Evde akrep:(..

Size çözümü söylüyorum arkadaşlar. Yıllarca akreplerle savaşan biri olarak çözümü buldum.Şöyle; sürekli prizde duran bir cihaz var. Etrafa yaydığı sinyaller sayesinde de eve hiçbir akrep giremiyor. İnternetten araşrtırabirsiniz. Akrepler kabusum olmuştu inanın. Bu cihazı yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim.

hangi şehirde yasıyordunuz
apt dairesi mi?

Önemli değil canim tabiki canliyken ziplasam ayagimi tutar fircayla beynini ezdikten sonra ayagima terligimi giyip hallediyoum isini fircayla öluyo zaten ama bnm iicim rahat etmiyo

Sıkılmadan ilgilendiğiniz için teşekkür ederim emin olun dualarımda yer alacaksınız:)Çünkü bildiğiniz korku yaşıyorum o akrebi ölmeden gitti evden ve her an eve girebilir..Siz hemen farkettiniz mi bulunduğunuz yerde yoksa sonradan mı akrebi gördünüz..İlk gördüğünüzde siz ne yaptınız o ne yaptı ne kadar sürdü öldürmeniz yardımcı olur musunuz?Belki bunalttım ama gerçekten yazdıklarınızın her birini aklıma kazıyorum belki bugün bende karşılaşırım(Siz ilk nası müdahale ettiniz her hangi bir hareket ya da saldırıda bulundu mu?bunları detaylandırır mısınız lütfenn!!Allah razı olsun sizden..

Bizde de güya ilaçlama yapılıyor..Ne o yapılan ilaçlamalar ne de o böcek ilaçları işe pek yaramıyor akrebin üstüne sıkayım dedim biraz tınlamadı bile resmen..Siz hiç karşılaştınız mı evinizde daha önce öyle büyük olanlarla ve ne yapmıştınız?

eezgi, post: 46922585, member: 191667"]çok tesekurler
ben baya bi tırstım da
en cok nerelerde goruyordunuz
evin hangı bolumunde[/QUOTE]
Evin her yerinde görüyordum canım.merdiven dairesinden tutta bazanın altına kadar her yerde.

Ama o an soğukkanlı olmak çok önemli büyük olunca insan korkuyor sizin ki büyük müydü nası öldürdün canım büyük olanı!!

Ama o an soğukkanlı olmak çok önemli büyük olunca insan korkuyor sizin ki büyük müydü nası öldürdün canım büyük olanı!!

eezgi, post: 46922585, member: 191667"]çok tesekurler
ben baya bi tırstım da
en cok nerelerde goruyordunuz
evin hangı bolumunde
Evin her yerinde görüyordum canım.merdiven dairesinden tutta bazanın altına kadar her yerde.[/QUOTE]

Yeni

Genelde akşamları ortaya çıkıyorlar. Hep eşim öldürdü akrepleri. Ben asla yapamam. Yalnızken bir defa salonda gördüm ne yapacağını şaşırdım. O anki refleksle (komik olacak ama) kova kapattım üstüne kaçmaması için. Sonrasını eşim halletti sağolsun.

İşte bende aynı durumdayım girmemesi için önlem alınabiliyor ama girdikten sonra ne yapılacağı konusunda pek bir fikrim ve cesaretim yokBir kere girdi sonuçta yine girer mi diye tedirgin oluyor insan

Sakin ol canım sende olmaz inşallah hem belki sen korkmazsın karşılaşsan da büyük böceklerden falan korkmuyorsan bundan da korkmazsın sanırım:)
Ne böceği yaaaaa
Arıdan bile tırsarım ben hele ki akrepten cok fena korkarım bayılanilirşm o anda resmen
Eve ayı girse daha iyi yani o derece

İnternette "akrep kovucu cihaz" yazıp inceleyin tavsiye ederim. Sadece akrepleri değil tüm haşereleri kovuyor emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…