- 25 Kasım 2019
- 49
- 16
- 38
- 34
Boğa burcu.Kova burcu falan mikova burcunun babalari boyle oluyor genelde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boğa burcu.Kova burcu falan mikova burcunun babalari boyle oluyor genelde
Bu erkekler ne kadar acayip yaa. Eşinize cocugunuzun bir melake falan olmadığını anlatın lütfen. Tabi ki hastalanır tabi ki altına çiş kaçırır. Insan o da yani,herşeyden önce çocuk bir defa. Şaşırmış o bence. Ben olsam bende bunalırım bu ne Allah aşkına ya? Daha da abartsın. Yakında cocuk goz kırpıyor nesi var dicek.
Gereken tavrı koyun. Tabi anlar mı bilmiyorum ama doktorluk olmus o obsesif takintili
Biz çocukken disari cikinca babamin bir elini ablam tutardi bir elini ben. Annem arkada bir basina kalirdi. Babam "anneniz yalniz kaldi, hadi biriniz onun elini tutun" derdi, annemin gözü önünde ablamla kavga ederdik "sen annemle kal/hayir sen" diyeBenimde iki kızım var. Bir akşam yolda eve giderken 3. el elle tutuşup önden önden gittiler. Ben arkada kaldım. Sonra arkalarından bağırdım ve el saladım "heyy ben sizin annenenizim beni de alın" diye. Yolun ortasında durdum, geri döndüler 4.müz eve gittik.. Eşim işten gelincede önce kızlar en son ben.. Bazen kapıdan girerken yanlız yakalarım. Evet eşimin işi zor ama hoşuna gidiyor, sıra bende demem filan.. Espirilerle yaklaşa bilirsin.. Her espirinin altında gercekler olur. Belki anlar.
inşallahKimisi çocuğu nun suratına bakmaz,kimisi de aşırı ilgilidir. Bu erkeklerin ortası yok malesef. Çocuğuna iyi bir baba ise olumlu yönlerini düşünüp biraz sabırlı olacaksınız zamanla atlatılır. Sakin olun...
Biz çocukken disari cikinca babamin bir elini ablam tutardi bir elini ben. Annem arkada bir basina kalirdi. Babam "anneniz yalniz kaldi, hadi biriniz onun elini tutun" derdi, annemin gözü önünde ablamla kavga ederdik "sen annemle kal/hayir sen" diye
Bir kere de annem babama sinirlenmis, bizi de üzme niyetiyle heralde "ben babanizla bosanacagim" demisti. O gün de ablamla saatlerce "sen annemle kal ben babamla" tartışmasi yapmistik :)))
Yaslar 30a geliyor- hala degisen birsey yok bizim tarafta
Konu sahibi bu baba iyi bir baba degil. Anlattığınız gibiyse kizinizi hastalik hastasi haline getirebilir, yillarca hastaligi bahane edip naz niyaz yapabilir. Benim oyle bir tanıdığım var mesela. Babasiyla kavga etti diye yagmurda disariya cikan,sonra hastalaninca babasi vicdan azabi cekti diye "oh olsun" modunda olup mutlu olan...
Ben sizin yerinizde olsam kutu oyunu alirdim o yasa da hitap eden. Aksamlari hem çocukla hem ailecek oynamis olurduk...
Bizimkide pazar günü beni evde bırakıp kızıyla gezmeye çıkar bana sorma gereği bile duymuyor. Gel sende hava al diyen bile yok. Gerçekten ne olur kızımın psikolojisi nasıl etkilenir hiç bilmiyorum çocuk bu yaşta durup dururken ben hasta değilim dimi anne diye soruyor.Biz çocukken disari cikinca babamin bir elini ablam tutardi bir elini ben. Annem arkada bir basina kalirdi. Babam "anneniz yalniz kaldi, hadi biriniz onun elini tutun" derdi, annemin gözü önünde ablamla kavga ederdik "sen annemle kal/hayir sen" diye
Bir kere de annem babama sinirlenmis, bizi de üzme niyetiyle heralde "ben babanizla bosanacagim" demisti. O gün de ablamla saatlerce "sen annemle kal ben babamla" tartışmasi yapmistik :)))
Yaslar 30a geliyor- hala degisen birsey yok bizim tarafta
Konu sahibi bu baba iyi bir baba degil. Anlattığınız gibiyse kizinizi hastalik hastasi haline getirebilir, yillarca hastaligi bahane edip naz niyaz yapabilir. Benim oyle bir tanıdığım var mesela. Babasiyla kavga etti diye yagmurda disariya cikan,sonra hastalaninca babasi vicdan azabi cekti diye "oh olsun" modunda olup mutlu olan...
Ben sizin yerinizde olsam kutu oyunu alirdim o yasa da hitap eden. Aksamlari hem çocukla hem ailecek oynamis olurduk...
Bende öyle diyorum çocuk bakmamdan bi şüphe duyuyosan evde otur diyeevde otursun çocuğa o baksın siz çalışın.
Bunu kendiside söylüyor mesela bu konıda kavga ettiğimizde bi kaç kere ağladı bende Kafam rahat bi şekilde oturmak düşünmeden yaşamak istiyorum ama bir saniye bile durduramıyorum kendimi falan diye bende o zaman dr a gidelim dedim bi kaç kere gittim senin hiç bişeyden haberim yok bende istemiyorum böyle olmayı falan dedi bende hiç bişey konuşmazsan haberim olmaz dedim üzülüyorum bi yandan ama benimde bi canım var sen herşeyin farkındaysan bişey yap o zaman. O istiyorki böyle yaşayıp gidelim ben giç konuşmayım alttan alayım.Eşiniz obsesif olabilir. Hastalıkta kalmış ve ilerleyemiyor gibi. Onun psikiyatri servisine uğraması lazım.
Bu arada evde birine tamamen üstlenmek istemediği sorumlulukların dayatılması çok kötü. Sen çocuk için mikropsavar mısın? Kendi çıksın işten otursun yapabiliyorsa bu görevi kendisi üstlensin.
Bizim evde de meslekten ötürü hayvanların tüm sorumluluğu bana yıkıldı. Su kaplarını, tuvaletlerini temizlemeye bile yeltenmiyor. Söylersem ancak yapıyor o da tek seferlik. Ben veteriner hekimim diye köpeğin taranması, patisine nemlendirici sıkılması nasıl benim başıma kalabilir? Herkes yapabiliyor bunu.
Aslında bunu düşündüm ama gideceğim yer baba evi annem hasta ve ona bişeyleri yansıtıp üzmek istemiyorum boşanmak değil düzelsin istiyorum.Cocugunuzu alip evden ayrilin. Bosanmanin ciddiyetini anlasin.
Boğa burcuKova burcu falan mikova burcunun babalari boyle oluyor genelde
Sülalemizdeki her insan bu konuda hem fikir. İyi dayanıyorsun ben olsam orta yerimden çatlardım diyen çok oluyor. Ama nereye kadar dayanabilirim onu bilmiyorum.Herşeye karışan erkek evlerden ırak olsunbu kadar abartıya dayanamazdım ben.biri bana bir konuda şunu yap bunu yap deyince beğenmiyorsan sen daha iyisini yap diyorum olay çözülüyor.çocuğa ben bakamayıp hasta ettiysem sen bak o zaman derdim.büyük ihtimal biraz daha büyüyünce bu aşırı ilgisi azalır.çocuk doğunca bütün ilginin ona kayması bence çok yanlış eşlerde mutlaka birbirine zaman ayırmalı.
Zaten kızım öyle çok hasta olan bi çocuk değil sadece babası öyle sanıyorHasta olmasın da çocuğun bağışıklığı gelismesin.esiniz bile dışarıdan getirir;hastalık öyle birşey kış aylarında.
Bizimkide pazar günü beni evde bırakıp kızıyla gezmeye çıkar bana sorma gereği bile duymuyor. Gel sende hava al diyen bile yok. Gerçekten ne olur kızımın psikolojisi nasıl etkilenir hiç bilmiyorum çocuk bu yaşta durup dururken ben hasta değilim dimi anne diye soruyor.
Aslında davranışları tutarsız sadece çocuk hasta olunca kendini kaybetti ve kendine gelemedi öncesinde sürekli benim anneliğimi överdi hakkını yiyemem şimdide över ama sorun benim anneliğim değil onun babalığı. Herşeyi abartan çocuğu görünce etrafındaki kimseyi görmeyen babalığı. Beni yalnızlaştıran babalığı.bende eşimin cocuklara ilgisizliğinden dertlenirdim ama sizinkisi çekilir dert değil.o çok sevdiği kızını dünyaya siz getirdiniz sizi etkisiz eleman gibi göremez.acaba psikolojik yardım mı alsa eşiniz.çünkü bilinç altında kızınızın sizin yüzünüzden hasta olduğu düşüncesi yatıyor bunu aşması lazım her çocuk hastalanır iyileşir anneyi suçlayıp görmezden gelmekte ne demek![]()
Teklif değilki ben daha kahvaltı sofrasını toplarken bir bakıyorum çocuğu hazırlayıp biz biraz dolaşıp geliriz annesi diyor bana e bende gelseydim diyorum aman sen hazırlanana kadar biz geliriz zaten diyor. Bakalım vermeye çalışıyorum kavga ettik yine aynı sebepten iki gündür konuşmuyorum.Sizinde teklif beklemeniz garip geldi. İlla sende gel denmesine gerek yok ki takılın peşlerine gidin. Veya planı siz önceden yapın. Ailenizin yanına ziyaret amaçlı gidiyormuş gibi gidebilirsiniz. Eşinize de kendine gelmezsen bu evlilik yürümez mesajını çok net verin.
Yanlıs anlamayın ama böyle bir adama bir cocuk daha niye yaptınızAynısından bizim evde de var malesef. Oğlum 6 buçuk yaşında ve 6 buçuk yıldır ne zaman hastalansa ne zaman düşse suçlusu ben misim gibi bana düşman oluyor adam. Örnek bi yere misafirliğe gitsem oğlumla o akşamda ateşlense öksürse falan "çıktın mı dışarı gezdin mi al hasta ettin işte ama yoook yarın yine gidin bi yerlere az olmuş hasta az daha olsun. Yada üstünü örtmeye kalkmıyorsun çocuğun geceleri üşüyor tabi çocuk vb. Şeyler duymaktan bende aşırı yoruldum. Dahası da var çok yoruldugundan erkenden gider uyumaya giderken de çocuğun üstüne bak geceleri yatmadan şunu yedir bunu içir şunu yap bunu yap diye tekmilini verir öyle gider. Çok üstüne düşüyor bende aynı evde suçlu gibi dolaşıyorum çoğu zaman. Genel de de bu huyu yüzünden tartışma çıkıyor evde. Şimdi 28 günlük bir oğlum daha var ve ben 2 katdaha fazla korkuyorum hasta olacaklar diye. Hiç hasta olmasın hemen iyileşsin istiyor![]()
![]()
![]()
Esınız baya evhamlıysa bir doktora gitmenizi tavsiye ederim bu kadarı normal degıl cunku bir de size tavsiyem ikinci cocuk yapmayın cunku aynı benim arkadasımın esini anlattınız gitti bir de o bir cocuk daha yaptı hayatı cehenneme donduMerhabalar.
Eşimle 5 yıllık evliyiz. 2,5 yaşında bir kızımız var. Severek evlendik ve kızım 2 yaşına girene kadar herşey gayet iyiydi. Kızım 2 yaşımda bazı hastalıklar geçirdi. Çoğu çocukta olabilecek enfeksiyon vs. Şu an gayet iyi. Ama kocama çocuğun iyi olduğunu böyle şeylerin büyümekte olan her çocuğun başına gelebileceğini anlatamıyorum. Zaten biraz pimpirikli biri kendisi. Çocuğumuz doğduğundan beri kendi dünyasının eksenine onu koydu. Bu başlarda çok hoşuma gidiyordu. Arkadaşlarımdan eşim çocuğumuzla hiç ilgilenmiyor gibi konuşmaları duydukça ben şükür diyodum ne kadar ilgili bir baba iyi bi eş. Ama artık olay çığrından çıktı. Ben bu evde sanki yokum gibi bi durum söz konusu. İşten gelip yemeğini yiyip direk kızımla odasına oyanamaya gidiyorlar. Oynasınlar çok güzel tabiki babasıyla vakit geçirmesi ama bu evde bende varım benimlede oturup iki kelime konuş be adam. Sonra çocuğu uyutmaya geçiyor kızımız uyuyor. diyorumki artık yanıma gel biraz sohbet edelim. Ama yok eskiden çocuğu uyutunca beraber oturup film izlerdik. Artık salonda tek başıma oturuyorum. Çocuk hastalandığından beri hayatı zindan etti. Çocuğun başından 5 dk ayrılmıyor. Çocuk normal bi şekilde hapşırsa bile napacaz şimdi ne olacak ya hasta olursa sağlıklı bişeyler yedirmedinmi hiç diye söylenmeye başlıyor. Sakinleştirmeye çalışıyorum biraz durulur gibi oluyor bu sefer çocuk uyurken üstünü açtığı için bunalıma giriyor. Çocuk çişini bi kaç damla damlattı diye her dk çocuğu darlıyor. Artık kendimden geçtim benle konuşma senden bi beklentim kalmadı, çocuğun resmen psikolojisini bozdu. Delirmek üzereyim. Sürekli kendi kafasında kurduğu planları çocuğa yaptırmaya çalışıyor. Bitkisel bişeyler alıp geliyor. Bunlar bağışıklığı için diye. Misal ben hasta olsam şimdi nerden çıkardın çocuğa bulaştırırsan görürsün diyor. Yani istiyorki çocuk hiç hasta olmasın hiç düşmesin hiç ağlamasın. Sadece ben onunla ilgileneyim. Başka kimse umrumda değil. Ama artık çok sıkıldım. Bende sevgi görmek isiyorum. Bende sürekli duvarlarla değil işten gelince kocamla muhabbet etmek istiyorum. İstiyorumki bazen çocuğumuzu annemize bırakıp başbaşa bişeyler yapalım. Ama biyere ikimiz gittiğimizde hadi çabuk napacaksak yapalım çocuk tek başına kaldı milletin evinde oluyor. Ne benim anneliğime, ne büyüklerimizin ebeveynliğine inanıyor. Bitek o en iyisini bilir çocuğu için. Kendimden geçtim artık çocuğumuda kendi gibi dengesiz hastalık hastası yapacak ondan korkuyorum. Evde ha varlığım ha yokluğum. Hergün bir kavgayla bitiyo boşanalım diyorum bu söylediğimi bile ciddiye almıyor. O kadar önemsiz benim ne söylediğim. Bıktım ne yapacağım ben![]()