evde dul muhabbeti bıktım :((

bizim aılede sevgı saygı öyle anam babam evladım lafları yok dağdan ındım sehıre evı aynı hepsı yabanı babamın muhabbet ettığını bıle bılmem ben evde garıp bır hayattayım işte

Hayatımı zorlaştıran bir anneyse ona da sırtını dön....Bir kere geliyoruz ya dünyaya...Allah aşkına başkasının seni aşağılaması için mi duracaksın o evde....Güven kendine ya...İşin iyi gelirin iyi,ne yani öyle boş boş hayatının kötü olmasınımı izleyeceksin....Yapma ya bunu kendine yapma.....Kendi değerini bil............

Sinir oluyorum ya,üzülüyorum....Neden çıkaramıyorsunuz hayatınızdan bu insanları....Yazık ediyorsunuz kendinize yazık....

Bu hayat sizin farkındasınız değil mi?

Hayatınızı sanki biri size emanet bırakmışta biraz sonra alıp gidecekmiş gibi yaşamayın.

23 yaşında,evlilik tecrübesini kötü yaşamış ve çalışan bir kadın artık kendi karar mercisi olmaya çoktan hak kazanmıştır.

Neden izin almak gibi bir derdiniz var ki?

Ayrıca anlattıklarınızdan yola çıkarak anlaşılıyor ki sizi bu kadar yoran ve üzen bir anne;çalışan ve eve maddi desteği olan bir elemanını kaybetmeyi göze alamıyor sadece.

Yavaş yavaş,ev bakmaya başlayın kendinize.Maaşınıza göre size yetecek kadar.

Herşey hazır olduğunda alıp ev ahalisini karşınıza ''yaşadıklarımdan sonra kimseden fazladan destek beklemedim ama daha çok üzerime gelinmesinide hak ettim,en iyisi ayrı yaşamak'' diyerek yola çıkın yeni hayatınıza.

Son düzenleme:

o zaman da dıyor kı cocuğu alamazsın kendın nereye gıdıyorsan gıt dıyor

Annen senin ölmeni isteyecek kadar çok düşünüyor....Kal canım o evde....Diyecek bir şey yok.....Yazık valla yazık....

ailenin keyfinemi kalmış çocuğu alıp almaman böle aileyi kendi ailem olsada mahkemeye ben veririm velayet kimde sende söz kime ait sana pardonda konuşuyolar ama boş kınuşuyolar canım.

pekı kızlar sıze bır soru ben kızımı da alsam ıstanbula gıtsem ıstanbul bızı yutar mı yoksa bız mı onu yutarız akrabalarım var ama durabılır mıyım

pekı kızlar sıze bır soru ben kızımı da alsam ıstanbula gıtsem ıstanbul bızı yutar mı yoksa bız mı onu yutarız akrabalarım var ama durabılır mıyım

canım nerdesin şimdi.istanbula gelmeni tavsiye etmem.akraba yanı hiç omlaz zaten

Senin çocuğun mu var canım?

Adı üzerinde senin çocuğun. Annen senden alamaz ki. Ya sen bu laflardan mı korkuyorsun, Allah aşkına, deli misin ya?
Canım kusura bakma ama çok kızdım sana. Ver çocuğunu kreşe, kur evini. Allah aşkına, sana da yazık evladına da. Topla kendini, ezdirme nedir bu.
Bugün sana dulsun diyen yarın çocuğuna laf eder. Düşünemiyor musun bunu?
Kıyma kendine, toparlan ve kur yuvanı, evini.
Kimse alamaz çocuğunu senden, babası bile alamaz, annen nasıl alacak?
Annen kim oluyorsa alacak senin çocuğunu?
Off sana çok kızdım şu an. Bu laflara rağmen nasıl duruyorsun o evde ben anlayamadım seni ya.

kaderini nerden bilebilirsin ki? senin hatan bence. çalışan ve ayakta durabilcek güce sahip olan birisisin. annenden onca haketmediğin lafı duyup "annem izin vermiyor" diyerek kendi hayatını kendin bitiriyorsun. bi laf daha ettiğinde çık karşılarına, ben sana ne yaptım ben senin çocuğun değil miyim, ben bunları yaşamak ister miydim de. koy tavrını biraz vicdan yap. annenin geri kafalılığını değiştirmeye çalış, değiştiremiyosan da pılını pırtını topla ayrıl evden.

yaa boyle aılelere ben gercekten uyuz oluyorum .toplumun baskısına karsı destek cıkacaklarına

kostek oluyorlar .sankı siz keyfıye bosandınız canınız sıkıldı bosanayım dedınız bosandınız

hey allahım yaa .ınsanları anlamak ve bu hayatda yasıyor olmak gercekten cok zor .

turkıyenın derdı yemın ederım koca olmus .hala ; sinek kadar kocam olsunda basımda

bulunsun mantıgını yasıyo bu toplum . yanı sırf ayrılan bosanan bı kadının dramıda

degıl bu ,hıc evlenmemıs bı kadında aynı muameleyi göruyor bu toplumda .

cunku tek derdımız evlenmek koca olmus .bu baskı turkıyenın her yerınde goruluyor

sırf bu yuzden yurt dısında dogup buyumek ısterdım .

anam o benım işte anam ne yaparsa ne dese dese işte anam onun gösteremediği sefkatı saygıyı sevgıyı bn içimde yasatıyorum ama ben yaslandım ondan çok işte tavız vermekten fazla ben

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Çocuğunla yaşayabilmen için aylık 3bin lira gelirin olmalı. İlk etapta ev kurmak için 10 bin lira birikmişin olmalı.
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ya bulunduğun şehirde kal, ya da Eskişehir gibi daha küçük ama gelişmiş bir şehire git.

Akraba yanı olmaz bence, kendi ailen ne laflar ediyor, akraba daha beter. Yahu bırak akrabayı falan, çocuğuna, kendine bak sen.

İstanbul'a gelmeye ne gerek var.

Kızınla beraber yeni bir hayata alışacaksın zaten bir de neden yeni iş,yeni şehir stresini yaşayacaksın ki?

Bu arada satır arasında kendi çocuklarına diyorsun bu kişi senin üvey annen mi?

Son düzenleme:
aldığım ücret o kadar ıyı değil ya 1 mılşyar alıyorum kucuk bır sehırde kalıyorum 500burada kresler kıra ev masrafı falan altından kalkamassam anlatanıldım mı

Bence küçük bir şehirdeysen çok daha kolay yaşarsın....Kira giderler falan daha iyi olur...İstanbul normal bir aile için bile zor.Sen tek başına çok daha zorlanırsın...Ailenden hayır yok akraban seni kollarmı sanki...Güzel küçük bir ev tut,2, el de olsa al 2 çekyat bir yatak.Yat kalk kendi evinde...Yazık peki o çocuğun günahı ne...Annesinin aşağılandığı bir evde,sürekli herkese kin güderekk büyüyecek...Sonra kim bilir nasıl bir ruh haline sahip olacak....Önemli olan bir adım....

hayır canım öz annem kardeslerıme ıkı kardeşım var ve onalrla arları süper oralarda iş imkanı daha cok bursı kucuk ve herkes benı tanır sıfırdan hayat kurmak ıstıyorum

anam o benım işte anam ne yaparsa ne dese dese işte anam onun gösteremediği sefkatı saygıyı sevgıyı bn içimde yasatıyorum ama ben yaslandım ondan çok işte tavız vermekten fazla ben

daha 23 yaşındasın yaşadığın kadar yaşamıcaksın belki kimse bilemez.her güne kötü kalkıp çocuğunu bu stres içinde yaşatmak hoşuna gidiyosa devam et canım.ama evden ayrılma kararı aldığında bu ailene kızgınlığın rest çekmek için değil kendine takatin kalmadığı için ben bunca yıl nasıl çekmişim bu günleri diyip kendine kızdığın için ayrılıcaksın.bu kararı verdiğindede inan çok geç olmuş olucak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…