Evde calısan abla kötü kokuyor

Yıkanmadan o er kokusuna parfüm sıksa daha kötü olur.Kadın hiç mi fark etmiyor bu durumu acaba?Yani insan ter kokunca fana olur . ://

Bence neden koktuguda onemli. Uzerindekileri degistiriyormu hergun yada ayni kiyafetlerimi giyiyor ? Hergun dus aliyormu acaba ? Bence bunu gozetleyip ogrenmeyr calisin ona gore arkadaslarinda dedigi gibi kendinizden ornekler verebilirsiniz. Ama unutmayin cok bakimli olup agir bir isde calismadigi ve terlemedigi halde kokan insanlarda var maaselef. Onada cok ozel deodorantlar var ben eczaneden ozel aliyorum.

Sizin yapmadığınız işi yapıyor saygılı olun biraz !!!1!!1 diyen arkadaşlar farkında mısınız ama bütün çalışanlar birilerinin yapamadığını yapıyor; biz yapamıyoruz ekmek alıyoruz, kıyafet alıyoruz, doktora gidiyoruz. Yani aslında herkes başkalarının yapamadığı işleri yapıyor bu kadar demogoji yapmaya gerek yok, burda kaç tane konu var oda arkadaşım/ iş arkadaşım / arkadaşım kokuyor diye. Demek ki insanların beraber vakit geçirdikleri kişilerin kokularından rahatsız olması normal.

Kimi insanlara işlemiyor bu kimyasallar canım.
Bir arkadaşım var.Kız tertemiz,bakımlı...En iyi parfümleri,roll onları kullanır ama kokuyor malesef.
Belki de ter bezleri ile alakalı bir durumdur bu.

haklısın bazı insanların kokusu ne kadar hijyenik olsalar da gitmiyor,

benim bir arkadaşım vardı böyleydi o kadar bakımlıydı ama kokardı .

bende çalışıyorum ve eve temizlik için bir bayan geliyor.şimdi ben ona iş kapısı açmış olmuyormuyum ?
Evinde kendi temizliğini yapıyor diye daha kadın ,daha anne yada daha her ne ise o mu olunuyor?
Senin yapamadığını yapıyor gibi aşağılayıcı cümle kullanan arkadaşlara temzilik yaptı diye madalya mı takılıyor?

ter kokusu benim arkadaşımda çok kötüydü.temiz bir insandı ama kokardı.çalışmayla ilgisi yok.
uygun dille söyleyebileceğinize inanıyorum.

Bu kadınların kaynalaları görümceleri koksa çekecekler sanki . :)

İsmini yazabilir misiniz acaba ?

katılıyorum. müdürüm patronum da benim yapamadıklarımı yapıyor o zaman her gün gelsin ağzıma .. töbe töbe

Bazıları gereksiz polemik yaratmış. Konu sahibesi çok düşünceli ve kibar birisi belli mesajlarından tedirgin olarak açmış konuyu bile... Emekçinin terine kurban olurum gibi şeyler hoş olmamış. Hepimiz bir şekilde emekçiyiz, kimi evde çocuğuna emek verir; kimi başkasının evinde , kimimiz de bir plazada gece yarılarına kadar sunumlarla bütçelerle projelerle uğraşırız. Yani evde çalışan insan da işini yapıyor, başkası da bu kadar fakir edebiyatı yapmaya gerek yok.

redvelvetcake bazı insanlar ne yapsa kokuyor. Çalışan ablanız her gün çok ağır işler yapmıyor zannederim, sonuçta haftanın 5-6 günü sizde olan bir insan her gün koltukları çekip halı silmiyordur. 1 gün ağırsa geri kalan günler evin düzenininden tozundan sorumludur yani üstün efor yüzünden terliyor olamaz. Vücutta alüminyum fazlalığından ötürü insan teninin koktuğunu duymuştum yıllar önce. Böyle bir sorunu olabilir. Ya da her gün duş alınsa da koltuk altındaki tüyleri almıyorsa insan kokuyor istediği kadar roll-on ,deodorant sıksın kazak vs. giyerse kokar. Bir de şu durum var; pamuklu kumaş yerine polyester ürün giyerseniz istediğiniz kadar temiz olun o polyester leş gibi koku yayıyor. Ülkemizdeki çoğu makul fiyatlı tekstil ürünleri polyester maalesef. Ben polyester konusunda aşırı takığım, mağazada alışveriş yaparken hep bakarım kumaş cinsine hakikaten iğrenç kokuyor temiz kokusuz terlediğinde bile terin o kumaşa değer değmez aşırı kötü koku yayılıyor.

Parfüm sıkmasını önermeyin, zira kokuyu kokuyla bastırmak bir felakete yol açar. Koltukaltı tüylerini almıyorsa yada polyester giyiyorsa illa ki kokacak duş jeli vs kar etmiyor. Aranızdaki samimiyeti lehinize çevirerek bir konu açın bu çerçevede ona öneriler yapın. @adeninannesi başka bir çalışan üzerinden örnekleme yapabileceğinizi söylemiş, bence de bu tarz bir konu açabilirsiniz.

bazı insanlar teni kokuyor bir ara kuzenimde öyle olmuştu söyledim dedim ya hergün yıkanıyorsun niye böyle oluyor oda bende bilmiyorum ya kokuyor dimi ama ne yapsam fayda etmiyor dedi sonra araştırdık eczanede deotak diye bir krem var onu koltuk altlarına sürdü ve kurtuldu bu dertten sizde denetebilirsiniz bence acık açık söyleyin zaten samimiymişsinizde bence sorun olmayacaktır tatlı bir şekilde söylerseniz başkalarının senin için böyle düşünmesini ,istemem ben sizin bir kardeşinizim yanlış anlamayın gibi söyleyebilirsin ama o kremi mutlaka alın zaten nohut tanesi kadar sürülüyor 6 ay gidiyormuş

tahmin edebiliyorum, bizim de iş yerinde var biri böyle. yanıma gelip gittiği zaman resmen kokusu kalıyor.
Bir şekilde söylemen lazım gerçekten.

Yogun calisan herkes pis olsun ozaman,bumudur? Hic bir sey temizlige engel degildir. Bir su bir sabun. Sevgiler ...

Sen deodorant parfüm hediye ederek gorevini yapmışsın. Yani direkt soylesen kırmış olursun. Zor bi durum

Kızlar önerileriniz ve iyi niyetli yaklaştığınız icin tesekkur ederim zaten ben asla küçümseme amaçlı acmadım bu konuyu sag olun beni anladığınız icin. Abla az önce çıktı ben de çıkarken "xx abla ev cok sıcak oluyor cok terliyorum sürekli kötü kokmayayım diye de sürekli ıslak mendil kullanıyorum sagda solda cok bırakmış olabilirim kusura bakma, ha bu arada ıslak mendil pakedi de yukarıda sen de istediğin zaman al kullan çalışıyorsun sen hem terlersin kesin ev hamam gibi deodorant parfüm falan da var istediğin zaman kullan" dedim. Yoksa duş almayan pis biri de degil asla hani benim sacım yağlanır kirli hissederim ama o hep temizdir saçı eli yüzü. Bakalım yarın insallah degisim baslar diye ümit ediyorum ve önerileriniz icin tesekkur ederim (özellikle de köse konusunda hannesli ye :) )

Ben de tam böyle yazacaktim ama siz yazmissiniz, bravo...
Kadin calistigi icin ter kokuyor hanimlar...

Arkadaslar ben asla ondan iğreniyorum gibi bir sey söylemedim. Tabii ki çalışan insan terler bunda bir sey yok; ama benim erkek kardesim var deli gibi spor yapıyor + tam ergenlik çağında yani eger harekete bağlı bir kötü kokma olsaydı benim yerinde durmaya ergen ve bol saçlı sakallı tüylü kardesim korkardı.

Ben yurtdisindayim ama Turkiyedede vardir belki, odorex diye bir spray. Ilk sıkıldığında ilac gibi kokuyor

O spreyden ya da ona benzer bir sey kardeşim kullanmaya basladı eger çözmezsek sorunu bir gün ben de kullanıyormuş gibi yapıp abla bak ben cok terliyorum bu cok ise yarıyor eger sen de terlersin kullan çekinme hem çalışıyorsun ev de cok sıcak falan derim.
Kendisi asla pis bir insan degil o yüzden hani dediğiniz doğru olabilir ne kadar temizlenirse temizlensin kokabiliyor bazı insanlar maalesef...

Bence ıse yaramayacak gıbı..cunku en yakın cevresınden bır kısı bıle soylemedı mı acaba boyle bırsey.en azından cevremde ter kokan ınsanlar yıllardır bu ozellıklerını muhafaza edıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…