evet cnm kendi resmim teşekkürler :) saçım suan daha beyaz cunku az once cila yaptım 9.1 ile harika oldu sanada tavsiye ettim bu yuzden 10.1 ile cila yaparsan yetersiz kalır die demiştim (cunku dibine yapacaksın) ama elinde o varsa %6lık oksidan kullanarak yani 20 volume biraz daha koyultabilirsin derecesini.
Canim 9.1 I buldum :)) simdi yapacagim islemleri anlatayim orealle sac diplerini acacam yikamadan 15 dk once bakirli olan yerlere oreali surcem ( karisimi hazirlarken bir olcek oreale 2 olcek oksidan koymayi dusunuyom dogrumu sence) yikamadan bir iki dk once de sac boyuna uygularim yikadiktan Sonra 9.1 le cila yapcam iste sorun burda cila nasil yapilir blogunda okumustum ama simdi bulamiyom: (((( onu nasil yapcam anlatabilirmisin.canim bu kadar detayli yazdim kusura bakma ama artik kuafore sac icin gitmekten yoruldum
Bu arada sacimi 2 kutu hairplus aciciyla actm ayni gun syoss 9.1 le boyadm olmadi ertesi gun kuafore gttm sacimi tekrar acti ve findk kabuguna boyadi masallah diyim sacimda hic yipranma olmadiacicidan korkanlara duyrulur
jully mrb yine ben :) saclarimi ewde actim ama beceremdm alacali oldu 2.resmdeki snra kuafore gttm findk kabuguna boyadi 1 ay snra tekrar boyuckms snra balyaj atckms olumuki findk kabugunun ustune?
fındık kabugunun üzerine balyaj akmasını beklersen harika olur cunku o koyu kalır balyaj altı rengine akarsa süper olur az sabret öle attır
akarken balyajlarına gelmesin balyajın koyulaşır tatlım 3 yıkama sonrası git
Sondan 3. saç renginize bayıldım. Nedir renk kodu?
Ailenizin kuaförü julyygitme zaten boşver daha gzl olcak emin ol simdi cila işlemi şu sekilde olur saçlarının sadece dip kısmına uygulayacagın için yarım tup boya bi yemek kaşıgı %6lık oksidan ve bir bardak su ılık olsun karıştır ve sadece fırca yardımı ile açılan o diplerine sür sarılarına gelse bile az bişi grilik olur oda yıkanınca akar gider korkma. oreale de 2 ölcek koy evet yanlız dibine yapacagın oksidanın %9luk olsn cunku saçın cok koyu cnm normalde %12lik olması lazım ama işte yıpranmasın gerek yok hadi kolay gelsn resimlerini bekliorz
tmm canım teşekkür ederim başlıyoruz şimdi açmaya eşim yapacak bakalım benden heyecanlı :))
jully merhaba dun saclarını görunce bayıldım ve yapmaya karara verdım acıcı surdum 1 saat önce turuncu oldu hep napçam şimdi bana yardımcı ol lutfen....
:))) ne guzel yardımcı eşinin olması hadi kolay gelsin rica ederim tatlım
cnm kaçlık oksidanla açtın saçın ne renkti ? cok koyu turuncu olduuysa oksidan ve zamanla alakalı tekrar açman gerekicek
canım yaptım saçımı çok güzel oldu az birşey turunculuk var resimleri çektim aama yarın ekleyeyim çok yorgunum ayakta uyucam:)))
canım yaptım saçımı çok güzel oldu az birşey turunculuk var resimleri çektim aama yarın ekleyeyim çok yorgunum ayakta uyucam:)))
cok sevindim cnm bravo ozaman :) o turunculuk (ana rengin cok koyu oldugu için dogaldır az bi yansıma kalması) ve saçlarını suan yeni açtıgın için cig yansıma vardır gecer.. eger gecmessede biliyorsn artık elinde kalan yarım tüp boyayı atma onu sulandır diplerine tekrar yap cilayı bşy olmaz
saclarım acık bakır olmuştu akmıştı baya saclarım...hazır boya aldım kolestonun yoğun renk açıcısını koyu bır turunculuk yok aslında sararmalarda var ama turunculuk daha yoğun benım eşimmi beceremedı surerken aceba...yardım ett...napıyım bayramd gelıyo
bendede oldu ilk zaman bnm fotograflarımın arasında olan turunculuktan olmuştur dogal ilk açmada hemen sapsarı olmuyorki zaten üzülme tekrar aç cnm üzerinede cila yapman gerekicek küllü sarı ile bnm konumu oku onceki sayfalarda herkese anlatmıştm zaten yardımı dokunur. eşinin ara ara bazı yerleri atlamasından kaynaklıdır o dalgalanmalar. saçınızı komple açarken zaten ilk dkkat edilmesi gereken saçların tümüne açıcıyı bol yedirmek. simdi yapacagın işlemde de 2 kutu almanı 2 az geldiyse 3 kutu almanı tavsiye ederim ve palette markayı
tşkler cnm...pekı tekrar nezaman acayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?