Daginik evde eger esyalar ortaliktaysa kalabalik oluyor,aradigin bir esya var ise nerede diye ariyorsun acil lazim olan esya ise(dolaplarin ici daginiksa mesela),sonra temizlik yapacaksaniz birde bu esyalarin toplanmasi var 2 kat yorucu oluyor.Merhaba arkadaşlar, yakında taşınacağım, şu an ders nedeniyle taşınmayı erteledim, evde bir düzen de yok, odanın birinde kolide eşyalar var.. Siz evinizde düzenli temizlik, düzenli yemek.. Her şey düzgün olunca noluyor ne yapıyorsunuz? Düzenli temiz evde yaşıyorsunuz, temizliğin ucu kaçmıyor devam ediliyor.. Ama yani düzgün olmayan dağınık evde yaşanmıyor mu? Bu motivasyonu nerden buluyorsunuz?
Halet-i ruhiyem iyi değil de yani dağınık olunca yaşanmıyor mu? Temizlik yapılıyor her şey dört dörtlük olsa ne oluyor onu soruyorum.. İnşallah anlatabilmişimdir..
Ama bir kere ipin ucu kaçınca maalesef toparlaması zor oluyor ya.dagınık olunca da yasanır ne olacak sokakta bıle yasanır ona bakılırsa
ama ev tertıplı temız olunca bızım hayat kalıtemız daha saglıklı olur
aradıgın seyın nerde oldugunu bılmek bır grıp olunca evın basını alıp gıtmemesı kapını canın ıstedıgı gıbı kısılere acabılmek ferah rahatlık ıcın yapılıyor kendı huzurumuz ıcın kendımızı salmamak kendımıze olan saygıdır bır nevı derler ya aslan yattıgı yerden bellı olur onun gıbı
ben duzenlı vıtamın alıyorumDüzenli vitamin alıyor musunuz? Ben önceden kullanıyordum. Yoksa sebze meyve mi düzenli tüketiyorsunuz?
ben duzenlı vıtamın alıyorum
b12 folık asıt bıotın collagen demır ıcerıklı bır vıtamınım var
eczacıya soyleyınce verıyor zaten
meyve yemem sebze severım etcilim yememe dıkkat ederım acıkcası oyuzden enerjım var
halsızlık sorununuz mu var
d eksıklıgınız de olabılır kan tahlılı yaptırmak lazım
aynen oyleAma bir kere ipin ucu kaçınca maalesef toparlaması zor oluyor ya.
Bende bir de takıntı var her şeyim düzenli olacak. Evden torbalarca kıyafet ayıkladım sırf bu sebepten.
Hem çalışıp hem düzenli olan kadınlara hayran oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?