Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

simdi benim yaptıgım şekli anlatayım sana onu ben başardıysam sende başarırsın sulandırdıgın karışımı avucuna alarak once uçları daha sonra orta yerleri uçlarla beraber kafanı iki tarafa yatırıp yatırıp diplere ellerini getirmeden arada elbet gelicek ama okadar gelmiyor bu şekil yaparsan oluyo cnm :)))) hani saçımıza misal jölefalan süreriz ya yana yana yaparız o şekilde yap açıcıyı diplerden bi 10 cm hatta aşşadan yap ki gelmesin diplere o şekil açtıktan ve o uc ve orta kısımlardaki istemediğn renkleri akıttıktan sonra tekrar açıga cıkıcak zaten önceki platin saçların kalan kısımlarada 10.1 sürüceksin bekliceksn ve işlem tamam.. hala kızıllık bi turunculuk vs kalırsa bi sonraki hafta cila yaparsn saçının rengini göremediğim için anck bukadar yardımcı olabiliyorum tatlım

palette yogun açıcının içindeki beyaz tozu kullanıcaksın gümüş renkli bi poşette olanı

Son düzenleme:

anladm cok saol :)

simdi butun fotolarına baktım normal fotolarda yeşillenmemi var saçında ama guneşli yerlerde turuncu duruyor diger resimlerinde kumrala kaçıyo renk çözemedimki :d ona göre sana fotolarla renk sölücem begendiğini alıcaksn suan senin saç tam ne renk cnm.. cunku eger yeşillenme varsa 8.3 boyamalısın eger turuncu yansıma o dışardaki güneşli fotoların gibiyse 9.1 uygulucaksın hangisi ? eger turunculuk coksa 9.1 uygulucaksak saçın buu renge yakın olucak... keşke balyajlarını bu boya işlemi bitince atsaydın :/ onları paketlemen gerekicek cnm gelirse grileşir

Sormadan yapmadım bu kez ama nasıl biliyormusun,saçta bir çiğ sarılık var ve altlar çiğ açık karamel diyim öyle turuncumsu.sen nedersen onu yapıyorum,lafından çıkarmıyım daha.😬.saçımda yeşillenme yok.kumral görünen yerler ışık aldatması.bu yüzden farklı ışıklarda çektim.canım balyajı ombre yapmaya çalıştım ama paketlerim platin olmadı.6 lık kullandığım için mi,az mı bekletmişim.40 dk tuttum

yok cnm tam tutmuşsn %6lık sölememin sebebi saçların ucları yanmaması için yıpranmaması için. cunku komple açtınya 1 kez oyuzden tekrar açma imkanın oldu tek seferde bianda açılınca saç yanıyor cnm uçlar keçe gibi oluyor ben kendimden biliyorum kestirmiştim cunku. yukarıda fotografla boyanı koydum 9.1 boyayabilirsin açtıgın yerler grileşicektir o yuzden ya komple boyucaksn tekrar uçlarını açıcaksn cnm yada o sarımsı yerleri paketliceksin boyanı kalan yerlere yapıcaksın ana tonu yakalamadan balyaj olunca biraz zorluk oluyor böyle

9.1 ilk boyadıgında yukarda gördüğün gibi koyu bi renktir o ilk koyulucak ve garip bi renk olucak yıkayınca düzelir. yukarıda fotograf tarzı bi renk begendiysen aralarda o şekil turuncu hafif yansıman olabilir ona göre kararını ver cnm... 8.3 boyarsan saçların koyulur ve turuncu yansıma hala olur. 3 dorelik demektir. yukardaki renkte 9.13 yani 9 sarı 1 küllü 3 dore KÜLLÜ dORE SARI luocor lorealde var o boya birtek. ama sen dorelik hakim saçına suan 9.1 ile bu tonu yakalıcaksn anladınmı

Anladım canım.palette 9.1 var olur mu?yarın boyarım foto atarım.6lık kullanayım dimi?canım görümceme platin yapacaktık ya son kez elindeki boyayı kullanıp öyle dönecekmiş(9.3+8.0)9luk kulanıyormuş,6lık mı kullansın ve boyarken içine biraz oriel koysun mu?bunları sormamı rica etti.ben elçiyim kabul edersen.çok teşekkürler canım Allah da sana yardım etsin inşallah.iyi geceler.bu arada yarın tüm boyayacağım ayırıp boyamayı beceremem çünkü,sonra açarım koyu olursa .uygun mudur?iyi geceleeerrr

Cnm benim sacim boyasiz ve cok da koyu değil. Mesela palette yoğun açıcı kullansam nasıl olur?

slm cnm saçların gerçekten çok hoş olmuş.benim saç rengim senin 5 resminde ki saç renginden 1 2 ton daha açık 3 4 ay önce açık sarıya boyamıştım haliyle dipler de çıktı.şimdi kendim röfle yapmak istiyorum ama korkuyorum acaba palettenin röfle setiyle boyasam acaba nasıl olur.

evet cnm %6lık kullanki o turunculukları kapatsn ... yok görümcen %9luk kullanabilir cnm sıkıntı yok cunku duz boya yapıyor açıcı üzerine boyamadıgı için gerekyok. içine oreal koyarsa renk tonu daha da açılır fakat turunculuk artar cunku 9.3 dore var .. amin canım teşekkür ederim cümlemizin :) tamam tumden boya 2 kez yıka cıkan sonuç asıl renk o ona göre bilgilendirirsin beni çok öptüm bende

Cnm benim sacim boyasiz ve cok da koyu değil. Mesela palette yoğun açıcı kullansam nasıl olur?

boyasız saça daha önce açıcı uygulamadım bilmiyorum ama yogun açıcı 4 ton açma özelliği var yani saç rengin bal renklerinde açılır balyajın haberin olsun

selam teşekkür ederim cnm.. diplerini öncelikle açıcaksın daha sonra üzerine röfleni kendin yapacaksan başka biri olmalı eli yatkın cunku röfle bazı yerlere fazla bazı yerlere az atılırsa hoş görünmez cok dikkat isteyen bir iştir palettenin röfle setini pek sevmem cunku asla saçı guzel bi sarı açmaz hep turunculuk mevcuttur. (denemiştim arkadasıma) harika beyaza yakın sarılar elde etmek istiyorsan yani guzel bir sarışın olmak istiyorsan İGORA açıcı beyaz tozunu tavsiye ederim (kendimde kullanıyorum ve saçımı komple bu tozla açıyorum ara ara yıpratma oranı minimum)

july bir konu açtım .. herkes görsün bi fikir versin diye... aynısını yazayımmı yoksa bakabilecek misin konuma

teşekkür ederim cnm.peki balyaj gibi uygulasam acaba nasıl olur.eskiden sarışındım 3 kere röfle yaptırdım haliyle o günlerimi özledim.bu açıcıyı kullandığımda diplerle uçların rengini nasıl tutturcam.

Julyy bu resim mavi toz yazıyor.mavi kurusalar beyaz toz yazıyor. Bu resimdeki yerine mavi kutu olanı sipariş verelim dimi?

boyasız saça daha önce açıcı uygulamadım bilmiyorum ama yogun açıcı 4 ton açma özelliği var yani saç rengin bal renklerinde açılır balyajın haberin olsun

canım konuyla pek alakası yok ama ben saç kesimini merak ettim. kat var mı düz mü?

kızlarrr yardım edin yamalı bohçaya döndü saçlarım kuaför açtı ama rezalet bişey çıktı ortaya dipler sapsarı uçlar turuncu ve kahve beenim istediğim platin ya da açık küllü sarıydı bi daha kuaföre güvenmem evde kendim nasıl tek renk açık sarı yapabilirm? Bi de dipler geldi siyah siyah aynaya bakamaz oldum

Julyy bu resim mavi toz yazıyor.mavi kurusalar beyaz toz yazıyor. Bu resimdeki yerine mavi kutu olanı sipariş verelim dimi?

cnm bu 2 renk bi gri kutusu var bi mavi kutusu var bu gösterdiğim kutu saçı beyaz açıyor diger mavi kutu biraz daha sarımsı açıyor oyuzden bu resmi attım ben beyaz toz olanı kullanıyorum.. bunu sipariş ediceksinz cnm ama asla %12 oksidan kullanmıcaksnz yanlızca %6 veya %9luk oksidanlar ile kullanılıcak

herkesede söylediğim gibi bu bahsettiğim tozla açabilirsn komple fakat saçın yeni işlem görmüş oyuzden biraz beklemeni bekleyemem der isen de palette yogun 4 tona kadar açan açıcısını kullanmanı öneririm aksi takdirde bu tozlar saçlarını yakabiilir.

diplerinede bnmde kullandıgım 10.1 boyayabiilirsn daha sonra açma işlemine geçmelisin ardından tekrar 10.1 veya 9.1 boya ile cila yapmalısın küllü sarı elde etmen için gereken işlemler bunlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…