Evde akrep:(..

bu konuyu keske okumasaydım mesela benım evde olmaz ama yazın koye ve annemlere gıdıcez ınanın her yıl oralara gıderken allah canımı alıyo resmen ya gordugumuz zaman napmamız lazım neyle vursak olur bunlar ınanın cok korkuyorum ya bunlara ılac flan fayda etmıyo cesur ve akrep olduren arkadaslardan yorum beklıuorum:)

Bunu mu demek istediniz?:
Sabah yatağınızı toplamak için yorganı kaldırdınız bir de baktınız yatağınızın içinde kahverengi bir akrep
Bu versiyonu bende mevcut

Cesur arkadaş burada hemen hemen hergun karsilasiyorum akreplerle ne tavsiye versem bos ama sizin o anki soguk kanliliginiza bagli elinize ne gecerse kafasina gecirin ama sapi uzun olsun ve kesinlikle oldukten sonra bile cipak elle dokunmayin daha yeni nette adrastirma yaparken okudum olseler bile kuyrugu size temas etse yine sokabilir diyornefret ediyommmm

Evinizi afsunlatın yani okutun hocaya biz yaylaya gdyruz haliyle akrep yılan oluyo kp gidiyor hocaya okutuyor tuz alıyosunuz okuyor onu evinizin toprağına karışıtırıyorsunuz evinizin çevresince döküyorsünüz yanından dahi geçmio akrepfalan gelmio okutmadan önce bzede geliodu yaylada şimdi yok tabi başka hiç kimseye vermcksnz tuzdan. Yoksa afsunu bozulur gelir.

Bunu mu demek istediniz?:
Sabah yatağınızı toplamak için yorganı kaldırdınız bir de baktınız yatağınızın içinde kahverengi bir akrep
Bu versiyonu bende mevcut
Allahım yaaa
Siz nedre yasıyorsunuz
Hangi ilde
Eviniz apt mi etrafı nasıl
Deliricem resmen bu konuya cok takıldım uyku tutmuyor
Sabah iş var(((

Sizin evde neden olmaz?

Tüm yorumları okumadım ama şunu belirtmek isterim ki benim de başıma geldi.Doğuda lojmandaydık o dönem.Öğlen eşim yatak odasında ölü bi yavru akrep buldu.Gece kalkarken üzerine basmışım yanlışlıkla.Aylarca evde terlikleri ters çevirmeden dolaşamadım.Çünkü bana akrepler asla tek gezmez eşi falan vardır demişlerdi.Tabi sonra yoldan aldığımız patates çuvalıyla geldiğini anladık.Bir daha sıkıntı çıkmadı.Baya bi ilaç şirketi aramıştım o dönem ama gerek kalmadı.Belki sizinki de böyle bişeydir

Ben çok yaşıyorum canım köy evinde. Evde o yüzden bir sopa olur. Hemen öldürürüm. Buyuk ihtimal sıcaktan dolayı girmiştir. Bizde de olmuştu vi kere istanbulun göbeğinde işlek yerde bizim eve de girmişti.

Allahım yaaa
Siz nedre yasıyorsunuz
Hangi ilde
Eviniz apt mi etrafı nasıl
Deliricem resmen bu konuya cok takıldım uyku tutmuyor
Sabah iş var(((
O zaman evli değildim İstanbul Bayrampaşa da 3. Katta gerçekleşti olay
Daha pek çok kere sayın akreplerle karşılaşmamız oldu
Gece su içmeye kalktığımda, temizlik yaparken vs
Özellikle bahar ve yaz aylarında çıkarlar
Evin çevresi bahçe değil bildiğin her yer apartman boşluk bile yok
Bina kazılırken çokça akrebin çıktığını gören yaşlı teyzelerimiz mevcuttu
Biz nedense hep çatıda yaşadıklarını düşünüyorduk
Son bir kaç yıldır çıkmıyormuş yaklaşık 5 yıldır
Nedeni ise : mangal. Evimizin üst katında (çatı katı) babam çok kez mangal yapıyordu. Bir rivayete göre bu mahlukatlar, dumanın olduğu yerde intihar ederlermiş. Galiba bu doğru çünkü teras açıldığından beri hiç karşılaşmadık

evde ateş yakayım bari ben de:=)
gece ışık açık uyumaya çalıştım bir türlü uyku tutmadı
bu konuyu okumasaydım keske ben cok korkuyorum
bir de el kadar olayı gercek mi yaaaa
butun gece gözümün önüne geldı

Canim bu kadar sıkınti yapmaya herşey olacagina varir birde aynen bnm gördüğüm el kadardi ama bn pek korkulu atlatmaya calisiyorum çok aklina getirme

Canim bu kadar sıkınti yapmaya herşey olacagina varir birde aynen bnm gördüğüm el kadardi ama bn pek korkulu atlatmaya calisiyorum çok aklina getirme
Offf el kadar akrep nerden gelir evin içine ya
el kadar akrep mi olur kedi yavrusu mu bu
nasıl aklıma gelmesın inanılmaz etkilendim .
evin giderkerine bant çektim gece
klozet kapaklarına dikkat ettim
yatagımın içini açıp bakıp oyle girdim

Ay çok takintilisiniz anlasilan ama en iyisi dikkat

etmek oönemlidir birde daha önce gormediyseniz pek karsilasacaginizi sanmiyorum rahat olun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…