Evde bitmek bilmeyen sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde burda benim konularıma gelip saygısızlık yapanları engellerseniz benim engellememe hiç gerek kalmaz
Konularınıza kurallara aykırı yazan üyeler varsa Şikayet Et butonuna basmalısınız, sizin isteklerinizi değil site kurallarını uygulamak için buradayım.

Ne desem boş sizin gibilere bu yüzden gülüyorum çünkü gülünecek durumdasiniz benim alanimdan en az 15 bin alım yapsalardi ben şimdiye kadar atanmıştım bunu anlamayacak kadar mı çalışmıyor kafanız

Konularınıza kurallara aykırı yazan üyeler varsa Şikayet Et butonuna basmalısınız, sizin isteklerinizi değil site kurallarını uygulamak için buradayım.
Site kurallarını yazsaydiniz bunu bilirdim zaten! zahmet edipte atın bı zahmet site kurallarını da okuyayım!

Site kurallarını yazsaydiniz bunu bilirdim zaten! zahmet edipte atın bı zahmet site kurallarını da okuyayım!
Foruma üye olurken “okudum kabul ediyorum’u” işaretlediniz değil mi?
Peki okudunuz mu? Hayır, zahmet edip okusaydınız onun bir kullanım sözleşmesi olduğunu ve içerisinde kuralların da yazdığını bilirdiniz.

Mesela sözleşmeden bir madde:

• Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

Başka bir kural:

XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Hangi bölümden 15 bin alıyorlar ki? Ben atanırken benim bölümümden 90 kişi aldılar. Daha geçen haberlere çıktı temel bilimler olan fizik, kimya, coğrafya vs branşların kontenjanları 100ü geçmiyordu. Bu ülkenin fizik öğretecek öğretmene mi ihtiyacı var yoksa ilahiyat mezununa mı? Din kültürü öğretmenliği diye ayrı bir bölüm var mı bilmiyorum ama pozitif bilimlere öncelik vermemiz gerektiği bir gerçek. Keşke 15 bin fizik,kimya, matematik öğretmeni alımı olsa da öğretmenler atansa, öğrenciler bu bilimleri detaylıca öğrense.

Ya farkında değilsin belli ki. Ama bu sitedeki insanları bile bunaltmışsın kızdırmışsın. Şöyle bir eski açtığın konulara msjlarına baktım da. Herkesle ters ters konuşmalar, garip cevaplar vermeler, saygısızca tavırlar... Evde, ailenle, çevrenle, arkadaşlarınla, kardeşlerinle olan sıkıntılarda sorunun sende olabileceğini nasıl düşünemiyorsun. Yani bu kadar insan haksız, hatalı, anlayışsız, hepsi sana karşı, hatta insanları geç sistem bile sana karşı. Ama sen sütten çıkmış ak kaşıksın öyle mi? Buraya böyle konular açıp millete saldırmak yerine otur biraz ben nerede hata yapıyorum diye düşün. Allah seninle yaşamak zorunda olan insanlara sabır versin.

Pardon burdaki arsız yüzsüz saygısız egolu kindar insanlar konularıma gelip bana sataşmiyorlar da ben durduk yere mi böyle cevaplar veriyorum. Ben kim olursa olsun herkese hakettiği gibi cevaplar veririm. İyiye iyi kötüye kötü olurum taviz de vermem bu kadar basit ! Reelde de burdaki gibi insanlarla karşılaştıgim için belki tutamıyorumdur kendimi! Burdaki insanlar Melek sanki

Bunalan kızan varsa konularıma gelmesin kardeşim! Sırf satasmak için geliyorlar bunu anlamayacak kadar saf biri değilim madem onlar sataşmak için burdalar bende gerekeni yaparım

neden bu kadar saldırgansınız

yesimcik4581 sizin tabirinizle arsızlık yapmamış, yüzsüzlük yapmamış, saygısızlık yapmamış, kadın size sataşmamış, konunuza usturuplu ve üsluplu bir mesaj yazmış ama siz ona dahi gayet saygısız, üslupsuz mesaj yazmışsınız.

Siz hiçbir şeyi okumadığınız için iş de bulamıyorsunuz demek ki bakınız okumadığınız kullanım sözleşmesi maddesinden alıntı:

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.

Mutsuzluğunuzun sebebi buradaki insanlar değil, yüreğiniz yetiyorsa gidin babanıza böyle konuşun bakalım ne oluyor, sosyal yaşamında gıkı çıkamayanlar burada aslan kesiliyor ne hikmetse.

ek. 4- Site huzurunu bozan, sürekli ikinci şahıslar ile sorun yaşayan üyelerin üyelikleri sitenin huzuru için hesapları kapatılır.
Maddesi gereği imtiyaz kullanıp üyeliğinizi iptal ediyorum, zira artık ben sizi ikaz etmekten sıkıldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…