Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Jully merhaba, daha önce tavsiyelerine uyarak saclarimi acmis, önce 9.1 sonra 10.1 ile boyamistim ama bir kac yikama sonrasi cirkin bir renk aldi cingene sarisi hatta daha cirkin bir sey oldu turunculasti bende 8.1 boyadim turuncular kapandi acik kumraldan koyu sariya dönük bir renk halini aldi bir kac yikamaya oda akti ve koyu sari oldu, fotograf yükleyemiyorum tarayici kapaniyor.

neyseki simdi turunculuk yok ama daha yumusak bir sari istiyorum, genc isi yasli göstermesin. Ne önerirsin?

merhaba kızlar sizlerle yeni saçlarımı paylaşmak istiyorum. 7-8 aydır saçlarımı loreal 8.0 koyu sarıya boyuyordum açmaya karar verdim. ve palette 10.1 küllü sarı+yarım koleston 11.7 vanılya sarısı+çeyrek loreal 8.0 koyu sarı+3 kutu oksıdasyon ile saçlarımı boyadım.
farkındayım biraz çorba ettim ama sonuçtan çok memnun kaldım. dogal saç rengim kumral ve 2 parmak dibim gelmişti. öncesi ve sonrası fotoları atıyorum.
sevgiler

slm cnm 10.1 9.1 boya ara ara cila ister zaten cunku küllü renkler bizim saç pigmentlerimzde turunculuk hakim oldugu için tekrar gunyuzune cıkarlar. saçlarını küllü sarı kullaanabilirsin... yadatabi majirel boya ile bu kez burdan secebilirsin yada suanki saçına yogun açıcı yapıp 1 seferde daha da açarak kullanabilirsin saçının son halini görmediğim için anlattıklarınla cvblandırıyorum cnm

Son düzenleme:
koyu kahve saclarımın uclarını nasıl dore,altın,karamel yapabilirim jully?

bnmde saçlarım kışkırtıcı kahve iken ben aralarını yogun açıcı ile açıp dore sarılar elde etmiştim hemde üzerine tekrar boya yapmadan.. sende ara ara uclarını pakete aldırabilirsin açıcılar ile (sarı boyalar ile yapma dalga dalga açılır açıcısız balyaj uygulamasını kesinlikle tavsiye etmiyorm)

slmlar saçlarına açıcı süren herkesin berbat bi turuncu rengi ile karsılaşması olagan bşey zaten 1 seferde değilde saçlar 2 yada 3 sefer açılma sonucu sarıya döner.. üzerine cila uygulaması yapılır ya küllü sarı yada altın sarısı vs renkler cila yansıması ile elde edilir. suan sen saçına ne boyarsan boya saçların ara ara turuncu yansıma olur. ya turunculuk istemiyorsan saçlarını küllü renge boyamalısın.. istedigin karamel ve tatlı bi sarıda bile turuncu yansıma mevcuttur... loreal majirelin 9.3 rengi cok hoş ve sıcak bi sarı renginde tavsiye ederim buradan seçebilirsin Eki Görüntüle 849346 ama bu renklere gecmeden once kesinlikle saçını en az 1 kezdaha PALETTE YOGUN AÇICI İLE AÇIP O TURUNCULUGU AZA İNdİRMELİSİN...

Julyy merhaba canım.majirel 8.3 ile koyulaştırıp sonra balyaj atacaktık ya,saçımın rengini açık şekilde eşim çok beğendi :) sizin açık renk saçlarınızı görünce canım istedi:)sana bişey danışmak istiyorum: balyajı bu rengin üstüne atıp ,biraz açık renk hevesi alıp majirel 8.3 ü üstüne boyasak sonralarında ... Sence nasıl olur?

slm tatlım saçına bu ana tonu yakıştırdıysanız ozaman aralara tekrar pakete alıp hoş bi görünüm kazandırabilirsinz olur tabiki ara ara sık sık atarsanız balyaj tarzı dahada hoş olur sonraları saçlarına 8.3ü boyarsan aralara attıgın balyaj tarzı paketler ışıltı gibi kalır..

yanlız diplere degdirmeden ve kulak hizası sonrası atınki daha naturel dursn

Şimdi başlıyorum.kızı uyuttum :) fotosunu atarım hemen.arkasına çiğ olursa cila yapayım mı 8.1 ile

ben saclarıma kuaförde 4 ay önce röfle attırdım sonra dıbı cıktı dıye ıkı ay önce 9.0 vital boya küllü sarı ıle dıp boyası yaptım güzel oldu ama koyu geldı bana gecende yıne 3 hafta oncesınde 10.01 alix marka ile boyadım oyuncak bebek sacı gibi oldu diplerim uclar zaten platindi.yıkaya yıkaya bıldıgın gold altın sarısı oldu sımsıyah degıl orjınal rengim koyu kahve .sımdıki hedefım 11.01 yada daha acık bir renkle üstüne boya yapsam yıne platine dönermi bu renk yoksa oreal tozla mı acmalıyım boya ustune koparmıkı sacım.birde oreal toz olmasa bile zaten boyanın numarası yukseldıkce ıcındekı acıcılık mıktarıda yukselıyor oreal sartmıki.

alix avien boya herzaman koyu cıkartır o markanın özü bu zaten ben o marka bile 1 kez dip yapmıştm pişman oldm küllü sarı die boyadım duman rengi cıktı diplerim. tavsie etmem. oreal toz koyu saçtan sarıya dönüşlerde şarttır. saçlarınz zaten açık renk ise 11 ve 12ler yardımcı olur fakat saçı lastikleştirir cunku içerisindeki oksidan %12 bilginiz olsun. sizin yerinizde olsam palette yogun beyaz acıcı tozun içerisine ılık su koyarak saçı şampuanlar gibi yıkardım butun nötr sevilmeyen renkleri akıtmak için.. diplerinizede kendiminde kullandıgım 10.1 palette tavsiye ederim.

canım cok saol suan nasıl desem sacımın dıbı altın sarısı ama sankı turuncuyada kacıyor ve kötü.bu beyaz acıcı tozu alıp yapayım ben en kısa zamanda.paletteyıde yapım.her dıp cıktıgında bu 10.1 palette yapa yapa zamanla platinmi oluyor yıkayınca.

Julyy canım balyajım nasıl olmuş?farklı ışıklarda çektim.6 lık oksidanla oriel karıştırıp 40 dk beklettim önce de yoğun açıcı yapmıştık.diplerim, ensem tupturuncu.saçlarımı şöyle bir tutam kaldırınca tüm alt saçlarım turuncu, trpemde turuncu.cila da yaptım üstüne gece.şimdi ne yapmalıyım cırt turuncular için.önceki yazıda bir arkadaşa palette açıcıyla şampuan gibi yaparsan istenmeyen renkler gider demişsin.benim için de geçerli mi?teşrkkürler tatlım cesaret için.saçımı bile boyamamış ben...saçımı açtım ,boyadım,balyaj yaptım uçlarda yoğun... 😃

beyaz tozu diplere getirirsen butun turunculugu alt saçlara indirirsin diplere getirmemelisin. diplerini 10.1 ile boyarsan o butun turunculuk yerini küllü grimsi renk alıcak ve yıkama sonrası o grilik akıcak hoş bi küllü sarı (yabancı kızların dip rengi tarzı ben ck begeniyorum) olucak. platin olması için saçlarının en az 2 sefer açılması lazım alt zemin cok cok açık turuncu yansımalı bir saçı ancak 10.1 yada 9.1 cila yapılarak platini yakalanır. sende buna göre saçlarına bak ona göre yap cnm

vallahi bravo saçlarındaki balyaj rengi cok cok hoş olmş cart bir sarı yapmamışsn tebrik ederim ve saçların oldukça saglıklı görünüyor pırıl pırıl bi renk olmş :) saç rengindeki o turunculuklar saçlarını sadece 1 kez açıp üzerine o 9.3 üde karıştırdıgın için oldu normaldir. balyajını yapmadan once sana söylemiştim ya hani komple saçını 8.3 e boyarsan balyajını atarsn die. sende bu rengi eşinin begendiğini söylemiştin. simdi gelelim saçtaki istenmeyen turuncular herkesnde bildiği gibi küllü yani zıt renkle kapanır fakar sana küllü ile cila yap diyemem cunku balyajların yeşillenir. dediğim şampuanlar gibi olayı hani saçlarını en az ben kadar açıp üzerine koyu bi boya yaptırıp alacalı bulacalı saçları akıtma işlemidir sana olmaz. eger yaparsan saçların cok daha komple açılır ama turunculuklarndaki yansıma gitmez tatlım.

cok saol cok soru sordum ve yıne son bı soru daha :) o beyaz tozu ben nerden alıcam beyaz acıcılı tozmu dıcem marketlerde satılırmı palettenın.ayrıca yabancıların dıp rengı bende cok sevıyorum cok hoş duruyo.onu su ıle karıstırıp diplere gelmesini nasıl engellicemki sampuanlar gibi yapmıcammı sankı sacımı yıkıyo gıbı sulandırıp bıkac dk ovusturmucakmıyım sacı o tozla dibine kesın gelicek o zamanda yoksa fırcayla sulandırıpmı sürücem.ondan sonra boyayı sürücem çünkü.

Julyy tatlım o zaman yapacağım tek şey 8.3 alıp boyamak mı ?pslette 9.1 var elimde onla mı boyasam?eşim rengi beğenmişti evet ama balyaj atınca saç çiğ bir renk oldu.peki ben ne yapabilirim akıl hocam 😕palette yoğun açıcı alıp heryere sürsem mi😯

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…