- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
- 123
ne kadar zaman arayla uygulayalım.diplere en son sürelim değil mi .
ne kadar zaman arayla uygulayalım.diplere en son sürelim değil mi .
çoook teşekkürler canımmm platin ayrı bi güzel olmuş sende.valla saçlarına baktıkça saç rengimi açasım geliyor :)))
10.1 cilayı 6 lık oksidanla değil mi canım?iyi geceler .....çok iyisin valla....ve o kadar işleme rağmen de saçların çok sağlıklı.
senin ilk açıcıdan sonra da rengi harika olmuş,o da yoğun açıcıymış.benimki niye tupturuncu oldu ki?senin saçın harika olmuşşş
jully son bişey sorup yatacağım valla deme bu kız ne çok soruyor ne maymun iştahlı diyeçağla şikelin bi resmini ördüm çok beğendim.benim saçımda nasıl durur sence?özellikle mavi kıyafetli olan
hayır eşit oranda hızlı hızlı sürceksin butun koyuluklara dipler sıcak oldugu için cabuk açılıyorya diplere sürerken 1-2 milim aşşadan yapmayı başarırsan daha naturel durur. sonrası cila yapıcaksınz eşitlenir o dipteki boyamadgn yer.. orta kısımda cok gzl açılır zaten bal rengi hoş olucak yani.. bak igora ile açmştm komple en son tekrar bu renk oldu (diplere getirmeden uyguladım koyu sarı olan yerleri açtıgımda)Eki Görüntüle 846558
Canim merhaba Ben daha oncede sormustum ya gormedin yada Bencevabi gormedim bende kiloluk acici alcam igora loreal platinium morfose bide loreal keratin var vhangisini alayim benim saclar cok cabuk uzuyor cunku hatta diplere acici ve ciladan bir haft a sonra bir cm e yakin uzamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?