- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
Canım sakin ol inşallah hiçbir şey olmayacak ve formun bu sayfasında yazanları okuma:)Ay öyle ama ayı daha sempatik
O dediğiniz şey valla bugun kabus oldu bana
Evin heryerinde tedirginim
İnşallah hiçbir şey olmaz canım hiç merak etme..zaten o akrebe yaptıklarından sonra hiçbiri kolay kolay yaklaşamaz yanına aklı olan sana görünmesin:))Hic o illete acimayacaksin bn nefret ediyorum yaaa uff her an korkuyla yasiyorum
Uykum geldi yatmaya gidemiyorumAllah göstermesin ya geberirim korkudan
Bunu mu demek istediniz?:Kızlar mutfak kapısını açtınız ve karşınızda el kadar krem rengi bir akrep ne yapardınız,daha önce başına gelenler var mı??Bizzat yaşadığım olay önerilerinize ihtiyacım var ilaçlatmıştık evi halbuki(
Aynen ya korkuyolar bnden galiba artik korkunç bnden akreplerrİnşallah hiçbir şey olmaz canım hiç merak etme..zaten o akrebe yaptıklarından sonra hiçbiri kolay kolay yaklaşamaz yanına aklı olan sana görünmesin:))
Allahım yaaaBunu mu demek istediniz?:
Sabah yatağınızı toplamak için yorganı kaldırdınız bir de baktınız yatağınızın içinde kahverengi bir akrep
Bu versiyonu bende mevcut
Sizin evde neden olmaz?bu konuyu keske okumasaydım mesela benım evde olmaz ama yazın koye ve annemlere gıdıcez ınanın her yıl oralara gıderken allah canımı alıyo resmen ya gordugumuz zaman napmamız lazım neyle vursak olur bunlar ınanın cok korkuyorum ya bunlara ılac flan fayda etmıyo cesur ve akrep olduren arkadaslardan yorum beklıuorum:)
Ben çok yaşıyorum canım köy evinde. Evde o yüzden bir sopa olur. Hemen öldürürüm. Buyuk ihtimal sıcaktan dolayı girmiştir. Bizde de olmuştu vi kere istanbulun göbeğinde işlek yerde bizim eve de girmişti.Kızlar mutfak kapısını açtınız ve karşınızda el kadar krem rengi bir akrep ne yapardınız,daha önce başına gelenler var mı??Bizzat yaşadığım olay önerilerinize ihtiyacım var ilaçlatmıştık evi halbuki(
O zaman evli değildim İstanbul Bayrampaşa da 3. Katta gerçekleşti olayAllahım yaaa
Siz nedre yasıyorsunuz
Hangi ilde
Eviniz apt mi etrafı nasıl
Deliricem resmen bu konuya cok takıldım uyku tutmuyor
Sabah iş var(((
evde ateş yakayım bari ben de:=)O zaman evli değildim İstanbul Bayrampaşa da 3. Katta gerçekleşti olay
Daha pek çok kere sayın akreplerle karşılaşmamız oldu
Gece su içmeye kalktığımda, temizlik yaparken vs
Özellikle bahar ve yaz aylarında çıkarlar
Evin çevresi bahçe değil bildiğin her yer apartman boşluk bile yok
Bina kazılırken çokça akrebin çıktığını gören yaşlı teyzelerimiz mevcuttu
Biz nedense hep çatıda yaşadıklarını düşünüyorduk
Son bir kaç yıldır çıkmıyormuş yaklaşık 5 yıldır
Nedeni ise : mangal. Evimizin üst katında (çatı katı) babam çok kez mangal yapıyordu. Bir rivayete göre bu mahlukatlar, dumanın olduğu yerde intihar ederlermiş. Galiba bu doğru çünkü teras açıldığından beri hiç karşılaşmadık
evde ateş yakayım bari ben de:=)
gece ışık açık uyumaya çalıştım bir türlü uyku tutmadı
bu konuyu okumasaydım keske ben cok korkuyorum
bir de el kadar olayı gercek mi yaaaa
butun gece gözümün önüne geldı
Offf el kadar akrep nerden gelir evin içine yaCanim bu kadar sıkınti yapmaya herşey olacagina varir birde aynen bnm gördüğüm el kadardi ama bn pek korkulu atlatmaya calisiyorum çok aklina getirme
Offf el kadar akrep nerden gelir evin içine ya
el kadar akrep mi olur kedi yavrusu mu bu
nasıl aklıma gelmesın inanılmaz etkilendim .
evin giderkerine bant çektim gece
klozet kapaklarına dikkat ettim
yatagımın içini açıp bakıp oyle girdim
yok görmedim cnm 3 seneye giricek aynı evdeyımAy çok takintilisiniz anlasilan ama en iyisi dikkat
etmek oönemlidir birde daha önce gormediyseniz pek karsilasacaginizi sanmiyorum rahat olun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?