Hayat bi sana zor digil ... herkese zor sen saniyormusun biz gulluk gulistanlik yasiyoruz. Ben 7 yasindayken aile ici cocuk istismarina maruz kalmis biriyim, taciz bildigin, ayrica ergenligimde anneannesi tarafindan da sozlu psikolojik tacize ugramis kufurler yemis bir insanim, cunku annem duldu hep beraber yasadik, ben genc kizken ne zaman disari ciksam bana o... , vs her turlu hakareti saydirir gunlerce konusmaz bazen beni eve almazdi sagda solda kalirdim ve annem hic bisi yapamazdi bazen arada kalir kahrolurdu cunku annemde duldu isten azicik gec gelse kiyametler kopardi.Anneannem evdeki herkesi, annem ben kardesim kontrol etmek isterdi, Ne zaman evlendim o zaman gozunde aklandim. Ondan sonra hic hakaret etmedi. Klasik aile baskisi annem hic baski yapmasa modernde olsa bizde cektik. Ayrica annemin evlenmesinede hic izin vermedi,isteyenleri oldugu halde cunku bencildi ve yanliz kalmaktan korkuyordu ama bir o kadar da bizi seviyor koruyor kolluyor parasini bize harciyor yemegimizi yapiyor ,camasirimizi yikyior arkamizi toplayip, kahve pisirip onumuze getiriyordu,senin annen gibi bana beddua ederdi gozlerin kor olsun insallah, dilin tutulsun,topragina doyma derdi... en son Turkiye ye gittigimde artik o kadar gucsuz dusmus ki gece basinda bekledim artik altina surgu koyuyoruz akli gelip gidiyor, sadece yatiyor, yatalak resmen yuruyemiyor cok yaslandi 94 yasinda. Inanki gece 5-6 kez kalkip altina surgusunu koydum. Surekli yaninda durdum. O hali icimi yakti elimi tutup kizim donme artik ne var Amerikada gitme dedi...ben inaniyorum ki bizi seviyordu ama aileside onu toplum baskisiyla oyle kotu yetistirmis kendiside kotu bir anneye sahipmis ki anlatirdi hep farkinda olmadan ailesinden tek gordugu davranisi bize uyguladi farkinda olmadan.
Babam desen ben 10 yasinda iken bosandilar annem ile. Surekli bizi anneme ulasmak ve barismak icin kullandi. En sonunda da itiraf etti annen beni istemedigi icin size karsi sogudum dedi. Cocuklarindan vazgecti sogudu cunku reddedildi. Cok az gormusuzdur babamizi,Ayni sehirde oturuyoruz ne arar ne sorar tek korkusu o olurse oturduklari evini satmamiz cunku 3 cu evliligini yapti malum... bizi dusunen kim karisi sokakta kalmasin istiyor.
Universiteyi kazandim, sonra asik oldum salak gibi evlendim basimi yedim, hemde kazandigim yer hacettepe idi...
Evlendim gene yuzum gulmedi, cabaladim gir konularima bak oku istersen...esim sapik cikti cok uzuldum cok severek evlendim hemde nasil eli yuzu duzgun yakisikli hic beklemezsin oyle biriydi...Mal herifin biri cikti. Rezil rusva oldum kendimi calismaya verdim . Barlarda calistim hep cunku en cok parayi orda kazandim. Barda garsonluk yaptim,bartender lik yaptim, Turkiyede marmeid deniyor sanirim. Barda ickileri hazirlayan kisi bilmeyen varsa aciklayayim istedim. Magazada musteri hizmetlerinde calistim. Hatta gece klubunde danscilik bile yaptim haftasonlari ek gelir icin.Cok para kazandim ve aileme yolladim kendi hayatimi kurdum basimi dik tuttum.
Sonra karsima biri cikti birbirimizi cok sevdik ve isimi gucumu arkadaslarimi birakip beraber yasadigim erkek arkadasimla baska eyalete tasindim, tasindikdan iki ay sonra benden ayrildi hemde tam anneannem cok hasta Turkiye de onu ziyarete gitmeye kala yapti bunu. 5 aydir hayatimda kimse yok.Yanlizim.Nerdeyse gene evlenicektim ve psikoljim cok kez bozuldu .Neler yasadim.
Bunlardan sonra hastaliga yakalandim bipolar ,manik depresif hastasiyim ve insanin kendi beyninin kendine karsi olmasi cok aci birseymis. Hergun bu hastalikla mucadele ediyorum.Sinir hastasi oldum ciktim. Ama yilmadim asla yilmam . Belki size garip gelicek ama hani hep filmlerde izleriz ya savasci adam dayak yer yer nerdeyse kendini kaybedecek gibi olur ve yere yigilir sonra tam yikilacakken en gucsuz aninda kilicini yere saplar kalkar ve savasir ve kendini kuratarir , ve rakibini yener. Kendimi hep boyle motive ettim simdi yerdesin sende savascisin savasiyorsun seninde kilicini saplayip dogrulacagin an gelecek iste o an geldiginde eskisindende fazla gucle savasacaksin. Hayatta da hic savasmiyormuyuz zaten?
Simdi calisip,okuluma veriyorum kendimi arada egleniyorum hayat bayram yeri degil ha eski sevgilimi ozledigim anlar oluyor, eski kocama sitemim oluyor, bazen bana tacizcilik eden sapik aklima geliyor,bazen anneanem bazen digerleri.... gozumden bir damla yas geliyor... bazende gun doguyor egleniyorum aliyorum kahvemi elime sigarami tuturuyorum balkonda, hayvan barinagindan kurtardigim zavalli titreyen ama simdi kendine guvenen ve oyuncu kopegime bakiyorum, yuruyusler yapiyorum.Bazen gun dogarken renkler kizillasiyor cunku mevsim sonbahar renklerinde burada icim aciliyor.Bazen bir kac arkadasimin dostca sarilmasi ,bana uzaklardan bile guzel notlar yollamasi, arada bir disari cikip eglenmelerimiz yuzumu gulduruyor, dudagima pembe bir ruj suruyorum...saclarim da daginik degilse hos bir kiyafet giyiyorum ama gecmisim gibi kara degil asla renkli birseyler ve hayatima devam ediyorum. Umuyorum ki mutluluk benide bulacak o beni bulmazsa ben onu bir ucundan yakalayacagim.Yasim sadece 27 hayata gec kalmadim asil simdi basliyorum...
sevgiler.lutfen umudunu kaybetme
missplayful