Evde akrep:(..

Ayy Allah razi olsun ya duaya çok ihtiyacim var zaten şuanda bulundurursan ne mutlu banaa yok hemen görmedim zaten onlar çok atik hayvanlar hemen goz onunden kayboluyolar ve hemen saldiryo gecebiliyolar mesela bn fircayyla tuttuğunda nazil kuyrugunu kaldiirp sokmaya calisiyodu ama işde sapi uzun bi şeyle tutucaksiniz ve beynine zarar verin oradan darbe alirsa pek bisey yapamaz

Bundan emin ol canım gerçekten çok yardımcı oluyosun tabikii dua edicem o olaydan baya etkilendim...Şuna bak ya ne kadar tehlikeliler o kuyruğu Allah korusun bir temas ettirseFırçayla nası tuttun canım fırçanın püskülleriyle üzerine mi bastırdın sonra o hareketlenince ne yaptın hemen öldü mü uğraştırmadı mı içeride mi tuttun dışarı mı çıkardın???Kafamda deli sorular:)

Bundan emin ol canım gerçekten çok yardımcı oluyosun tabikii dua edicem o olaydan baya etkilendim...Şuna bak ya ne kadar tehlikeliler o kuyruğu Allah korusun bir temas ettirseFırçayla nası tuttun canım fırçanın püskülleriyle üzerine mi bastırdın sonra o hareketlenince ne yaptın hemen öldü mü uğraştırmadı mı içeride mi tuttun dışarı mı çıkardın???Kafamda deli sorular:)

Fircanin puskuluyle değilde o tahta kismiyla üstüne bastirdim işde orada beynine darbe geldi ama ölmedi çok yalanci hayvanlar ölü taklidi yapiyolar dikkat et disaari cikkardim işde üstünde zipladim bndekide deli cesareti ya işde öyle bu banyodaki gördüğüme böyle yaptim dinde cibindirigin üstünde gördüğüm babam yanimdaydi o halletti çok şükür

Canım sen gerçekten süper kahramansın Ölmeden neyle alıp götürdün onu dışarıya,dışarıda kendinde değil miydi hayvan nası bastın üzerine aman Allah korusun sürme ayağını bir daha..Ölü numarası da mı yapıyorlar!!!Dışarıda çok bastın mı üzerine,yoksa yine numara yapıyor olmasın:)ne haldeydi en son ya ölmediyse(

Ayagimda terlik vardi canim tam govdesi bi yere kuyrugu ayri yere giitti yasamasina imkan yok akrpler sayesinde super kahramanda olduk yaw

Ayagimda terlik vardi canim tam govdesi bi yere kuyrugu ayri yere giitti yasamasina imkan yok akrpler sayesinde super kahramanda olduk yaw
Hakediyosun ama valla:))Kertenkele ve akrepler kuyruk tazeliyor ama dışarı çıkardığında ölü müydü canımcım içeride fırçayla çok hasar verdin mi neyle tuttun dışarı alırken?Bir de kaç kez bastın üzerine canım bunları bir gün uygulamak zorunda olabilir

İçerde="minikkedii07, post: 46925779, member: 727912"]Hakediyosun ama valla:))Kertenkele ve akrepler kuyruk tazeliyor ama dışarı çıkardığında ölü müydü canımcım içeride fırçayla çok hasar verdin mi neyle tuttun dışarı alırken?Bir de kaç kez bastın üzerine canım bunları bir gün uygulamak zorunda olabilir [/QUOTE]
İcerde fircayla baya zarar verdim tam oldu sanirim ama icim rahat etmedi yanimda kova vardi firca yardimiyla ona koydum diaaridada tam pert oldu sonrada cope attim zaten

Bide birşey anlaticam biraz korkabilirsin ama iste demiştim zaten biz bağ evindeyiz bizim evin yukarisinda bi çocuğu belinden sokmuş çocuk 8yasindaymis doktora akrepide öldürüp götürmüşler doktor demiş ki bu akrep 8yildir susuz asiri zehirli, bu yüzden düşünsene 8yillik suszlugun içindeki zehiri çocuk şuan yoğun bakimda ve doktor pek ümit yok kurtulamaz diyomus

Yapmaa yaa((Korkmadım ama şu an çok çok üzüldüm rabbim yardım etsin şu mübarek günlerde(Bende tam yazık kız hayvanı paspas etmişsin acıdım diyecektim ki ama şu an az bile yapmışsın diyorum

Hic o illete acimayacaksin bn nefret ediyorum yaaa uff her an korkuyla yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…