Konularınıza kurallara aykırı yazan üyeler varsa Şikayet Et butonuna basmalısınız, sizin isteklerinizi değil site kurallarını uygulamak için buradayım.Sizde burda benim konularıma gelip saygısızlık yapanları engellerseniz benim engellememe hiç gerek kalmaz
Öğretmenlerin hepsi torpille mi atanıyor? 2 kuzenim var öğretmen ve ikisi de emeğiyle atandı. Arkadaşımın esi de öğretmen o da emeğiyle atandı. Ayrica ilahiyat mezunu benim icin öğretmenlik mesleğine sahip değil. Atanamayan öğretmenler gerçeği var bu ülkede doğru ama sen onlardan biri değilsin.
Site kurallarını yazsaydiniz bunu bilirdim zaten! zahmet edipte atın bı zahmet site kurallarını da okuyayım!Konularınıza kurallara aykırı yazan üyeler varsa Şikayet Et butonuna basmalısınız, sizin isteklerinizi değil site kurallarını uygulamak için buradayım.
Foruma üye olurken “okudum kabul ediyorum’u” işaretlediniz değil mi?Site kurallarını yazsaydiniz bunu bilirdim zaten! zahmet edipte atın bı zahmet site kurallarını da okuyayım!
Hangi bölümden 15 bin alıyorlar ki? Ben atanırken benim bölümümden 90 kişi aldılar. Daha geçen haberlere çıktı temel bilimler olan fizik, kimya, coğrafya vs branşların kontenjanları 100ü geçmiyordu. Bu ülkenin fizik öğretecek öğretmene mi ihtiyacı var yoksa ilahiyat mezununa mı? Din kültürü öğretmenliği diye ayrı bir bölüm var mı bilmiyorum ama pozitif bilimlere öncelik vermemiz gerektiği bir gerçek. Keşke 15 bin fizik,kimya, matematik öğretmeni alımı olsa da öğretmenler atansa, öğrenciler bu bilimleri detaylıca öğrense.Ne desem boş sizin gibilere bu yüzden gülüyorum çünkü gülünecek durumdasiniz benim alanimdan en az 15 bin alım yapsalardi ben şimdiye kadar atanmıştım bunu anlamayacak kadar mı çalışmıyor kafanız
Ya farkında değilsin belli ki. Ama bu sitedeki insanları bile bunaltmışsın kızdırmışsın. Şöyle bir eski açtığın konulara msjlarına baktım da. Herkesle ters ters konuşmalar, garip cevaplar vermeler, saygısızca tavırlar... Evde, ailenle, çevrenle, arkadaşlarınla, kardeşlerinle olan sıkıntılarda sorunun sende olabileceğini nasıl düşünemiyorsun. Yani bu kadar insan haksız, hatalı, anlayışsız, hepsi sana karşı, hatta insanları geç sistem bile sana karşı. Ama sen sütten çıkmış ak kaşıksın öyle mi? Buraya böyle konular açıp millete saldırmak yerine otur biraz ben nerede hata yapıyorum diye düşün. Allah seninle yaşamak zorunda olan insanlara sabır versin.Site kurallarını yazsaydiniz bunu bilirdim zaten! zahmet edipte atın bı zahmet site kurallarını da okuyayım!
Pardon burdaki arsız yüzsüz saygısız egolu kindar insanlar konularıma gelip bana sataşmiyorlar da ben durduk yere mi böyle cevaplar veriyorum. Ben kim olursa olsun herkese hakettiği gibi cevaplar veririm. İyiye iyi kötüye kötü olurum taviz de vermem bu kadar basit ! Reelde de burdaki gibi insanlarla karşılaştıgim için belki tutamıyorumdur kendimi! Burdaki insanlar Melek sankiYa farkında değilsin belli ki. Ama bu sitedeki insanları bile bunaltmışsın kızdırmışsın. Şöyle bir eski açtığın konulara msjlarına baktım da. Herkesle ters ters konuşmalar, garip cevaplar vermeler, saygısızca tavırlar... Evde, ailenle, çevrenle, arkadaşlarınla, kardeşlerinle olan sıkıntılarda sorunun sende olabileceğini nasıl düşünemiyorsun. Yani bu kadar insan haksız, hatalı, anlayışsız, hepsi sana karşı, hatta insanları geç sistem bile sana karşı. Ama sen sütten çıkmış ak kaşıksın öyle mi? Buraya böyle konular açıp millete saldırmak yerine otur biraz ben nerede hata yapıyorum diye düşün. Allah seninle yaşamak zorunda olan insanlara sabır versin.
Bunalan kızan varsa konularıma gelmesin kardeşim! Sırf satasmak için geliyorlar bunu anlamayacak kadar saf biri değilim madem onlar sataşmak için burdalar bende gerekeni yaparımYa farkında değilsin belli ki. Ama bu sitedeki insanları bile bunaltmışsın kızdırmışsın. Şöyle bir eski açtığın konulara msjlarına baktım da. Herkesle ters ters konuşmalar, garip cevaplar vermeler, saygısızca tavırlar... Evde, ailenle, çevrenle, arkadaşlarınla, kardeşlerinle olan sıkıntılarda sorunun sende olabileceğini nasıl düşünemiyorsun. Yani bu kadar insan haksız, hatalı, anlayışsız, hepsi sana karşı, hatta insanları geç sistem bile sana karşı. Ama sen sütten çıkmış ak kaşıksın öyle mi? Buraya böyle konular açıp millete saldırmak yerine otur biraz ben nerede hata yapıyorum diye düşün. Allah seninle yaşamak zorunda olan insanlara sabır versin.
neden bu kadar saldırgansınızPardon burdaki arsız yüzsüz saygısız egolu kindar insanlar konularıma gelip bana sataşmiyorlar da ben durduk yere mi böyle cevaplar veriyorum. Ben kim olursa olsun herkese hakettiği gibi cevaplar veririm. İyiye iyi kötüye kötü olurum taviz de vermem bu kadar basit ! Reelde de burdaki gibi insanlarla karşılaştıgim için belki tutamıyorumdur kendimi! Burdaki insanlar Melek sanki
Öğretmenlerin hepsi torpille mi atanıyor? 2 kuzenim var öğretmen ve ikisi de emeğiyle atandı. Arkadaşımın esi de öğretmen o da emeğiyle atandı. Ayrica ilahiyat mezunu benim icin öğretmenlik mesleğine sahip değil. Atanamayan öğretmenler gerçeği var bu ülkede doğru ama sen onlardan biri değilsin.
Ne desem boş sizin gibilere bu yüzden gülüyorum çünkü gülünecek durumdasiniz benim alanimdan en az 15 bin alım yapsalardi ben şimdiye kadar atanmıştım bunu anlamayacak kadar mı çalışmıyor kafanız
yesimcik4581 sizin tabirinizle arsızlık yapmamış, yüzsüzlük yapmamış, saygısızlık yapmamış, kadın size sataşmamış, konunuza usturuplu ve üsluplu bir mesaj yazmış ama siz ona dahi gayet saygısız, üslupsuz mesaj yazmışsınız.Pardon burdaki arsız yüzsüz saygısız egolu kindar insanlar konularıma gelip bana sataşmiyorlar da ben durduk yere mi böyle cevaplar veriyorum. Ben kim olursa olsun herkese hakettiği gibi cevaplar veririm. İyiye iyi kötüye kötü olurum taviz de vermem bu kadar basit ! Reelde de burdaki gibi insanlarla karşılaştıgim için belki tutamıyorumdur kendimi! Burdaki insanlar Melek sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?