canım aılene sırtını don dıyemem ama ,o zaman oda soyledıgı sozlerı cumlelerı tartsın
oyle konussun .hem evde zından hayatı yasatıp hem de ayrı eve cıkmana karısmasıda
bı garıp .anneme ozellıkle babama cok baglı bırıyım .boyle bı durumla karsı karsıya
kalsam ,ızın bıle almam valla ayrı eve dırek cıkarım ben .
kendini geliştiriceksin başka çaresi yok canım.bende buna yakın bi baskıyı görüyorum 6 senelik ilişkim var daha evlenmedik 26 yaşına girdim hala evlenmediğmiz için bskı var
ama ben hiç aldırış etmyiom canım sende öle yapıcaksın.sen bir bireysin kimsenin söledikleriyle hayatını yönlendirmiceksin.sen karar vericeksin attığın adımdan sen sorumlu olucaksın[/QUOT
annemın oyle yapması çok zoruma gidiyor anlatamam bunu bende çalısıyorum ama baskı göruyprum eve cıkmama katıyen ızın vermıyor
canım benimde zoruma gidiyo senin yaşında çocuğum vardı benim.hadi evlenin artık ailesimi istemiyo o yüzdenmi evlenin artık arkadaşlarımın torunları oldu falan diyo.sırf torun seviceksin diye evlenenmem diyorum.evi biz kurucaz senin sölemenle olmaz ki diyorum bişey demiyo.
sana tepki gösteren kimse sende tepki göstericeksin.arkadaşın dediği gibi senin arkanda durması gerekn annen o durmuyosa sende ayakalrının üstünde durucaksın.
evde huzurusuz olmakmı iyi işten eve gelince kafanın rahat olmasımı önemli.eğer evlenmemiş olsaydın evet ailen izin vermesin haklılar çünkü hayatı yaşamaış olucaktın.ama eğerki ayrıldıysan zaten zor zamanları atlatmış birisin ve kötüde olsa hayatın zorluklarını gördün.o yüzden ayrı eve çıkmanı engellicek tek şey SENİN KARARIN
EVET çalışıyorum ama annem ayrı eve cıkmama ızın vermıyor işimde iyi ama vermiyor sadece benım ömruöu yıyor evde sıddetlı gecımsızlık eve bakmaz borç eve gelmez bır cok sebep hayatım bıttı kaderım kötu
İzin almak zorunda değilsin ki. Madem işin iyi, paran var.. İzin alma. Evini tut, yavaş yavaş al eşyalarını ve habersiz git yerleş. Sonra da ben taşındım dersin. Bana kızacak bazı arkadaşlar ama evde gördüğün psikolojik şiddetin sebebi annen. O seni korusa kimse bir şey diyemez. Korumadığına göre, izin istemene onay almana gerek yok bence.
Biraz güçlü dur ve rest çek. Ne yapacak odaya mı kilitleyecek seni?
Lütfen izin vermiyor diye kandırma kendini, gitmek istesen çeker gidersin, kimse de bir şey diyemez, sende biliyorsun bunu.
canım aıleme ben bı kere sırtımı döndum tekrar nasıl döneceğim senı reddedıyorum annem sonucta uzumlesını de ıstemıyorum ama o öl dıye beddua edıyor kendı evlatlarına gösterdiği şefkatı sıze anlatamam ama ben hep dayak yedım hep hor göruldum:2:
o zaman da dıyor kı cocuğu alamazsın kendın nereye gıdıyorsan gıt dıyor
pekı kızlar sıze bır soru ben kızımı da alsam ıstanbula gıtsem ıstanbul bızı yutar mı yoksa bız mı onu yutarız akrabalarım var ama durabılır mıyım
EVET çalışıyorum ama annem ayrı eve cıkmama ızın vermıyor işimde iyi ama vermiyor sadece benım ömruöu yıyor evde sıddetlı gecımsızlık eve bakmaz borç eve gelmez bır cok sebep hayatım bıttı kaderım kötu
Hayatımı zorlaştıran bir anneyse ona da sırtını dön....Bir kere geliyoruz ya dünyaya...Allah aşkına başkasının seni aşağılaması için mi duracaksın o evde....Güven kendine ya...İşin iyi gelirin iyi,ne yani öyle boş boş hayatının kötü olmasınımı izleyeceksin....Yapma ya bunu kendine yapma.....Kendi değerini bil............
Sinir oluyorum ya,üzülüyorum....Neden çıkaramıyorsunuz hayatınızdan bu insanları....Yazık ediyorsunuz kendinize yazık....
pekı kızlar sıze bır soru ben kızımı da alsam ıstanbula gıtsem ıstanbul bızı yutar mı yoksa bız mı onu yutarız akrabalarım var ama durabılır mıyım
aldığım ücret o kadar ıyı değil ya 1 mılşyar alıyorum kucuk bır sehırde kalıyorum 500burada kresler kıra ev masrafı falan altından kalkamassam anlatanıldım mıSenin çocuğun mu var canım?
Adı üzerinde senin çocuğun. Annen senden alamaz ki. Ya sen bu laflardan mı korkuyorsun, Allah aşkına, deli misin ya?
Canım kusura bakma ama çok kızdım sana. Ver çocuğunu kreşe, kur evini. Allah aşkına, sana da yazık evladına da. Topla kendini, ezdirme nedir bu.
Bugün sana dulsun diyen yarın çocuğuna laf eder. Düşünemiyor musun bunu?
Kıyma kendine, toparlan ve kur yuvanı, evini.
Kimse alamaz çocuğunu senden, babası bile alamaz, annen nasıl alacak?
Annen kim oluyorsa alacak senin çocuğunu?
Off sana çok kızdım şu an. Bu laflara rağmen nasıl duruyorsun o evde ben anlayamadım seni ya.
İstanbul'a gelmeye ne gerek var.
Kızınla beraber yeni bir hayata alışacaksın zaten bir de neden yeni iş,yeni şehir stresini yaşayacaksın ki?
Bu arada satır arlasında kendi çocuklarına diyorsun bu kişi senin üvey annen mi?
anam o benım işte anam ne yaparsa ne dese dese işte anam onun gösteremediği sefkatı saygıyı sevgıyı bn içimde yasatıyorum ama ben yaslandım ondan çok işte tavız vermekten fazla ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?