- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
Ahahah çok iyiNe böceği yaaaaa
Arıdan bile tırsarım ben hele ki akrepten cok fena korkarım bayılanilirşm o anda resmen
Eve ayı girse daha iyi yani o derece
Sıkılmadan ilgilendiğiniz için teşekkür ederim emin olun dualarımda yer alacaksınız:)Çünkü bildiğiniz korku yaşıyorum o akrebi ölmeden gitti evden ve her an eve girebilir..Siz hemen farkettiniz mi bulunduğunuz yerde yoksa sonradan mı akrebi gördünüz..İlk gördüğünüzde siz ne yaptınız o ne yaptı ne kadar sürdü öldürmeniz yardımcı olur musunuz?Belki bunalttım ama gerçekten yazdıklarınızın her birini aklıma kazıyorum belki bugün bende karşılaşırım(Siz ilk nası müdahale ettiniz her hangi bir hareket ya da saldırıda bulundu mu?bunları detaylandırır mısınız lütfenn!!Allah razı olsun sizden..
Bundan emin ol canım gerçekten çok yardımcı oluyosun tabikii dua edicem o olaydan baya etkilendim...Şuna bak ya ne kadar tehlikeliler o kuyruğu Allah korusun bir temas ettirseAyy Allah razi olsun ya duaya çok ihtiyacim varzaten şuanda bulundurursan ne mutlu banaa yok hemen görmedim zaten onlar çok atik hayvanlar hemen goz onunden kayboluyolar ve hemen saldiryo gecebiliyolar mesela bn fircayyla tuttuğunda nazil kuyrugunu kaldiirp sokmaya calisiyodu ama işde sapi uzun bi şeyle tutucaksiniz ve beynine zarar verin oradan darbe alirsa pek bisey yapamaz
Dün akşam konuyu okudum, gece rüyama girdi türlü haşerelerle birlikte
Bnm her gece yanimdan geçiyorlar keşke tek ruyama girse
Çok sağol cannimm benimBenim böcek fobim var zaten, akrebi hiç düşünemiyorum, Allah yardımcınız olsun.
Canım sen gerçekten süper kahramansınFircanin puskuluyle değilde o tahta kismiyla üstüne bastirdim işde orada beynine darbe geldi ama ölmedi çok yalanci hayvanlar ölü taklidi yapiyolar dikkat et disaari cikkardim işde üstünde zipladimbndekide deli cesareti ya işde öyle bu banyodaki gördüğüme böyle yaptim dinde cibindirigin üstünde gördüğüm babam yanimdaydi o halletti çok şükür
Canım sen gerçekten süper kahramansınÖlmeden neyle alıp götürdün onu dışarıya,dışarıda kendinde değil miydi hayvan nası bastın üzerine aman Allah korusun sürme ayağını bir daha..Ölü numarası da mı yapıyorlar!!!Dışarıda çok bastın mı üzerine,yoksa yine numara yapıyor olmasın:)ne haldeydi en son ya ölmediyse (
Hakediyosun ama valla:))Kertenkele ve akrepler kuyruk tazeliyor ama dışarı çıkardığında ölü müydü canımcım içeride fırçayla çok hasar verdin mi neyle tuttun dışarı alırken?Bir de kaç kez bastın üzerine canım bunları bir gün uygulamak zorunda olabilirAyagimda terlik vardi canim tam govdesi bi yere kuyrugu ayri yere giitti yasamasina imkan yok akrpler sayesinde super kahramanda olduk yaw
Yapmaa yaaBide birşey anlaticam biraz korkabilirsin ama iste demiştim zaten biz bağ evindeyiz bizim evin yukarisinda bi çocuğu belinden sokmuş çocuk 8yasindaymis doktora akrepide öldürüp götürmüşler doktor demiş ki bu akrep 8yildir susuz asiri zehirli, bu yüzden düşünsene 8yillik suszlugun içindeki zehiri çocuk şuan yoğun bakimda ve doktor pek ümit yok kurtulamaz diyomus
Tamam canım Allah korusun hepimizi,böyle şeyler hiç yaşamayız inşallahM minikkedii07 bide aklinda bulunsun canim Allah korusun sokma gibi bi durum olursa akrebide yaninizda göturun olduurp
Ay öyle ama ayı daha sempatikAhahah çok iyi
Bnm de bugun kesin girecekDün akşam konuyu okudum, gece rüyama girdi türlü haşerelerle birlikte
Hic o illete acimayacaksin bn nefret ediyorum yaaa uff her an korkuyla yasiyorumYapmaa yaa((Korkmadım ama şu an çok çok üzüldüm rabbim yardım etsin şu mübarek günlerde (Bende tam yazık kız hayvanı paspas etmişsin acıdım diyecektim ki ama şu an az bile yapmışsın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?