teşekkür ederim cnm.peki balyaj gibi uygulasam acaba nasıl olur.eskiden sarışındım 3 kere röfle yaptırdım haliyle o günlerimi özledim.bu açıcıyı kullandığımda diplerle uçların rengini nasıl tutturcam.
july bir konu açtım .. herkes görsün bi fikir versin diye... aynısını yazayımmı yoksa bakabilecek misin konuma
herkesede söylediğim gibi bu bahsettiğim tozla açabilirsn komple fakat saçın yeni işlem görmüş oyuzden biraz beklemeni bekleyemem der isen de palette yogun 4 tona kadar açan açıcısını kullanmanı öneririm aksi takdirde bu tozlar saçlarını yakabiilir.
diplerinede bnmde kullandıgım 10.1 boyayabiilirsn daha sonra açma işlemine geçmelisin ardından tekrar 10.1 veya 9.1 boya ile cila yapmalısın küllü sarı elde etmen için gereken işlemler bunlar
bu kadar çabuk cvp beklemiyordum çok teşekkür ederim canım. Yoğun açıcıyla açtığım gün mü boyayayım saçlarımı 10.1 ile
evet baktm cnm saçlarını neyle hangi marka toz vs ile açmaya çalıştında bu rengi aldı ? bir saç kaliteli bi açıcıyla açılırsa sarıya dönmeye başlar ucuz açıcılar saçı turunculaştırır.. ve oksidan kaçlık kullandın
suan saçların ne renk bilemiyorumki ne desem .. simdi saçlarını cok karışık bi renkten kurtarmak için yogun açıcı ile açıcaksn diplerin nasıl cokmu cıktı ? ona göre once uç ve orta kısımları açmalısın en son dipleri o şekil beklemelisin dipler cabuk açılıyor cunku.. özellikle açıcıyı o koyu olan yerlere bol sürmelisin. dalga dalga olmaması içinde 1 kutu fazla alki heryerine bol sür eşit açılsn. açıldıktan sonra bana rengini söylersen ona göre 10.1 ile boya derim. eger hala turuncu ise saçın biraz bekleyip tekrar açman gerekicek cunku. ama yok eger guzel duz bir renk oldu dersen cila işlemi yaparsn onu sölerim ozaman
ilk evde palettenin rörle seti vardı onu heryere sürdüm tupturuncu oldum. normaldir dedim kendimce .. ikincisi lorealin açıcı boyası ile yaptım aaa baktım aralarda sarı yansımalı açık turuncu çıktı ortaya . çok şükür saçta yıpranma fazla değil ama bir kere daha açsam ne olur bilmem . evde kuaför malz. satan yerden aldığım %12 lik oksidan war. onunla açayımmı ..
Selam canım yardıma ihtiyacım var bana da yardım eder misin..Saçlarım kahve kızıldı en son koyu kumral + küllü kumrala boyadım kahve gibi şu an saçlarım..İstediğim saç renkleri de bunlar küllü açık renkler yani ne yapmamı önerirsin ?
cnm serenayın saç rengi (fotodaki) küllü açık kumral ve aralara balyaj atılmş ışıltı verilmiş bu renkler evde yapman biraz zamanını alır nedeni ise kahve kızıl saç renginin olması oncesinde... normalde yapacagın açık küllü kumrala boyamak olurdu ki rengini açık kumral nekadar açacagını tahmin edemiyorum ... saçın geçmişi cok önemli işte o kahve kızıl saçın her zaman ortaya cıkar devamlı kumral küllüye boyamak daha iyi olur senin için fakat AÇIK KUMRAL loreal majirelin cok gzl tavsiye ederim..
çagla şikelin rengide cok cok küllü bi renk onada ulaşman saç rengini silme işlemi olur en az 1 ton açma işlemi olur neyi seçersen üzerine koyu küllü renkleri tercih edip boyaman gerekli ki akınca benzerlik olsn
O zaman saç rengimi açıp boyama işlemini yapayım canım peki içine küllü için mavi, gümüş falan katmam gerekli mi
cok küllü bir renk tercihinse cok minik bi mavi koyabilirsn kumral boyanın için ama cokcok azcık
Anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için uygulayacağım hemen
balyaj istiyorsan yapman gereken diplerrde dahil ana tonunu bir yapmak yani butun saçın tek renk olunca balyaj işlemine geçilir ve balyaj işlemi asla dibe uygulanmaz kulak hizası aşşasından itibaren ara ara atılır .. saçlarını sarı istiyorsanda bikaç gun 2 açma aşaması geçene kadar az bi turunculu geziceksin komple açıcaksın cunku saçını diple uçların tek renk olmasını istiyorsan.. şayet istemiyorsanda diplere 10.1 9.1 öneriyorum herkese.(küllü renk sevenler için) eger daha bal sarısı diplere sahip olmak istiyorsanda ablamada devamlı boyadıgım 9.5 altın pırıltılı bal palette öneririm yumuşacık cok hoş çig olmayan bir sarı elde edersn... kalan saçlarınıda açıcı ile açarsn harika bi uyum olur. zaten komple dipten beyaz sarı insanı cok solgun yaşlı ve yorgun gösterir tavsiye etmem
yalnız saçlarını açarken lütfen dikkat et kendin yapıcaksan heryerinin eşit açılmasına özen göster yoksa sonuc rengarenk bi saç olur rica ederim sonucu paylaşırsın :)
Evet 1 kutu fazladan almalıyım o zamanpaylaşırım tabiki teşekkürler tekrardan
slm cnm 10.1 9.1 boya ara ara cila ister zaten cunku küllü renkler bizim saç pigmentlerimzde turunculuk hakim oldugu için tekrar gunyuzune cıkarlar. saçlarını küllü sarı kullaanabilirsin... yadatabi majirel boya ile bu kez Eki Görüntüle 849335 burdan secebilirsin yada suanki saçına yogun açıcı yapıp 1 seferde daha da açarak kullanabilirsin saçının son halini görmediğim için anlattıklarınla cvblandırıyorum cnm
Tesekkür ederim cevabin icin, ben daha acik sarilar istiyordum. Bugün garnier 110 la denemek istedim. Normalde bir kutu boya yetiyor, saclarim cok az ama garnier epey az bir boyaymis, yetmedi alt kisimlarda diplerim siyah siyah kaldi diyebilirim bu boyayi almak isteyenler 2 kutu alsin bana bile yetmediyse kimseye yetmez ama cok iyi sonuc aldim, koyu renk sac diplerimi turunculasmadan acti. Sacimda 40dk beklettim. Yine eskiden kizil olan yerler istedigim renk olmadi ya bir kac boyama sonra renk farki kalmayacak ya da uzadikca keserek kurtulacagim. Yipranma olmadi, kullanmak isteyenlere tavsiye edebilecegim bir boya.
Sana yardimlarin icin yeniden tesekkür ederim, sayende kendimizin kuaförü oluyoruz.
Fotograf yükleme konusuna gelince bilgisayarimda sorun var saniyorum ne zaman foto yüklemeye kalksam hata veriyor ve tarayici komple kapaniyor. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?