Babamın bir huyu var masraf yapmayı sever. Evdeki odayı butuyeyim diyor bende anneme dedimki odayı büyütmek yerine mutfağı yenilesin sonuçta masraf yapıcak yapıcaksa bari mutfağa yapsınEe para yoksa insanlar mutfağı nasıl yaptıracak? Fotosunu çekip niye atıyorsun? Ablanın kendi hayatı olamaz mı? Kızı niye kaosa sokuyorsun. Sende de suç var. Babana verdiğin 45k bir şey değil bu arada büyütme. Herkes işsizlikten evde birbirine sarıyor bence.
Kaç yaşındasınız? Çalışmıyor musunuz?Babamın bir huyu var masraf yapmayı sever. Evdeki odayı butuyeyim diyor bende anneme dedimki odayı büyütmek yerine mutfağı yenilesin sonuçta masraf yapıcak yapıcaksa bari mutfağa yapsın
Evdekiler sorunlu ise ben napim. Ben kabuğuma çekiliyorum odama kapaniyorum. Abim annemi doldurusa getiriyor tüm bunlar onun yüzünden oluyor. Annem de benim burnumdan getiriyor. Yahu ben elimden geleni yaptım şimdi diğerleri yapsın bana ne sariyorsun be kadınMadem konu yazıp çözüm arıyorsun
Tezgahı boş veriyorsun
Kredi çekip alanında uzman bir ruh ve sinir hastalıkları doktoru bulup ailece tedavi oluyorsunuz
Bu kız erkek kardeş aile içi melesini geçmiş
İş arıyorum hatta bugün iş görüşmesine gidecektim iş ( uzaktan değil iş yerinde olacakmış) bende vazgeçtim çünkü gidiş 2 saat eve dönüş 2 saat toplam 4 saat o yola kesinlikle dayanamazdim eğer ki işe alinsaydimKaç yaşındasınız? Çalışmıyor musunuz?
Benim evdekiler yüzünden psikolojim bozuldu desem . Üniversiteye gidince biraz sakinlesmiş durulmuştum. Aile evine dönünce olanlar oldu yine . Allah cezami verseydi de aile evine donmeseydim çünkü aile evi en büyük cezaMadem konu yazıp çözüm arıyorsun
Tezgahı boş veriyorsun
Kredi çekip alanında uzman bir ruh ve sinir hastalıkları doktoru bulup ailece tedavi oluyorsunuz
Bu kız erkek kardeş aile içi melesini geçmiş
İs arıyorum zaten umarım tez zamanda bulurumKlasik Türk anneleri, erkek evlat değerli kız evlat ne yapsa yaranamaz. Ne okudun bilmiyorum ama çalışıp tecrübe kazanmaya çalış.
Kpss çalışmaktan da bunalıma girip bıraktım desem ! Sabrın sonu selamet değil ki zaten torpil istiyor artık torpil yoksa çalışmanın da anlamı yoktezgahı falan bırakıp kpss mi çalışsan ?
Ben de işe ilk başladığımda o kadar yol çekiyordum. Kaç yaşındasın? Alanın neydi? Konuyu tam anlamak için soruyorumİş arıyorum hatta bugün iş görüşmesine gidecektim iş ( uzaktan değil iş yerinde olacakmış) bende vazgeçtim çünkü gidiş 2 saat eve dönüş 2 saat toplam 4 saat o yola kesinlikle dayanamazdim eğer ki işe alinsaydim
Ablam bencil bir insan. Umrumda bile değil bizim yaşadıklarımız. O kadar zoruma gidiyor ki . Evde en çok onu sevdim ona değer verdim. Evde dedikodusu yapılınca onu savundum haksız yere koyulunca ben hakkini savundum. Ama o gelmiş bana diyor ki sen haksizsin gecinmez birisin. Evine bile istemiyor biliyor musun. Direk söyleyemez ancak hal ve hareketlerinden anladım. O kadar hayal kırikligi yaşattı ki soğudum uzaklaştım artık. Bir karses olarak manevi açıdan beklentisi oluyor insanın. Agladigimi gördü neyin var demedi. Üniversitede yine çok zorlandim arayıp sormadı. Kardeşlik bu değil böyle bir şey değil. Tatilde bizim eve geliyor. Bizimle vakit geçirmek yerine görümceleri kaynanası eltileriyle vakit geçiriyor. Demekki onlara bizden daha fazla değer veriyor. Zaten baba evinden çıkan gerçek yüzünü belli ediyor. Bende bir çıkayım baba evinden arayıp soran ne olsunTek diyebilceğim ablanızı bulaştırmayın. Bu saçma sapan kaosun içine çekmeye çalışmayın. Haliniz tavrınız tepkileriniz çok çocukça.
Ya hadi diyelim ki ise başladım . Evdekileri ikna etmekle uğraşamam. Eve dönene kadar muhtemelen akşam sekiz yada sekiz buçuk olur. Birinin beni duraktan alması gerek. Kimse de almayacağına göre ve karanlık olacağına göre işe gitme diyeceklerBen de işe ilk başladığımda o kadar yol çekiyordum. Kaç yaşındasın? Alanın neydi? Konuyu tam anlamak için soruyorum
Hala aynı cümleler. Evlen de herkes rahatlasın. Senden başka bir şey olmaz.Kpss çalışmaktan da bunalıma girip bıraktım desem ! Sabrın sonu selamet değil ki zaten torpil istiyor artık torpil yoksa çalışmanın da anlamı yok
Evdekilerin baskısı korumaciligi yüzünden kendi ayaklarımın üstünde durmayi beceremedimKlasik Türk anneleri, erkek evlat değerli kız evlat ne yapsa yaranamaz. Ne okudun bilmiyorum ama çalışıp tecrübe kazanmaya çalış.
Evet kazık kadar insanlar. Düşünce yok abim ve kardeşimde. İlk dönem ben çalışıyordum sonra çıkarıldım. Ben destek oldum diğerleri düşüşünsün artık umrumda değil. Ayrıca benim bir harcamam olmuyor diğerleri düşünsünBen anlamadım kazık kadar insanlar evde oturuyor babanızın eline mi bakıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?