- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
platin saç rengi istiyorsan saçlarını 1 kez oreal ile açmalısın oreali şampuan + %6lık oksidan 1.5 şişe yani 70ml koymalısın. bunları saçında yarım saat bekletip (diplere gelmemesine dikkat et turunculuk olur) ardından yıkayıp 9.1 ile cila yapmalısın ozaman harika bir renk yakalarsın
saçının turuncu olmasının sebebi o açıcıyı diplerinle birlikte heryerine sürmenden kaynaklı dipteki rengin kusup aşşalara akınca saç ya turunculaşır kumral bir bayansanda yeşillenir. vede sen yogun açıcı ile açtıgında saçların zaten açık renk üzerine %12liktir oksidanı o turunculaştırıp kızartır saçı herzaman için %6 kullanılmalıdır saç açık renk ise... koyu saçtan açıga geçişlerde %9luk %12lik oksidan kullanılır..
Gunaydin Ben yanlis okumadiysam sampuan demissiniz sampuanlami oluyor sac acmak cok sasirdim ...
Gunaydin Ben yanlis okumadiysam sampuan demissiniz sampuanlami oluyor sac acmak cok sasirdim ...
julyy saçım şu an kahverengi(boya) saçımı senin 5. fotodaki gibi yapmak istiyorum.2-3 kez bal köpüğüne boyasam tutar mı illa açtırmam mı gerek?:26:
Sac diplerim koyu renk dun kucuk bir yerinde toz acici % 9 luk oksidanla deneme yaptim bir saat durdu sacimda sari oldu sifirda turunculuk. ama Ben daha acik sari olmasini istiyorum % 12 likmi kullanayim. bide sac boyama cahilligimi bagislayin diplere surmeyince dipteki koyu renk saci napcaz acaba dip yerine deriyemi surmucez.
tatlım saçını 2 seferde açıcaksn istediğin renge o şekilde ulasırsın ancak o sarı koyu geldi ise az bekleyip tekrar yogun açıcı yapmalısın uzerinee cila ile renklendirmelisin.(diplerindeki saçı komple sarı yapamazsn zaten ilk seferde heryeri sarı istiyorsan diplerinede açıcı sürüceksin komple açmak için saçlarını üzerine küllü sarı boyaman gerekicek cunku diplerin cok cig bi renk açılıcaktır)
Tmm canim tesekkur ederim Ben bugun toz acici % 9 luk oksidan alcam bide 2 kutu palette 10.1 cuma gun u boyarim hafta ici boyayamam gicik bi renk olursa ogrencilerimde beni gicik eder:))))) oksidanla acicinin oranlarinni nasil ayarlamaliyim onada yardim etsen
banada bi yardımı olabilirmisin
dip boyam geldi
Eki Görüntüle 826108
enson koleston 11.1 açık küllü sarı vevital 10 platin karıştırarak boyadım
acaba önerebileceğin başka bir boya numarası varmı
açıcıyı kaçlık alcaksın gittiğin yerde igoranın beyaz toz açıcısı var ise al o cok gzl az yıpratır hem.. eger oreal toz cok yıpratır istemiorm dersen (saçın yıpranıksa geçmişini bilmiorm cunku) palette yogun açıcı koleston yogun açıcı da alabilirsn. once turuncu bir renk olucak saçın ilk açma aşaması bu şekil cıkıyor daha sonraki açmanda gzl açık bir sarı oluyor hafifte çiğlik oluyor onuda 10.1 ile cila yapınca yada 9.1 de olabilir saçının cunku açılma derecesi ve rengine göre mesela saçın cok açık bi ve ciglik fazla olduysa 9.1 ile cila yapmalısın az bir ciğlik kaldı ise 10.1 kurtarır. işte bu işler görerek yapılması gerekiyor sen bunlara göre karar ver cnm. oranları açıcını palette veya koleston gibi alırsan içinde cıkanları karıştırıcaksn zaten. eger ayrı bir oreal toz alıcaksanda 1 ölcek 2 ölcek onu saçının uzunluguna göre ayarlarsn içinede 2 şişe oksidan (ufak şişelerde) koyucaksn
Canim kucuk bi ilcede ogretmenim malesef igora yoktu.normal toz aciciyi bile zor buldum simdilik burdan aldim bayram tatili icin aydina gittigimde alirim.sacimin Ryan tarafinda bi deneme yaptim bence cok guzel oldu resmi birazdan yuklerim
Canim kucuk bi ilcede ogretmenim malesef igora yoktu.normal toz aciciyi bile zor buldum simdilik burdan aldim bayram tatili icin aydina gittigimde alirim.sacimin Ryan tarafinda bi deneme yaptim bence cok guzel oldu resmi birazdan yuklerim
ozaman cok sevindm normalde ilk açmada turuncu olur oyuzden demek saçların uysal açılıyor hemen :)
açıcıyı kaçlık alcaksın gittiğin yerde igoranın beyaz toz açıcısı var ise al o cok gzl az yıpratır hem.. eger oreal toz cok yıpratır istemiorm dersen (saçın yıpranıksa geçmişini bilmiorm cunku) palette yogun açıcı koleston yogun açıcı da alabilirsn. once turuncu bir renk olucak saçın ilk açma aşaması bu şekil cıkıyor daha sonraki açmanda gzl açık bir sarı oluyor hafifte çiğlik oluyor onuda 10.1 ile cila yapınca yada 9.1 de olabilir saçının cunku açılma derecesi ve rengine göre mesela saçın cok açık bi ve ciglik fazla olduysa 9.1 ile cila yapmalısın az bir ciğlik kaldı ise 10.1 kurtarır. işte bu işler görerek yapılması gerekiyor sen bunlara göre karar ver cnm. oranları açıcını palette veya koleston gibi alırsan içinde cıkanları karıştırıcaksn zaten. eger ayrı bir oreal toz alıcaksanda 1 ölcek 2 ölcek onu saçının uzunluguna göre ayarlarsn içinede 2 şişe oksidan (ufak şişelerde) koyucaksn
süpersin sen walla..:)
yoğun açıcıyla açtım turuncu oldu45 dk beklettim.. tekrar yoğun açıcı kullanacağım ama ertesi gün bi sorun olmaz inşallah..45 dk bekletecem yine
bugün için 45 dk yeterli mi fazla gelir mi acaba julyycimm.. öpüldün tatlım
cnm evet 45 dk uzun gelebilir 2. oldugu ve 1 hafta aradan geçmediği için saçını dinlendirmeden yaptıgın için yarım saat yeterli gelir heralde. sen uclarını devamlı kontrol edersin uzama falan oluyormu diye ( kontrollu aç ) bende cok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?