cok saol cok soru sordum ve yıne son bı soru daha :) o beyaz tozu ben nerden alıcam beyaz acıcılı tozmu dıcem marketlerde satılırmı palettenın.ayrıca yabancıların dıp rengı bende cok sevıyorum cok hoş duruyo.onu su ıle karıstırıp diplere gelmesini nasıl engellicemki sampuanlar gibi yapmıcammı sankı sacımı yıkıyo gıbı sulandırıp bıkac dk ovusturmucakmıyım sacı o tozla dibine kesın gelicek o zamanda yoksa fırcayla sulandırıpmı sürücem.ondan sonra boyayı sürücem çünkü.
simdi benim yaptıgım şekli anlatayım sana onu ben başardıysam sende başarırsınsulandırdıgın karışımı avucuna alarak once uçları daha sonra orta yerleri uçlarla beraber kafanı iki tarafa yatırıp yatırıp diplere ellerini getirmeden arada elbet gelicek ama okadar gelmiyor bu şekil yaparsan oluyo cnm :)))) hani saçımıza misal jölefalan süreriz ya yana yana yaparız o şekilde yap açıcıyı diplerden bi 10 cm hatta aşşadan yap ki gelmesin diplere o şekil açtıktan ve o uc ve orta kısımlardaki istemediğn renkleri akıttıktan sonra tekrar açıga cıkıcak zaten önceki platin saçların kalan kısımlarada 10.1 sürüceksin bekliceksn ve işlem tamam.. hala kızıllık bi turunculuk vs kalırsa bi sonraki hafta cila yaparsn saçının rengini göremediğim için anck bukadar yardımcı olabiliyorum tatlım
palette yogun açıcının içindeki beyaz tozu kullanıcaksın gümüş renkli bi poşette olanı
Julyy tatlım o zaman yapacağım tek şey 8.3 alıp boyamak mı ?pslette 9.1 var elimde onla mı boyasam?eşim rengi beğenmişti evet ama balyaj atınca saç çiğ bir renk oldu.peki ben ne yapabilirim akıl hocam 😕palette yoğun açıcı alıp heryere sürsem mi😯
Sormadan yapmadım bu kez ama nasıl biliyormusun,saçta bir çiğ sarılık var ve altlar çiğ açık karamel diyim öyle turuncumsu.sen nedersen onu yapıyorum,lafından çıkarmıyım daha.😬.saçımda yeşillenme yok.kumral görünen yerler ışık aldatması.bu yüzden farklı ışıklarda çektim.canım balyajı ombre yapmaya çalıştım ama paketlerim platin olmadı.6 lık kullandığım için mi,az mı bekletmişim.40 dk tuttum
bnmde saçlarım kışkırtıcı kahve iken ben aralarını yogun açıcı ile açıp dore sarılar elde etmiştim hemde üzerine tekrar boya yapmadan.. sende ara ara uclarını pakete aldırabilirsin açıcılar ile (sarı boyalar ile yapma dalga dalga açılır açıcısız balyaj uygulamasını kesinlikle tavsiye etmiyorm)
Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..
Anladım canım.palette 9.1 var olur mu?yarın boyarım foto atarım.6lık kullanayım dimi?canım görümceme platin yapacaktık ya son kez elindeki boyayı kullanıp öyle dönecekmiş(9.3+8.0)9luk kulanıyormuş,6lık mı kullansın ve boyarken içine biraz oriel koysun mu?bunları sormamı rica etti.ben elçiyim kabul edersen.çok teşekkürler canım Allah da sana yardım etsin inşallah.iyi geceler.bu arada yarın tüm boyayacağım ayırıp boyamayı beceremem çünkü,sonra açarım koyu olursa .uygun mudur?iyi geceleeerrr
Cnm benim sacim boyasiz ve cok da koyu değil. Mesela palette yoğun açıcı kullansam nasıl olur?
slm cnm saçların gerçekten çok hoş olmuş.benim saç rengim senin 5 resminde ki saç renginden 1 2 ton daha açık 3 4 ay önce açık sarıya boyamıştım haliyle dipler de çıktı.şimdi kendim röfle yapmak istiyorum ama korkuyorum acaba palettenin röfle setiyle boyasam acaba nasıl olur.
Sanirim bugun dener paylaşırımboyasız saça daha önce açıcı uygulamadım bilmiyorum ama yogun açıcı 4 ton açma özelliği var yani saç rengin bal renklerinde açılır balyajın haberin olsun
selam teşekkür ederim cnm.. diplerini öncelikle açıcaksın daha sonra üzerine röfleni kendin yapacaksan başka biri olmalı eli yatkın cunku röfle bazı yerlere fazla bazı yerlere az atılırsa hoş görünmez cok dikkat isteyen bir iştir palettenin röfle setini pek sevmem cunku asla saçı guzel bi sarı açmaz hep turunculuk mevcuttur. (denemiştim arkadasıma) harika beyaza yakın sarılar elde etmek istiyorsan yani guzel bir sarışın olmak istiyorsan İGORA açıcı beyaz tozunu tavsiye ederim (kendimde kullanıyorum ve saçımı komple bu tozla açıyorum ara ara yıpratma oranı minimum) Eki Görüntüle 852675
selam teşekkür ederim cnm.. diplerini öncelikle açıcaksın daha sonra üzerine röfleni kendin yapacaksan başka biri olmalı eli yatkın cunku röfle bazı yerlere fazla bazı yerlere az atılırsa hoş görünmez cok dikkat isteyen bir iştir palettenin röfle setini pek sevmem cunku asla saçı guzel bi sarı açmaz hep turunculuk mevcuttur. (denemiştim arkadasıma) harika beyaza yakın sarılar elde etmek istiyorsan yani guzel bir sarışın olmak istiyorsan İGORA açıcı beyaz tozunu tavsiye ederim (kendimde kullanıyorum ve saçımı komple bu tozla açıyorum ara ara yıpratma oranı minimum) Eki Görüntüle 852675
boyasız saça daha önce açıcı uygulamadım bilmiyorum ama yogun açıcı 4 ton açma özelliği var yani saç rengin bal renklerinde açılır balyajın haberin olsun
Julyy bu resim mavi toz yazıyor.mavi kurusalar beyaz toz yazıyor. Bu resimdeki yerine mavi kutu olanı sipariş verelim dimi?
kızlarrr yardım edin yamalı bohçaya döndü saçlarım kuaför açtı ama rezalet bişey çıktı ortaya dipler sapsarı uçlar turuncu ve kahve beenim istediğim platin ya da açık küllü sarıydı bi daha kuaföre güvenmem evde kendim nasıl tek renk açık sarı yapabilirm? Bi de dipler geldi siyah siyah aynaya bakamaz oldum
canım konuyla pek alakası yok ama ben saç kesimini merak ettim. kat var mı düz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?