Canım ailenin yaptığı çok yanlış...
Çalışıyor musun? Eğer çalışıyorsan biraz birikim yap ve ayrıl evden. Çalışmıyorsan iş bul ve kendi hayatını kur.
Neden ayrıldın eşinden?
boşanmış kadın kimsenin yanına sığamıyor..
aile güzel şey ama hele bide çocuğun varsa tekrar o evde bekarmış hayatı yaşamak zor ..
ben boşandıktan sonra daha fazla çalıştım kızımla beraber evimde mutluyum.
hiç kimsenin hayatımda söz hakkı yok
en güzeli çalışıp kendi ayakları üstünde durabilmek
tek göz odan olsun senin olsun açlığın tokluğunuda kimse bilmesin..
EVET çalışıyorum ama annem ayrı eve cıkmama ızın vermıyor işimde iyi ama vermiyor sadece benım ömruöu yıyor evde sıddetlı gecımsızlık eve bakmaz borç eve gelmez bır cok sebep hayatım bıttı kaderım kötu
EVET çalışıyorum ama annem ayrı eve cıkmama ızın vermıyor işimde iyi ama vermiyor sadece benım ömruöu yıyor evde sıddetlı gecımsızlık eve bakmaz borç eve gelmez bır cok sebep hayatım bıttı kaderım kötu
kendini geliştiriceksin başka çaresi yok canım.bende buna yakın bi baskıyı görüyorum 6 senelik ilişkim var daha evlenmedik 26 yaşına girdim hala evlenmediğmiz için bskı var
ama ben hiç aldırış etmyiom canım sende öle yapıcaksın.sen bir bireysin kimsenin söledikleriyle hayatını yönlendirmiceksin.sen karar vericeksin attığın adımdan sen sorumlu olucaksın[/QUOT
annemın oyle yapması çok zoruma gidiyor anlatamam bunu bende çalısıyorum ama baskı göruyprum eve cıkmama katıyen ızın vermıyor
Canım neden dinliyorsun ki...Senin hayatını mahvediyorlar...Sana karışmaya hakları yok ki.Ev bul düzenini kur sonra ben gidiyorum de git.Vrsa bir arkadaşın onunla çık eve daha kolay olur senin için....Valla yoksa sürekli aynı şeyi yaşarsın.Gidiyorum istesenizde istemesenizde de ve git o evden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?