• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde çocuk bakmak

Kv de beraber hacca gitmek istemedi diye de bozulmuştu di mi🙈herhangi bir kv yi haklı bulduğum ender konulardan biri olduğu için aklımdan çıkmıyor benim 🤣
Kv'yi çok haklı bulmuştuk.
-Spoiler-
Şimdi bayadır kayın ailenin köyünde fakat kötü bir haber aldı. Annesi kendi köyüne ev yaptıracakmış yani artık annesi 30 dk uzaklıkta ki şehirin içinde olmayacak. O zaman birşeyler dank etti ve evinde akrep olan başka kadına ilk defa akrep sorununu çözdünüz mü diye yorum yazdı. Ama konu millattan öne açılmıştı. Bence akrepkamuranın sanki akrepten ilk defa kurtulmak istediğini o gün farkettim ondan önce " akrep var köye gidiyom okey mi" tarzında ilerliyordu ilk defa tutuştu.
-Spoiler-

2 cocugum var. Calisan anne oldugum icin ikisi de bakiciyla buyudu. Kucugum 9 aylik kres yasi gelene kadar bakiciyla devam edecegiz. Evde biri bebek iki cocuklu olan birine 1 saatligine bile emanet etmem konu sahibi kusura bakma. Ya baska bir is bul ya kucugun buyuyene kadar bekle.

Çocuklarınız küçük o yüzden başkasının çocuğuna bakamazsınız çünkü kendi çocuklarınız gün içinde evde oynarken düşüp kalksa bile sizin çocuklarınız neden düştü bilirsiniz, düşmeye bağlı eli kolu başı incinse sebebi düşmeydi dersiniz ama el alemin çocuğu düşse bunun hesabını veremezsiniz.

Çocuğuna baktırmak isteyen anne aktif çalışan bir kadın olacaktır, baktıracağı insana da gözü arkada kalmadan emanet etmek ister, siz bu şartları çocuklarınız küçük olduğu için sağlayamazsınız, ki çocuk aşırı hareketli olabilir bir saniye bile gözünüzü ayırmamanız gerekir, terler düşer hasta olur, bu işler kolay değil.

Evde çocuk bakımı yerine başka işler düşünmenizi öneririm.
Teşekkür ederim .evet dedikleriniz doğru . haklısınız .ben sadede düşüncemi söyledim ve sizin fikrinizi aldım .anladım ne demek istediğinizi

Niye guvenmeyeyim . Dışarda çalıştırmıyor diye napim kavgalimi olim .ben kimsenin zorla çocuğuna bakmam kendi dusuncemi söyledim öyle bir şey olabilir mi diye .
Çalışmamak sizin istemenize bağlı olmalı. Kocam izin vermiyor diyen kadına çocuk emanet edilmez. Yobaz adamın sağı solu belli olmaz. Çocuğun babasından bile kıllanabilir. Milletin çocuğu kıymetli kusura bakmayın. Siz kocanıza güvenmeye devam edin, sizin evinize ortamınıza çocuk emanet edilemez.

Teşekkür ederim .evet dedikleriniz doğru . haklısınız .ben sadede düşüncemi söyledim ve sizin fikrinizi aldım .anladım ne demek istediğinizi
Ben bazen böyle eski hesapların yönetim tarafından tekrar hortlatılıp ilgi çekici konu açıldığını düşünüyorum. Sadece bir düşünce

Konu sahibi sen tuvalete gidip üzerine afiyet klozette 3 dk fazla oturup sıcak klozetin tadına varamazken ; bebeklere, çocuklara birbirlerinin gözlerini çizdirip yüzlerini mi tırnaklatacaksın. Cidden ne kendi çocuğunun ihtiyacını biliyorsun ne de kendi ihtiyacını bir tek kocanın ihtiyacını görüyorsu
Niye boş boş konuşmak için konuşursunuz anlamıyorum sizi ben çocuğumnda eşimin ihtiyacını karşılıyorum cnm merak etme sen .

Ben bazen böyle eski hesapların yönetim tarafından tekrar hortlatılıp ilgi çekici konu açıldığını düşünüyorum. Sadece bir düşünce
Uzun zamandır giriş yapmiyordum zaten. Yeni konular açmak istedim

Rica ederim 😌 evde paketleme işi vs olmaz ama el işi yapıyor musunuz? Tığ işi, örgü, dikiş vb gibi, bebek ürünleri yapabilirsiniz veya kadınlara yönelik ürünler, sosyal medya hesabı açıp onların satışını yapabilirsiniz.

Çalışmamak sizin istemenize bağlı olmalı. Kocam izin vermiyor diyen kadına çocuk emanet edilmez. Yobaz adamın sağı solu belli olmaz. Çocuğun babasından bile kıllanabilir. Milletin çocuğu kıymetli kusura bakmayın. Siz kocanıza güvenmeye devam edin, sizin evinize ortamınıza çocuk emanet edilemez.
Sanki evimi eşimi çocuklarını biliyorsunuzda konuşuyorsunuz.dusuncelerinizin hepsi yanlış

Rica ederim 😌 evde paketleme işi vs olmaz ama el işi yapıyor musunuz? Tığ işi, örgü, dikiş vb gibi, bebek ürünleri yapabilirsiniz veya kadınlara yönelik ürünler, sosyal medya hesabı açıp onların satışını yapabilirsiniz.
Bir isim sayfam var doğal taşlar üzerine taş satıyorum yeni basladm

Yanlış düşünüyorsunuz, yönetim hiçbir zaman böyle bir şey yapmadı, ki zaten emin olun bizim sansasyonel konu açmaya ihtiyacımız yok zira bazı üyeler zaten kendisi sansasyonel, kaldı ki bu konu sansasyonel konu kategorisinde bile olamaz.

Neden öyle bir şeye ihtiyaç duysunlar ki
Kaç senedir aradığım çoğu şeyi burdan öğreniyorum
Çok eski hesaplar birden aklımızı çıkartacak düzeyde konuyla aniden dönüyor. Genelde tüm sitelerde uzun süre girilmeyen hesaplar satılır veya admin tarafından kullanılır. Ekşi sözlük bile öyle oluyor çünkü bot olarak insani intiba kazanmak çok zor bu tür forumlarda o yüzden eski hesaplar kullanılıyor.

Neden öyle bir şeye ihtiyaç duysunlar ki
Kaç senedir aradığım çoğu şeyi burdan öğreniyorum
Sürekli "yanlış" kelimesini kullanılması ve konunun bir anda en üstte olması gerekirken şuan gündem sıralamasında şüpheli şekilde görünmüyor sadece bir düşünce ve şüphe

Çok eski hesaplar birden aklımızı çıkartacak düzeyde konuyla aniden dönüyor. Genelde tüm sitelerde uzun süre girilmeyen hesaplar satılır veya admin tarafından kullanılır. Ekşi sözlük bile öyle oluyor çünkü bot olarak insani intiba kazanmak çok zor bu tür forumlarda o yüzden eski hesaplar kullanılıyor.
X bir sitede böyle yapılıyor olması üzerine önyargılı yaklaşarak KK’da da böyle oluyor diye düşünmemelisiniz, bizde başkasına ait hesaplar satılmaz burası ücretli bir site de değil üstelik, bu konu aklınızı çıkaracak bir konu bile değil, admin sansasyonel bir konu açma ihtiyacı duysaydı böyle bir konu açmazdı, insanların sinir uçlarına dokunacak öyle mevzular var ki onları kullanırdık ama dediğim gibi hem böyle bir şeye tenezzül dahi etmeyiz hem de maşallah bazı üyelikler zaten kendisi sansasyonel.

Valla şahsen bir yaşında bebeği olan kadına bebek emanet etmem bencede kendi bebeklerinize bakın büyütün

Back
X