Evde ha varlığım ha yokluğum.

Çocuk hapşuruyor boğazınmı ağrıyo kızım gözünü ovuşturuyo gözünmü ağrıyo kızım. Yani çocuk hiç bişey yapmasa bile biyerin ağrıyomu iyisin demi kızım diyo. Kuzum benim ya bak şimdi anlattıkça daha çom üzülüyom yavruma 🥺
Çocuğunuz hastalandığında sizi çok zorlayan, çok ağlayan, ufacık bisey için saatlerce bağıran bir çocuk mu acaba.

Bende oğlum bebekken ilk ateslendiginde çok rahattım, sonrasında da.
Olur geçer kafasindaydim.

Oğlum büyüyüp hasta oldukça inanın bakımını yapmak, ateşini düşürmek, ilaç içirmek herşey herşey o kadar zor oldu ki.
O dönem çok da zor bir bebekti.
Başka çocuklar hastayken bir köşe de bitkin kalırdı, oğlum gerçekten hayatı cehenneme cevirirdi, bir gün durmadan sabahtan akşama kadar durmadan boğazım ağrıyor diye anirdigini bilirim...

Yada uykusunda oksurdugu için şu içmeyi reddedip nefes almadan ağladığını.
O hastalıkları böyle zor geçirdikce inanın bende durduk yere panik olmaya başlar oldum.

Oğluma sürekli hastalıklar normal, ağrır acır geçer, herkese olur diyorum ama, ne yaşadığımi da ben biliyorum.

Acaba kiziniz da böyle mi ki, eşiniz de benim gibi panik bir insan oldu...

Yani ben oğlumun hastalanmasindan değil bana hayatı dar etmesinden korkup tribe giriyorum.
Yoksa hastalik geçiyor ama geçene kadar bende kendimden geçiyorum..
Bilmiyorum siz anlatınca aklıma bu geldi.

Bu arada bende oğlumu bizim evde anneme emanet ederim, ama annemin evinde bırakamıyorum.
Çünkü oğlumda hiperaktivite ye yatkınlık var, sürekli koşturup, balkona, odalara, tehlikeli hareketler yapabiliyor.
Ama bizim evde icim rahat ediyor, her yer güvenli.

Böyle bir durum mu var sizde de..

Ha tamamen sakin bir cocuksa da eşiniz böyleyse o apayrı bişey.

İlk oğlumda eşim aynen böyleydi, içtiği mama cc ye kadar sorardı falan filan.
Ne zaman ikinci doğdu, adam bırak çocuklara takmayı, bakmayı, eve gelmeyi lütuf gibi görüyor oldu😂😂

Sanırım hayatı boyunca hayal olarak kanalize olduğu tek konu bu ve ne yapacağını şaşırmış durumda.
Hiç sağlıklı bir durum değil.
Böyle anneler çok duyuyoruz, onlara da aynısı söylüyorum ama baba olması fazlaca sıkıntılı.
Çünkü sürekli direktifler gelen bir anne, çok zor çok.

Eşim de çok düşkündür oğlumuza, çok ilgilidir.
Hastalanınca, düşünce abartmaz, dışarı da çıkarız nadir olarak ama yine de sizinki çok kötü gibi gelmedi bana ya 🙄
Seviyor, bağırıp çağırmiyor en azından.

Benim esimde geçen gün oğluma, sen benim hayatımın yüzde 99.9 usun dedi, sonra da bana sarılmak istedi, yüzde 0.01 lik dilime ulaşılamıyor şuan da dedim, tribimi attım 😂
Bence yaklaşımınızi değiştirin, kizmadan üzüldüğünü belli edin.

Hastalık konusunda bende eşiniz gibiyim, bir kere ağır ishal,kusma geçirdi, şimdi karnım ağrıyor dese bana titreme geliyor 🤭😂
Bir de niye kavga ediyorsunuz onu anlamadım.
Eşiniz size yakınlık gösteriyor espriler yapıyor sizinle birşeyler konuşuyor eşimin benimle konuştuğu tek konu nasıl yemek yedimi naptınız parka çıktımı. Kaçta uyandı. Neyse ben biraz oyanayım kızımla sonrada uyuruz demi kızım. Annesi bize meyve tabağı hazırlasın piknik yapalım oyuncaklarımızla. Evde oyuncaklarla bile benden daha çok konuşuluyor🤦🏻‍♀️

Eşiniz size yakınlık gösteriyor espriler yapıyor sizinle birşeyler konuşuyor eşimin benimle konuştuğu tek konu nasıl yemek yedimi naptınız parka çıktımı. Kaçta uyandı. Neyse ben biraz oyanayım kızımla sonrada uyuruz demi kızım. Annesi bize meyve tabağı hazırlasın piknik yapalım oyuncaklarımızla. Evde oyuncaklarla bile benden daha çok konuşuluyor🤦🏻‍♀️
Neden ucunuz oynamıyorsunuz mesela..
Üzmek istemem ama eşinizin sizi sevdiğinden emin misiniz 😔

Çocuğunuz hastalandığında sizi çok zorlayan, çok ağlayan, ufacık bisey için saatlerce bağıran bir çocuk mu acaba.

Bende oğlum bebekken ilk ateslendiginde çok rahattım, sonrasında da.
Olur geçer kafasindaydim.

Oğlum büyüyüp hasta oldukça inanın bakımını yapmak, ateşini düşürmek, ilaç içirmek herşey herşey o kadar zor oldu ki.
O dönem çok da zor bir bebekti.
Başka çocuklar hastayken bir köşe de bitkin kalırdı, oğlum gerçekten hayatı cehenneme cevirirdi, bir gün durmadan sabahtan akşama kadar durmadan boğazım ağrıyor diye anirdigini bilirim...

Yada uykusunda oksurdugu için şu içmeyi reddedip nefes almadan ağladığını.
O hastalıkları böyle zor geçirdikce inanın bende durduk yere panik olmaya başlar oldum.

Oğluma sürekli hastalıklar normal, ağrır acır geçer, herkese olur diyorum ama, ne yaşadığımi da ben biliyorum.

Acaba kiziniz da böyle mi ki, eşiniz de benim gibi panik bir insan oldu...

Yani ben oğlumun hastalanmasindan değil bana hayatı dar etmesinden korkup tribe giriyorum.
Yoksa hastalik geçiyor ama geçene kadar bende kendimden geçiyorum..
Bilmiyorum siz anlatınca aklıma bu geldi.
Kızım sadece bir kere ağır bi hastalık geçirdi bunada ağır denilirmi bilmiyorum ama boğaz enfeksiyonu ve idrar enfeksiyonu aynı anda oldu ve üç gün sürdü sadece ama sadece yattı. eşimde çocuğu ilk defa böyle gördüğü için sanırım mahvoldu. Sürekli böyle yatacakmı ateşi hiç düşmeyecekmi. İki saate bir hastaneye gidiyorduk. Doktor artık dayanamadı size ne dememi bekliyorsunuz illa kötü bişeymi söyleyim boğaz enfeksiyonu işte idrar yolu enfeksiyonuda çoğu çocukta görülür ne dememi istiyosunuz deyip kovdu bizi.🤦🏻‍♀️ Adamda hastalığın altında illa başka şeyler arama huyu var sürekli en kötüsü olabilir düşüncesi😤

Kızım sadece bir kere ağır bi hastalık geçirdi bunada ağır denilirmi bilmiyorum ama boğaz enfeksiyonu ve idrar enfeksiyonu aynı anda oldu ve üç gün sürdü sadece ama sadece yattı. eşimde çocuğu ilk defa böyle gördüğü için sanırım mahvoldu. Sürekli böyle yatacakmı ateşi hiç düşmeyecekmi. İki saate bir hastaneye gidiyorduk. Doktor artık dayanamadı size ne dememi bekliyorsunuz illa kötü bişeymi söyleyim boğaz enfeksiyonu işte idrar yolu enfeksiyonuda çoğu çocukta görülür ne dememi istiyosunuz deyip kovdu bizi.🤦🏻‍♀️ Adamda hastalığın altında illa başka şeyler arama huyu var sürekli en kötüsü olabilir düşüncesi😤
O zaman sorunlu diyeceğim de, size niye soğuk o kısmi ilginç 🙄

Neden ucunuz oynamıyorsunuz mesela..
Üzmek istemem ama eşinizin sizi sevdiğinden emin misiniz 😔
Emindim yani Ne bileyim çok severek evlendik. Hayatımda beni en güzel seven insan o oldu ilişkilerimde. Koruyan kollayan, herşeyi incelikle düşünen şimdi bilmiyorum bendemi suçluyum o böyle çocuktan başka bişey düşünmeyince bıktım. sanırım ilk baştaki ilgiyi bekledim bende herşey ilk başlardaki gibi olacak sandım.

O zaman sorunlu diyeceğim de, size niye soğuk o kısmi ilginç 🙄
Çünkü tek derdi çocuk hayatımızda çocuktan başka bişey düşünmemiz bile onun için garip Bi olay. Sanırım sevmiyo beni ya artık yani ne düşünebilirim ki başka bu durumda.

İlk oğlumda eşim aynen böyleydi, içtiği mama cc ye kadar sorardı falan filan.
Ne zaman ikinci doğdu, adam bırak çocuklara takmayı, bakmayı, eve gelmeyi lütuf gibi görüyor oldu😂😂

Sanırım hayatı boyunca hayal olarak kanalize olduğu tek konu bu ve ne yapacağını şaşırmış durumda.
Hiç sağlıklı bir durum değil.
Böyle anneler çok duyuyoruz, onlara da aynısı söylüyorum ama baba olması fazlaca sıkıntılı.
Çünkü sürekli direktifler gelen bir anne, çok zor çok.
Keşke buda gitse bazen bi yerlere sürekli evde bari biyere gitse belki başka bişeyler düşünür kafası başka şeylerle meşgul olur kafası dağılır ama yok gardiyan gibi bebenin başında oturur ancak.

Emindim yani Ne bileyim çok severek evlendik. Hayatımda beni en güzel seven insan o oldu ilişkilerimde. Koruyan kollayan, herşeyi incelikle düşünen şimdi bilmiyorum bendemi suçluyum o böyle çocuktan başka bişey düşünmeyince bıktım. sanırım ilk baştaki ilgiyi bekledim bende herşey ilk başlardaki gibi olacak sandım.
Elbette ki ilk baslardaki gibi olmaz ama, anlattığıniza göre eşiniz size cidden yok gibi davranıyor.
Bilemedim 😕
Konuştuğunuz da ne diyor, terapiste gidelim falan deseniz.
Yani ilgi mutlaka çocuğa kayıyor, biz de anne baba olarak ikimiz de oğlumuza çok duskunuz.
Yalnız kalıp dışarı çıksak oğlumuzdan konuşur, eve çok geç kalmadan döneriz vs. ama bu demek değil ki birbirimizi hiç görmeyiz.
Biz, biz olmadan zaten çocuğa mutlu yuva veremeyiz ki en başta.
Ucunuz biseyler yapmalısınız çoğunlukla, ki cocugunda buna ihtiyacı var.
Sonrasında da yalnız da vakit geçirmelisiniz.
Böyle davranma sebebi ne ki 😕

Çok sakin bi çocuk ilk doğduğunda gerçekten çok zor bi bebekti gaz sancısından dolayı sürekli ağlardı ama o zaman eşim gayet rahattı ne olduysa hastalanınca oldu. Galiba çocuğu ilk kez hasta görmenin verdiği bi durum Ama bi türlü atlatamadı.

Çok sakin bi çocuk ilk doğduğunda gerçekten çok zor bi bebekti gaz sancısından dolayı sürekli ağlardı ama o zaman eşim gayet rahattı ne olduysa hastalanınca oldu. Galiba çocuğu ilk kez hasta görmenin verdiği bi durum Ama bi türlü atlatamadı.

Ben de eşinizin birkaç alt versiyonuyum. Bence bu tedavilik bir durum. Bu şekilde devam ederse eminim kızınız takıntılı bir çocuk olacak. YouTube Nurdoğan Arkış videolarını izleye izleye bayağı bir tedavi ettim kendimi. Tavsiye ederim.

Yanlıs anlamayın ama böyle bir adama bir cocuk daha niye yaptınız
Adama değil de kendime yaptım aslında 2. Kez anne olmak istedim bide belki 2 çocuk olunca oda pes eder belki dedim 🙄🤔

Gerçekten mi o kadar korkuyorum ki ikincide iyice kafayı yerse diye korkudan yapamıyom valla 😅
Bence ikinci çocuk olduğunda sevgisi de bölünecek tektane evladi olmayacak sonuçta o biricik evladım modunda şu an eğer tek sorun buysa yap gitsin ikinciyi

Back
X