siz hangi şehirdesiniz eviniz apt mıAy bi akrepin üstünde ziplamadigim kalmisdi bu hayat insana neler yap tiriyo
hangi şehirde yasıyordunuzSize çözümü söylüyorum arkadaşlar. Yıllarca akreplerle savaşan biri olarak çözümü buldum.Şöyle; sürekli prizde duran bir cihaz var. Etrafa yaydığı sinyaller sayesinde de eve hiçbir akrep giremiyor. İnternetten araşrtırabirsiniz. Akrepler kabusum olmuştu inanın. Bu cihazı yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim.
çok tesekurlerKocaeli. Evet apt dairesi. 3. kata tırmanıyorlardı. Ama kurtuldum.
Önemli değil canim tabiki canliyken ziplasam ayagimi tutar fircayla beynini ezdikten sonra ayagima terligimi giyip hallediyoum isini fircayla öluyo zaten ama bnm iicim rahat etmiyo
Canım valla belli bir tarzları yok ki her eve girebilirler aynen çok soğuk canlılar Allah karşılaştırmasınben demın ne tarz evlere girer dıye bakarken nette resmını gorunce fena oldum
Bizde de güya ilaçlama yapılıyor..Ne o yapılan ilaçlamalar ne de o böcek ilaçları işe pek yaramıyor akrebin üstüne sıkayım dedim biraz tınlamadı bile resmen..Siz hiç karşılaştınız mı evinizde daha önce öyle büyük olanlarla ve ne yapmıştınız?Size çözümü söylüyorum arkadaşlar. Yıllarca akreplerle savaşan biri olarak çözümü buldum.Şöyle; sürekli prizde duran bir cihaz var. Etrafa yaydığı sinyaller sayesinde de eve hiçbir akrep giremiyor. İnternetten araşrtırabirsiniz. Akrepler kabusum olmuştu inanın. Bu cihazı yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim.
Bizde de güya ilaçlama yapılıyor..Ne o yapılan ilaçlamalar ne de o böcek ilaçları işe pek yaramıyor akrebin üstüne sıkayım dedim biraz tınlamadı bile resmen..Siz hiç karşılaştınız mı evinizde daha önce öyle büyük olanlarla ve ne yapmıştınız?[/QUOTE
Valla bulduğumuzu öldürdük tabiki. Cihazı aldığımızdan beri uğramıyorlar.
Evin her yerinde görüyordum canım.merdiven dairesinden tutta bazanın altına kadar her yerde.[/QUOTE]eezgi, post: 46922585, member: 191667"]çok tesekurler
ben baya bi tırstım da
en cok nerelerde goruyordunuz
evin hangı bolumunde
Offf valla işten cıktım eve gtmeye tırsıyorum suandaCanım valla belli bir tarzları yok ki her eve girebilirler aynen çok soğuk canlılar Allah karşılaştırmasın
İşte bende aynı durumdayım girmemesi için önlem alınabiliyor ama girdikten sonra ne yapılacağı konusunda pek bir fikrim ve cesaretim yokGenelde akşamları ortaya çıkıyorlar. Hep eşim öldürdü akrepleri. Ben asla yapamam. Yalnızken bir defa salonda gördüm ne yapacağını şaşırdım. O anki refleksle (komik olacak ama) kova kapattım üstüne kaçmaması için. Sonrasını eşim halletti sağolsun.
Sakin ol canım sende olmaz inşallah hem belki sen korkmazsın karşılaşsan da büyük böceklerden falan korkmuyorsan bundan da korkmazsın sanırım:)Offf valla işten cıktım eve gtmeye tırsıyorum suanda
Ne böceği yaaaaaSakin ol canım sende olmaz inşallah hem belki sen korkmazsın karşılaşsan da büyük böceklerden falan korkmuyorsan bundan da korkmazsın sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?