Evde akrep:(..

Azcık vıcdan olyo ama bcegın kluma kndugunu hayal edınce hemen geecyr

Yazdıktan sonra baktım internetten değil akrep,hamam boceği,haklsıın,mutfakda iftar vakti kariılaştım,bişey yapmadım,zararı ne olur bilemedim,sanada çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim ama kesinlikle evde tutma mümkünse dışarı koy yoksa çok çabuk ürüyorlar

Valla üzgünüm ama her yerde olabilirEvet burada da varlar hormonlular resmen bir de çok hızlı hareket ediyorlar..Onları görünce müdahale edemeyen tek ben miyim siz napıyorsunuz karşılaştığınızda!!
Vallahi ben gecenlerde karsilastim. Olduremem bende. Vallahi o kaybolana kadar bakistik. O gitti bende odama gittim ancak uyuyabildim. Kisaca ben sadece bakıyorum o kadar

Ya işte bağ evine yeni geldik malum yaz geldi yaz bitimine kadar birdayiz e yeni geldiğimiz için evde baya tozlanmisti sonuçta aylardir el değmemiş iste evi falan temizledim tabi evin boşluğunu firsat bulan akrepler dolasmislar banyoyu yikiyodum sonra tam klozete tirmanan birşey gördüm aynen sizinki gibi krem bnmki çok büyüktü ama akrep olduğunu anladim yanimdaki fircayla tuttum banyoyu yikadigim camasir suyu kovanina koydum o anki can havliyle sonra orda da fircayla kafasini ezdim vallahi çok soğuk kanliydim çünkü daha niceler karsima cikicak farkindayim

Canim bide tavsiye evde yalinayak dolasmayin mutlaka terlik olsun özellikle geceleri çünkü onlar geceleri harekete geçiyor avlanmaya gece cikiyolar üstüne falan basarsaniz çok kotu olur

Bizim evde oluyor arada ormana yakın oturuyoruz .

Ahh canım benim gerçekten çok soğukkanlısın..Hareket etmeseler zor anlaşılıyorlar iyi ki kıpırdamış..Hangi fırça canım bildiğimiz uzun saplı fırçalar mı yumuşak değil mi onlar öldürmek için?Akrepler çok dayanıklı olurmuş buzlukta saatlerce beklesinler buzları çözülünce yaşamaya devam ederlermiş ve ölü numarası yapıyorlarmış nası hayvanlarsa,seninki de öyle yapmış olmasın emin misin öldüğüne

Canim once o camasir suyunda güzel bi banyo yapti ve evet bildiğim o fircalardan ama sert yeriyle vurdum ve tabiki gidip diaardada bikere üstünden geçtim olu taklidi yapiyolar yani hayvan cagaz karsima ciktigina pişman oldu

Canim once o camasir suyunda güzel bi banyo yapti ve evet bildiğim o fircalardan ama sert yeriyle vurdum ve tabiki gidip diaardada bikere üstünden geçtim olu taklidi yapiyolar yani hayvan cagaz karsima ciktigina pişman oldu
Ahaha gerçekten pişman olmuş Peki o ara sence onca şey yapınca saldırmaya çalışmadı mı bizimki bir ara hareketlenmişti pıtı pıtı nası hızlı hareket ediyorlar:)Sen yinede evde bırakmasaydın onu fırçaya aldanıp çünkü bugün öyle şeyler okudum ki haklarında ve dayanıklı olduklarına dair hayvana bakış açım değişti resmen:))

Canim bide tavsiye evde yalinayak dolasmayin mutlaka terlik olsun özellikle geceleri çünkü onlar geceleri harekete geçiyor avlanmaya gece cikiyolar üstüne falan basarsaniz çok kotu olur
Teşekkür ederim canım tavsiyelerini dikkate alacağım:)Bir de ilk karşılaşışın değil sanırım daha önce karşılaş mıydın akreplerle?

Vallahi ben gecenlerde karsilastim. Olduremem bende. Vallahi o kaybolana kadar bakistik. O gitti bende odama gittim ancak uyuyabildim. Kisaca ben sadece bakıyorum o kadar
Tek olmadığımda sevindim:))yalnız evde bırakmasaydanız çok çabuk ürüyorlar:)

Ayy kizlarr daha yeni içeride gordumm vallahiii direk babami cagiridmmm Allahim ne yapcm ben bu evdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…