Evde bitmek bilmeyen sorunlar

Tek diyebilceğim ablanızı bulaştırmayın. Bu saçma sapan kaosun içine çekmeye çalışmayın. Haliniz tavrınız tepkileriniz çok çocukça.
Zaten kendisi o kadar bencil bir insan ki anlatamam. Ayda yılda bir para göndermiş geri göndermek istedim ıbani yollamadi. Para yolladigina bile şaşırdım. Parası batsın benim kimsenin parasına ihtiyacım yok heleki böyle bir ablanin parasına. Allah kimseye muhtaç etmesin ama Allah korusun ona muhtaç kalsam evinde 1 ay barındırır sonrası basının çaresine bak der

Ablamın kendi hayatı var ancak kardeşlik böyle bir şey değil. Zaten bize uzaktı daha çok uzaklaştı bende anlam veremiyorum. Ancak o değer vermezse bende değer vermem. İnsan anası babasından sonra ilk arayacağı kişi kardeşidir. Gerçi onun başına kötü bir şey gelse kardeş yerine koyup da aramaz ya

Ben anlamadım kazık kadar insanlar evde oturuyor babanızın eline mi bakıyorsunuz?
Benim tahammül edemediğim nokta evde babamdan sonra bir erkek varsa o çalışmalı. Annem dönüp dolaşıp bana sarıyor. Yani annem olmasa ona diyeceğim şey senin beyninde bir sorun mu var gerizekali mısın olucak. Abim 5 yıldır evde . 5 yıldır çalışmadı ve eve destek olmadı hiçbir şekilde. Ben ise çalışıp babama 45 bin lira verdim. Annemin bana sarmaya hakkı yok laf söylemeye hiç hakkı yok. O parsyi isteseydim vermezdim ve benim yerimde evde hiç kimse yapmadı bu yaptigimi

Ya her seferinde bu krediler meselesinden dolayı huzurumu kaçırmaya hakları yok. Evde sadece yiyip içen ben değilim. 45 bin TL büyük para değil ancak benim yaptığımı kimse yapmazdi.ustelik istesem babama para yolllamayabilirdim ve kimse kartımı zorla alamazdi anliyor musun dediğimi

Senin tek ilacın var. O da ancak psikiyatri polikliğinde yazılır. En kısa sürede ziyaret et.

Hep aynı başlıkların. Bence sen evde sessiz biri değilsin. Uyumlu da değilsin. İş de beğenmiyorsun. Dün bi arkadaşla buluştum. Bebek bakıyor. Aylık 25 bin. Çalışmak isteyene iş var. Sende de bahane var. O iş olmaz bu iş olmaz.

Bakalım bu konunu da ne zaman kocaya bağlayacaksın. Evlenip kocanın sana gül gibi bakacağını umuyorsun. Baban anan bile sana bedava bakmıyor bak evde fazlalıksın. Elin oğlu niye baksın? İyi kötü deme işe gir.

Evdekiler beni anlamaya calişsaydi beni anlama zahmetinde bulunsaydi ve ben mutlu biri olsaydim ( ki onlar yüzünden mutsuz bir hayat sürüyorum) tüm bu sorunları kafaya takmazdim.

Ben 16-17 yaşımda öğrenci halimle İstanbul'da 2 saat git-2 saat dön üniversite okudum, kimse de duraktan almadı.

Hiç mi karanlıkta dışarı çıkmadınız bu kadar senede?

Ben 16-17 yaşımda öğrenci halimle İstanbul'da 2 saat git-2 saat dön üniversite okudum, kimse de duraktan almadı.

Çıkmadım izin vermediler bu yüzden bu yaşta da olsam karanlık basınca korku oluşuyor haliyle

Bi ben mi safım diyordum öğrenci iken de hamile iken de iki saat git/gel otobüs-metrobüs-otobüs aktarmaları ile okula-işe gidiyordum. Milletin poposu pek bi kıymetli

Valla benim eşim dayanıyor, siz niye dayanamıyorsunuz. Para kazanmak gerekiyorsa çoğunluk evinin dibinde iş bulamıyor.

Siz niye koca koca insanlar evde oturup yaşını başını almış anne babanıza eziyet ediyorsunuz,
3 kardeşiz anneme babama biz çalışmaya başladığımızdan bu yana evin mutfak masrafı dışında tek kuruş masraf yaptırmadık,
evde beğenmediğimiz eskiyen ne varsa üçümüz çalışıp yaptık hepsini, siz ne yaşıyorsunuz ya evde yan gelip yatıp bir de
babaya kredi çektirip mutfak yaptırmak nedir, hiç mi kadri kıymeti yok bu anne babanın. Allah evladın da hayırlısını versin'e canlı örneksiniz Allah muhafaza sizin gibi evlatlardan.

Benim komsumun kizi 18 yasindan beri calisiyor anasi temizlik iscisi babasi da hastane de memur evleri kendilerine ait tek cocuk istese yatar da ama kiz unv e basladi mobolya magazasinda calisti satis sorumlusuydu temizlikciye ihtiyaci olns firmanin sanki ev gecindiriyorms gibi patronuna temizligi de ben yaparim maasimi yuksek verin yeter ki kiz babaevindeki tum esyalari kaldiri atti evi dayadi dosedi borclarini hafiflett8 26 yasinda bu sene evlendi valla kizi cok takdir ediyordm onu gorunce evlat degilmisim diyordum ama sizi de gorunce cidden durumu olmayan insani zorlamak.nedir ya calisin yaptirin ben anneme kiyamazdm bisey istemeye unv de yuk olmayayim.diye bulasikta yikadim harcligimu kazandim mezun olunca evlendim orda hata yaptm

Ben de taktir ettim maşallah, üzüldüm açıkçası konu sahibinin anne babasına büyüt okut yetiştir 25 30 yaşına gelsinler evde yatıp bir de evi beğenmesinler, şaka gibi.

Ben de taktir ettim maşallah, üzüldüm açıkçası konu sahibinin anne babasına büyüt okut yetiştir 25 30 yaşına gelsinler evde yatıp bir de evi beğenmesinler, şaka gibi.
Evden sikayetciler ise begemiyor da olabilirler cozum basit o insanlarin durumu o yahut baska dusunceleri vardir bielemeyz yaslilik icin birikim de yapabilirler girin calisin dayayip doseyin hem sirtlarinda yasasinlar ana babanin minnet edecekleri yerde bir de konfor bekliyolar
Yine ana baba yuregi katlaniyor yoksa tam kapiya atmaliklar buyuk konusmayayim da

Çıkmadım izin vermediler bu yüzden bu yaşta da olsam karanlık basınca korku oluşuyor haliyle
Ee kaç yaşına kadar akşam 8de dışarıda olmaktan korkacaksınız?

Bahsettiğiniz saat gece yarısı değil. Büyük şehirlerde çoğu insanın eve anca döndüğü saatler. Size zor gelmiş sadece.

Bi ben mi safım diyordum öğrenci iken de hamile iken de iki saat git/gel otobüs-metrobüs-otobüs aktarmaları ile okula-işe gidiyordum. Milletin poposu pek bi kıymetli
Ben de dolmuş-vapur-tramvay-yürüme gittim kaç sene. Üstelik bizde sık sık eylem olurdu bir de.

Konu sahibine zor gelmiş. Normal şartlarda anlarım çünkü mesafe gerçekten belirleyici bir şey oluyor ama gerçekten evden çıkmak zorunda ise çok da seçme şansı yok. Öyle eve 10 dakika işler kolay bulunmuyor.

İstanbul'dayken evimle işim arası 3 kmydi, trafikten 40 dakikada gidiyorduk.

Bak sen de baba evinden çıkayımmarayıp soran ne olsun diyorsun. Okurken fenalık bastı beni abinle senin evde ne işiniz var çıkıp bi işin ucundan tutsanıza, hele abine şok geçirdim. Asgari ücret de olsa çalışması lazım 30 yaşında erkek neden evde oturuyor?

Valla kusura bakmasinlar değer verdikleri yok ayrımcılık yapıyorlar ben babama yardımcı oldum yine ben kötü oldum. evde sözüm geçmez. Bu evde birşeyler değişsin diye çabalarken yine ben suçlu oluyorum. Benim o kadar huzurumu kaçırıyorlarsa niye düşüneyim ki onları. Ben mi babama git kredi cek dedim bulaşmasaydi kredilere. Ayrıca eşşek kadar abim düşünmüyor kardeşim dusunmuyorsa ben napim. Ben elimden geleni yaptım. Maaşımın yarısını babama verdim. Ayrıca home ofis iş arıyorum bu süreçte. İnanın bende çalışmayı çok istiyorum. Dışarıda çalissam bünye kaldırmıyor evde bile çok halsiz çok bitkinim sürekli ağrılarım oluyor. Diyelimki zincir markete girdim en fazla 1 ay dayanabilirim hadi taş çatlasın 2 ay boşuna dışarda ise girmenin bir anlamı yok nasıl olsa dayanamayip çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…