alıp saç rengine dönüştürebilirsn . saçını sakın komple boyama cok gri olucaktır cila yapman yeterli olur ve yanlızca diplere sürmen lazım (((( ve 9.1 ile cila yapmalısın diplerine cunku 10.1 deki küllülük kurtarmaz saçındaki turunculugu))))o bakırlı olan yerleri açınca zaten bakırlık yerine beyazımsı renk oluucagı için sen dipleri dikkate al

Son düzenleme:

slm tatlım bak ustte bir bayan fotograflarını koymuş seninde o kadar koyumu ana saçın bakarmısın msjdada belirttiğim gibi uygulama yapman gerekebilir cunku

teşekkür ederim canım bende saçımın sarısını çok begeniyorum bazen yolda kadınlar durdurur saçının rengi çok güzel diye zaten o sarıyıda saımı düz sarı yapmak isterken ben elde etmiştim canım 9.1 bulamadım elimde 2 paket 10.1 var(ondan olmaz demi evdeki denemeyi oreal ile yaptım yoğun aıcı turuncu oluyor denemiştim. canım bakırlı olan yerleri pakete al demişsinya o ne demek onu nasıl yapcam

yani o saçındaki turuncu yansımalı olan kısımları birinden rica et evde ayırsınlar ince ince yerler gözüküyor oralara oreali sür (%6lı oksidan ile) folyoya sar beklet açılır zaten 10 dk ya hemen yıka saçınla aynı renk olur

jully ev arkadaşımın üyeliği olmadığı için onun adına sana bişey danışabilir miyiz yardım edersen çok seviniriz Ben dün kendi saçıma kendim cila hazırlayıp turunculukları kapattım çünkü benim sadece diplerimde vardı o turunculuk.Ev arkadaşım kendisine de aynından yapmamı istiyo ama ben cesaret edemyorum çünkü onun ara ara röflelerinde de var bakırlık.Sence ona da aynısını uygulayalım mı tutar mı ? şimdiden teşekkür ederiz

slm cnm tabi onada uygulayabilirsinz küllü sarılar zaten röfleli dipte kullanılır aslında. hafif bi grilik oluşur ilk yıkama sonrası beyaza döner bende simdi tekrar cila yaptım :) 9.1 ile arada cila yapın cunku röfleler solar sudan dolayı zamanla turunculaşır bunu önlemiş olursunz

Canim Ben mesajini okumadan tahminen yaptim paket isini:))) orealle oksidani karistirdim bakir olan yerleri ayirip surdum 10 dk sonra yikadim bakirlik kalmamisti cok guzel oldu ama sadece arkalari yaptim yarin diplere acici yapcam onlerdeki o bakir olan kisimlari yikamadan on dk once sureyim degilmi bu arada yardimlarin icin minnettarim tesekkur ederim

Canim son 3 sorum var :))) 9.1 bulamadim 10.1 le cila yapsam olurmu ; adet zamaninda boya tutmaz diyorlar daha once tutmustu boya seen ne diyorsun bu konuda profilindeki resim sensen Eger cok guzelsin:)) saclarinda mukemmel 9.1 left yaptigin sac demi o

evet cnm kendi resmim teşekkürler :) saçım suan daha beyaz cunku az once cila yaptım 9.1 ile harika oldu sanada tavsiye ettim bu yuzden 10.1 ile cila yaparsan yetersiz kalır die demiştim (cunku dibine yapacaksın) ama elinde o varsa %6lık oksidan kullanarak yani 20 volume biraz daha koyultabilirsin derecesini.

evet o bakır olan kısımlara paket at 15 dk falan yeterli olur zaten turuncu yansımasını almaya

Tamam canim tesekkur ederim bugun tekrar bi bakayim marketlere insallah bulabilirim

jully mrb yine ben :) saclarimi ewde actim ama beceremdm alacali oldu 2.resmdeki snra kuafore gttm findk kabuguna boyadi 1 ay snra tekrar boyuckms snra balyaj atckms olumuki findk kabugunun ustune?

Eklentiler

• $20131008_100150.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…