Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

cnm konumun diger sayfalarında uzun uzun yazmıştım bi ara bakarsın hem fotograflarınıda attım bicok yag var karışımlara bakarsın

hayır yogun açıcıların içerisindeki tozun açma seviyesi daha dusuktur. yani (ev tipi) toz oreal ise ayrıdır (profesyonel kullanım için)

Anladim benimde sacim 6 senedir rofleli en son duz sari olsun diye palette yogun aciciyla actim turuncu oldu ayni gece defalarca actim olmadi acici okdidan bilgim sifirdi o zaman banada bir yardim edermisiniz platin sac icin diye bir konu actim orda resim var

6 senedir roflem ne yandi ne turuncu oldu nede yesillendi.kendim deneyip turuncu yapinca sasirdim kuaforde nasil tek seferde istedigim sari oluyor dedim.megerse toz aciciymis

tamam canım çok sağol
yaptıktan sonra foto eklicem hadi bakalım hayırlısı
yarın bi göz gezdireyim boyalara inşallah loreal majirel bulurum
bu arada oksidan zaten boyanın içinde var dimi :44:

tamam canım çok sağol
yaptıktan sonra foto eklicem hadi bakalım hayırlısı
yarın bi göz gezdireyim boyalara inşallah loreal majirel bulurum
bu arada oksidan zaten boyanın içinde var dimi :44:

cnm alcagın boyanın içindeki oksidan %9luktur o saçını kızartır turunculuk yapar buyuzden saçlarını %6lık oksidan oda 1 yemek kasıgı kadar koyucaksn cila oldugu için.. ilk başta hafif grilik olur 2 yıkamayla o griler beyaza döner

platin saç rengi istiyorsan saçlarını 1 kez oreal ile açmalısın oreali şampuan + %6lık oksidan 1.5 şişe yani 70ml koymalısın. bunları saçında yarım saat bekletip (diplere gelmemesine dikkat et turunculuk olur) ardından yıkayıp 9.1 ile cila yapmalısın ozaman harika bir renk yakalarsın

6 senedir roflem ne yandi ne turuncu oldu nede yesillendi.kendim deneyip turuncu yapinca sasirdim kuaforde nasil tek seferde istedigim sari oluyor dedim.megerse toz aciciymis

saçının turuncu olmasının sebebi o açıcıyı diplerinle birlikte heryerine sürmenden kaynaklı dipteki rengin kusup aşşalara akınca saç ya turunculaşır kumral bir bayansanda yeşillenir. vede sen yogun açıcı ile açtıgında saçların zaten açık renk üzerine %12liktir oksidanı o turunculaştırıp kızartır saçı herzaman için %6 kullanılmalıdır saç açık renk ise... koyu saçtan açıga geçişlerde %9luk %12lik oksidan kullanılır..

cevap bekliyorum canım

cevap bekliyorum canım

oncelikle saçların 3 renk olmuş. dibin cıkmış uçlar açık renk orta kısım koyu... yapman gereken açıcı işlemini oncelikle koyu olan orta yerine sürüp daha sonra dibine yedirmen dip daha cabuk açılır kendi saç renginse. uçlar platinse açma işlemleri sonucu kestirmek zorunda kalabilirsin yıpranacaktır. bence bu işlemde zorlanabilirsin kuaföre danışmanı öneririm. komple duz bir boya yaptırmanı ve sarışın olmak istiorsan ondan sonra evde paket röfle atman daha uygun olacaktır

istediğin saç rengini o kişiyi bilmiorm kim ama gösterebilirsn yada buraya o kişinin fotosunu at yardımım dokunur o şekil söylersin kuaförüne

teşekkür ederim canım bide kaşlar için ne önerirsin biraz rengini açmak istiyorum

teşekkür ederim canım bide kaşlar için ne önerirsin biraz rengini açmak istiyorum

en favori kendimede uyguladıgım kaş rengi 9.1 küllü sarıdır harika sonuc veriyor tavsiye ederim.. saçın içinde sana burdan komple aç derdim ama cok rengarenk olucak saçın die dusunuyorum buyuzden yardımcı olamadım üzgünüm

hayır yardımcı oldun canım çok teşekkür ederim

tamam canım sağol umarım başarabilirim cila işini

tamam canım sağol umarım başarabilirim cila işini

cok basit bir işlem elbette başarabilirsin yarım tüp (saç uzunluguna göre uzunsa tüpün yarısından fazlası) boya + 1 su bardagı ılık su çok çok az 1 kaşık kadar oksidan

cok basit bir işlem elbette başarabilirsin yarım tüp (saç uzunluguna göre uzunsa tüpün yarısından fazlası) boya + 1 su bardagı ılık su çok çok az 1 kaşık kadar oksidan

canım şuan ki halimin resmini koydum saçım hakkında şimdi yorum yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…