Evde esinizle cocuk yoklen neker yapiyorsunuz/yapiyordunuz?

Saatlerce sarilip karanlikta sehir manzarasini izleyerek sohbet ederdik, cocukluk anilarimizi hayallerimizi anlatirdik
Aksam gezmelerine giderdik ( artik en gec 21.00 de evdeyiz)

Evlendik tam.1yil sonra kizim oldu ikimiz napariz bilmiyorum hiç uzun süre başbaşa kalmadık...kizim yoksa da okul kurs vs ....film yayılma uyuma

Ya monoton mu geciyor.bir gunde neler yapiyorsunuz mesela ikinizde evdeyseniz.cinsellikten bahsetmiyorum.onun disinda neler yaparak birlikte vakit geciriyorsunuz?neler yapilabilir?sıkılmamak için
Bol bol film izliyoruz bide özel masalar kurup saatlerce o masa başında müzik dinleyip sohbet ediyoruz bazen sabahlara kadar devam ediyor... Hiç dışarıya çıkmıyoruz çünkü sıkıldım artık evimde eşimle olmak huzur veriyor

Bol bol film izliyoruz bide özel masalar kurup saatlerce o masa başında müzik dinleyip sohbet ediyoruz bazen sabahlara kadar devam ediyor... Hiç dışarıya çıkmıyoruz çünkü sıkıldım artık evimde eşimle olmak huzur veriyor
Ne konusuyosunuz o kadar

Ya monoton mu geciyor.bir gunde neler yapiyorsunuz mesela ikinizde evdeyseniz.cinsellikten bahsetmiyorum.onun disinda neler yaparak birlikte vakit geciriyorsunuz?neler yapilabilir?sıkılmamak için
Temizlik, kitap okuma, flim ya da ilgimizi çeken bir konuda videolar izleme, yemek yapmak, yürüyüş. Bazen de aynı şeyi yapmıyoruz o farklı şeyler ben farklı şeylerle ilgilenirim.

Ne konusuyosunuz o kadar
Oooo konu konuyu açıyor izlediğimiz filmden dinlediğimiz şarkıdan gelecekten yada yakın bi zamanda yaşanılmış olaydan işden siyasetten aşktan meşkten aklına ne gelirse dediğim gibi konu konuyu açıyor eşim polis memuru bir gün işte bir gün evde yani 2 gündüz bir gece ayrıyız konular birikiyor zaten hergün her gece de olmuyor

Tüm gün evdeysek sabah kahvaltıyı birlikte hazırlar yer toplar öglen dısarı cıkar alısveriş vs yaparız sonra sahile iner yürüyüş üstü kahve aksam yemek yeriz
Sinemaya tiyatroya yazın özellikle konserleri kovalıyoruz bu halimde bile
Evdeysek biraz sohbet muhabbet planlar gün nasıl bitti vs yemek hazırlamaca aksam netflix den bi dizi veya izlemek istedigimiz bi film acar yanımıza meyve cerez alır uzanırız
Öyle seyler işte

Yasim ortaya cikacak ama film kiralar misir patlatip film izlerdik hatta biz bi sure esimin isi dolayisiyla ayri kalmistik o ara ben annmelrrdeyim oglumda 1 yasina geldi biz hala cocukla gilm izleyecez diye filmi sectik eve geldik cekirdek almisiz bir de amaan ne film izlemesi benim oglan cekirdekleri yerlere sacti agladi uyumadi derken film falan izleyememistik

Benim eşim yemek sonrası çekirdek çay tv üçlüsü ile oyalanıyor bende ortalık toplayip yanında oturuyorum malesef sıkıcı 😂

Film dizi izledik bol bol, evde ve sinemada.
Hollywood, Bollywood, Kore,Türk izlemediğimiz dizi film bırakmadık diyebilirim. Ki hala tam gaz devam ediyoruz :KK66:

PlayStation oyunlarımız vardı, onları oynardık.

Kısa veya uzun süreli tatillere çıktık. Çok gezdik.

Gerçekten çok güzel yıllardı.
3. Yılımızda ikizlerimizi kucağımıza aldıktan sonra kısa süreli bir mola verdik bu serseri serbest stil yaşamımıza :rolleyes:

Ama dediğim gibi mola kısa sürdü.
Şimdi 4 kişi geziyoruz :KK66:
Film ve dizilere de devam, çocuklar uyuyor, akşamlar bizim, sabahlar olmasın
:cool::KK70:

Cocuktan once kv vardi.
Simdi kv yok ama cocuk her gun evde.
Hic yalniz kalmiyoruz)))
Cocuk uyudugunda playstation filan oynuyoruz, film izliyoruz ...

Bilgisayarda oyun oynardik.birbirimize kitap okurduk.gec saatlere kadar oturup sabah gec kalkip kahvaltiyla birlikte plan yapar disari cikardik gec saatte kadar gezerdik.bazrn sadece evde olcaz bugun diyip marketten abur cubur alip evde 3 4 film izlerdik.sıkılırsakta bi yürüyüş yapardık.ama şimdi hayatimiz daha aktif cocuk bak yemek yap temizle camasir mutlaka her hafta sonu is kiyafetleri var malum.disariya cik cocugun gönlünü eglendir cocuga yemek yedir altını temizle oyna uyut o uyuyunca sende bi köşede sız.nasıl eğlenceli anlatamam 😆

Bilgisayarda oyun oynardik.birbirimize kitap okurduk.gec saatlere kadar oturup sabah gec kalkip kahvaltiyla birlikte plan yapar disari cikardik gec saatte kadar gezerdik.bazrn sadece evde olcaz bugun diyip marketten abur cubur alip evde 3 4 film izlerdik.sıkılırsakta bi yürüyüş yapardık.ama şimdi hayatimiz daha aktif cocuk bak yemek yap temizle camasir mutlaka her hafta sonu is kiyafetleri var malum.disariya cik cocugun gönlünü eglendir cocuga yemek yedir altını temizle oyna uyut o uyuyunca sende bi köşede sız.nasıl eğlenceli anlatamam 😆
Yazıyorsunuz böyle sonra nüfus artış hızı niye bu kadar düşük diyollaaa😂😂

Ahh ah neler yapmiyorduk ki 😔 tabi hala yapiyoruz da psikolojikmen 3 kisiyiz diye rahat olamiyoruz.
Eşim eve gelir kahve keyfiimiz var oturur kahve keyfimizi yapar sohbet ederiz. Sonra esim iceri girer ve film secer ben misir patlatir cay demlerim. Haftada 2 -3 gun ayni sekilde film izleriz.
Haftada 1 gun arkadaslari cagirir okey oynariz kimse yoksa iskambil veya tavla oynariz.
Beraber yemek yapariz.
Tatli yapariz
Ikimizde cok sıkılmişşak illaki ben biyerden bosey bulur kafasina geciririm ( yastik , terlik , su , vs) dogal olarak savaş baslar. Savasin sonu nereye gider bilinmez 😂 elimi nutellaya bulayip hic beklemedigi bir anda yuzuune yapistiririm 😂 online oyunlar var onlari indirmistik o eşlii oyunlardan oynariz 😂

Simdilik aklima gelenler bunlar. Tabii suan hamile oldgm icin cogunu yapamiyoruz...

Disarda kahvaltılar gezmeler sahiller sinemalar tatiller dükkanı kapatıp kapatıp yapardık ilk yıl ikiz çocuk kucağıma alınca evde pineklemeler kakali bezler dükkanı extra açıp mama beze yetismeye çalışmalar temizlik ütü kavgalar yeterli mi 😁😁😁

Back
X