• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde çocuk bakmak

Merhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum .ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor iki kızım var biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında. Bende düşündüm .dışarda çalışamıyorum bari evimde çocuk bakıcılığı yapayım. Ben tanidiklarima sordum sence nasıl fikir diye bana sen yapamazsın çocukların var önce kendi cocuclarina bak evinle ilgilenemezsin gibi fikirler söylediler. Bende olsa bakabilirim hem çocuklarıma hemde işimi gucumu hallederim üstesinden gelirim dedim. Ama çevremde böyle bakacağım çocuk yok. Sizce böyle bir işi nasıl yapabilirim .yada yapamam fikir verir misiniz.?
Yapamazsınız
Zaten size bağlı olan bi çocuk var
Hem kendi çocuğunuz hem ücretli bakacağınız çocuk hem de evin işi gücü derken nasıl bir bakmaktan bahsediyorsunuz
Milletin çocuğuna ekran açıp evde kendi işinizi mi göreceksiniz

Çok mantıksız bir düşünce.. aklı başında herhangi biri de size evinizde çocuk baktırmaz
Mantıksız olan sizsiniz fikir vereceğinize olumlu yada olumsuz eziklerzecine konuşuyorsunuz agzimi bozmuyorsam saygımdan insan gibi fikir vermeyide bilmez bu millet

Sanki evimi eşimi çocuklarını biliyorsunuzda konuşuyorsunuz.dusuncelerinizin hepsi yanlış
Çalışmak istiyorum ama kocam izin vermiyor yazan sizsiniz. El kadar emanet çocukla bu zihniyet bir arada olamaz. Kadını kölesi gibi gören adamların ve kocam bilir ben bilmem diyenlerin sıkıntılı olduğunu anlamak için dahi olmaya gerek yok. Benim de iki yaş aralı iki çocuğum var. Saçımı tarayamadığım günlerim oldu çocuk peşinde gezmekten. Siz çocuk sağlığı güvenliği derdinde olsaydınız para kazanma aracı olarak görmezdiniz. Biri kucak bebeği, diğeri her şeyi keşfetme çağında iki çocuk varken başkasının çocuğuna da bakacaksınız öyle mi? Para ödesinler yeter, düştü mü orasını burasını çarptı mı, kustu mu boğuldu mu fark etmez.

Maddi durumunuz kötüyse söyleyin kocanız ek iş yapsın.

Yapamazsınız
Zaten size bağlı olan bi çocuk var
Hem kendi çocuğunuz hem ücretli bakacağınız çocuk hem de evin işi gücü derken nasıl bir bakmaktan bahsediyorsunuz
Milletin çocuğuna ekran açıp evde kendi işinizi mi göreceksiniz
Hayır tabikide ekrana karşıyım bizim aktivitelerimiz var resim yapma kitap okuma oyunlar Gibi

Sürekli "yanlış" kelimesini kullanılması ve konunun bir anda en üstte olması gerekirken şuan gündem sıralamasında şüpheli şekilde görünmüyor hızlıca bakarsanız fark edebilirsiniz
IMG_5481.webp

Kadın Gündemi Akışta konu gözüküyor.
1- Konu bdvye açılmıştı ama içerik bdvlik olmadığı için Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar kategorisine taşındı, gizlilikten kastınız bu’ysa yani Bdvde göremediğiniz içinse konu taşındığı içindir, ki konuyu admin açsa niye konusu taşınsın sansasyon olsun Bdvde kalsın derdi.

2-Üye profilini gizlemiş olabilir, gizlediyse profilini profili üzerinden konu ve mesajlarını göremezsiniz.

X bir sitede böyle yapılıyor olması üzerine önyargılı yaklaşarak KK’da da böyle oluyor diye düşünmemelisiniz, bizde başkasına ait hesaplar satılmaz burası ücretli bir site de değil üstelik, bu konu aklınızı çıkaracak bir konu bile değil, admin sansasyonel bir konu açma ihtiyacı duysaydı böyle bir konu açmazdı, insanların sinir uçlarına dokunacak öyle mevzular var ki onları kullanırdık ama dediğim gibi hem böyle bir şeye tenezzül dahi etmeyiz hem de maşallah bazı üyelikler zaten kendisi sansasyonel.
Eki Görüntüle 3667531

1- Konu bdvye açılmıştı ama içerik bdvlik olmadığı için Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar kategorisine taşındı, gizlilikten kastınız bu’ysa yani Bdvde göremediğiniz içinse konu taşındığı içindir, ki konuyu admin açsa niye konusu taşınsın sansasyon olsun Bdvde kalsın derdi.

2-Üye profilini gizlemiş olabilir, gizlediyse profilini profili üzerinden konu ve mesajlarını göremezsiniz.

Eklentiler

• 1000013066.webp
    1000013066.webp
    29 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000013067.webp
    1000013067.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000013068.webp
    1000013068.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 20
ancak konu komşudan birinin cocugunun okulu 2de biter , saat 2den ailesi gelip alasiya aksam 7ye guvende durmasini ister bu sekilde biri olabilir. yoksa sanmiyorum küçük bir cocugu emanet etsinler

Çalışmak istiyorum ama kocam izin vermiyor yazan sizsiniz. El kadar emanet çocukla bu zihniyet bir arada olamaz. Kadını kölesi gibi gören adamların ve kocam bilir ben bilmem diyenlerin sıkıntılı olduğunu anlamak için dahi olmaya gerek yok. Benim de iki yaş aralı iki çocuğum var. Saçımı tarayamadığım günlerim oldu çocuk peşinde gezmekten. Siz çocuk sağlığı güvenliği derdinde olsaydınız para kazanma aracı olarak görmezdiniz. Biri kucak bebeği, diğeri her şeyi keşfetme çağında iki çocuk varken başkasının çocuğuna da bakacaksınız öyle mi? Para ödesinler yeter, düştü mü orasını burasını çarptı mı, kustu mu boğuldu mu fark etmez.

Maddi durumunuz kötüyse söyleyin kocanız ek iş yapsın.
Kendi zihniyetinzi kendinize saklayın .izin vermiyor diye zihniyetsizmi olduk . Ben nasıl evlatlarım gözüm gibi bakiyorsam bakacağım cocugada öyle bakardım .herşeyin farkındayım neyin ne olacağını .bu düşüncelerinizi kendinize saklayın zihniyet zannedip zihniyetsizler

ancak konu komşudan birinin cocugunun okulu 2de biter , saat 2den ailesi gelip alasiya aksam 7ye guvende durmasini ister bu sekilde biri olabilir. yoksa sanmiyorum küçük bir cocugu emanet etsinler
Zeten öyle ben demiyorum sabahtan akşama kadar zaten tövbe böyle bir milletin çocuklarına bakılmaz boş ver anam ne bakcamm .sözüm size değil bu arada birkaç arkadaş hadsizlik yapıyor .

Eki Görüntüle 3667531

1 dk önce konu görünürken ben "eski hesaplar yönetim tarafından ilgi çekici konu açmakta mı kullanılıyor mu bazen aklıma bu geliyor konu o kadar sansasyonel ki ? " Diyince konu bir anda taşınmış meğerse. fakat her neyse size saygım sonsuz hayatımı değiştiren bir mecra burası o yüzden böyle birşeye ihtiyacınız olmadığını kabul ediyor ve özür diliyorum iyiki varsınız diyorum.

Evet yapabileceğimi sanıyorum bir kadın herseyin üstesinden gelir
Çocuğunu bakıcıya vermek isteyen diğer kadının bundan haberi var mı acaba ?? Üzgünüm bir kadın sadece kendi sorumluluğu altındaki şeylerin üstesinden gelir o da elinden geldiği kadar cok zengin değilse mucizeler yaratamaz.

Mantıksız olan sizsiniz fikir vereceğinize olumlu yada olumsuz eziklerzecine konuşuyorsunuz agzimi bozmuyorsam saygımdan insan gibi fikir vermeyide bilmez bu millet
Hiç de eziklemedim mantıklı bir düşünce mi diye sormuşsunuz ben de gayet doğal bir şekilde mantıksız bir düşünce olduğunu dile getirdim. Kendinizi eziklenmiş hissedeceğiniz başka durumlar olmuş sizin çalışmak için eşinizden izin istemek ve alamamak gibi.. ezik hissetmeniz bundandır

Ben nedense bu şekilde iki çocuklu ve harika olduğunu düşünen insanların evini b.k götürdüğünü düşünüyorum. Çocuklar da ekranın kölesi filan olmuştur yoksa nasıl duracaklar yani?
bir kızım var kızım tablet vb şeylerle büyümedi evimide hiç b.k götürmedi bence yanlış düşünüyorsunuz. 3 yaşındayken birlikte kek börek vs yapıyorduk ben temizlik yaparken onada bir oyun uyduruyordum. Düzen varsa o düzen devam ediyor ne ev ne çocuk ne eş nede kişinin kendisi kendini ihmal etmiyor. Ama aşırı zor bir çocuksa o ayrı tabi.

Çocuğunu bakıcıya vermek isteyen diğer kadının bundan haberi var mı acaba ?? Üzgünüm bir kadın sadece kendi sorumluluğu altındaki şeylerin üstesinden gelir o da elinden geldiği kadar cok zengin değilse mucizeler yaratamaz.
Öyle bir bakıcı yok ben demiyorum mucizeler yaratacağım .insan kendine güveniyorsa herşeyi yapar sorumluluk altında olan

Hiç de eziklemedim mantıklı bir düşünce mi diye sormuşsunuz ben de gayet doğal bir şekilde mantıksız bir düşünce olduğunu dile getirdim. Kendinizi eziklenmiş hissedeceğiniz başka durumlar olmuş sizin çalışmak için eşinizden izin istemek ve alamamak gibi.. ezik hissetmeniz bundandır
Hayır diyorsunuz ya aklı olan sizin eve çocuk bırakmaz .sen beni ve evimi bilmeden yorum yapıyorsun şuan istesemde dışarda çalışamam iki küçük çocuğum var ben evde yapabileceğim bir iş dedim oda çocuk bakmak .eşim zaten küçük oldukları için izin vermiyor buda normal .eziklenecek birşey yok . sadece boş konuşmak için konuşuyorsunuz .sizin eve çocuk bırakılmaz .diye .

Benim kızım da bir süre kekeleme falan oldu 1 hafta 10 gün o zaman kardeşin olucak dedik güzelce ama kendine stresmi yaptı kaygimi duydu anlamadik. Birde telefon çok izliyordu onu azaltttik sonra normale dönmeye başladı şu aralar nadir kekeliyor kizimada 3 yaşında
Çocuğa vermişsin ekranı kanıtı burda.

Hayır diyorsunuz ya aklı olan sizin eve çocuk bırakmaz .sen beni ve evimi bilmeden yorum yapıyorsun şuan istesemde dışarda çalışamam iki küçük çocuğum var ben evde yapabileceğim bir iş dedim oda çocuk bakmak .eşim zaten küçük oldukları için izin vermiyor buda normal .eziklenecek birşey yok . sadece boş konuşmak için konuşuyorsunuz .sizin eve çocuk bırakılmaz .diye .
Mesele senin evin benim evim değil ki iki çocuğun olduğu eve bakmak için çocuk bırakmak dünyanın en mantıksız işi.. sizin çok mükemmel ya da vasat altı olmanızla alakası yok bu durumun emaneten bir saat bile olsa 2 çocuklu birine çocuk bırakılmaz.. bundan değişik anlamlar çıkarmanız tamamen sizin bilinçaltınız ve sanrılarınızla ilgili

1 dk önce konu görünürken ben "eski hesaplar yönetim tarafından ilgi çekici konu açmakta mı kullanılıyor mu bazen aklıma bu geliyor konu o kadar sansasyonel ki ? " Diyince konu bir anda taşınmış meğerse. fakat her neyse size saygım sonsuz hayatımı değiştiren bir mecra burası o yüzden böyle birşeye ihtiyacınız olmadığını kabul ediyor ve özür diliyorum iyiki varsınız diyorum.
Benim açımdan özür dilemelik bir şey yok ama aklınızda soru işareti kalsın da istemem😌 siz o mesajı yazdığınızda yazış dakikanıza bakınız lütfen 🙏zira konu taşınma saati 13:56, konuya ilk mesajımı yazdıktan 4 dakika sonra içerik bdvye uygun değil diye taşıma işlemi yaptım, bu konuyla beraber 3 konuyu daha Bdvden taşıdım, onlar da kadın gündemi akışta görünmüyor olabilir.

————

Hanımlar lütfen polemiğe girmeyin rica ediyorum 🙏

Back
X